6

no name

преди 5 години

Странно е за 64 годишна да се хване. На тази възраст не би трябвало още да е изкуфяла.Иначе баба ми на 85г. в мое присъствие щяха да я хлъзнат по телефона, аз и казвам затвори, а тя продължава да се обяснява с някакъв "инспектор", накрая й издърпах телефона от ръката.Колко сме говорили, обяснявали, и пак гледа като теле и не вдява, че това са измами.Всяка вечер по новините гледа и се възмущава на глупостта на другите, а тя същата.Просто възрастните изкуфяват.Но 64г. не би трябвало да се хващат.

5

Какви са тези жени?

преди 5 години

ЛЮБОПИТНИ? На 75 съм.НИКОГА НЕ отговарям, ако ме търси НЕПОЗНАТ номер! Има случаи по 20 пъти звъни.(през дни). Проста логика: ако някой толкова МНОГО иска да говори с мен- имам и-мейл, може да прати смс"този номер е на ..".Нямам познати и роднини, които да се крият зад "уннаун" номер БЕЗ име.Означава, че "не греши", нито е от кръга познати и роднини.

4

Анонимен

преди 5 години

Това с ало-измамите прилича на сапунен сериал. Тръгна се от "катастрофирали роднини", премина се "евтини климатици", накрая тръгнаха да звънят "полицейски инспектори" и сега се намесиха и "благородни мулета".

3

Анонимен

преди 5 години

Тази новина я имаше преди време за друг град..

2

Сливенски вятър

преди 5 години

Какви са тия прости жени на 64 години бе, имам приятелки на толкова, работят с компютри, имат модерни смартфони , ходят по почивки в чужбина и въобще няма да се хванат на тая измама. Хората не спряха да говорят по телевизии и навсякъде и пак има балами. Ако е някоя жена на 80 и нещо ще кажеш , може и да не е вече с ума си, ама то бива , бива простотия...

1

Караибрахим

преди 5 години

Окумуш адам. Евала на мулето!