17

Анонимен

преди 5 години

Фъстъкова обеща съдействие, само че не уточни на кого точно ще съдейства.

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Особено ако бащинията е на първа линия на плажа и е получена като Н-ти добросъвестен прекупвач на заменки и обезщетения по констативни документи...

15

Анонимен

преди 5 години

Как този трафопост е паметник на културата?

14

Анонимен

преди 5 години

Има много начини да не се даде един имот. Може да се направи замяна, да се откупи и какво ли не....

13

Анонимен

преди 5 години

НА един куп хора се даде място където трябва и не трябва. софия е пълна жилища, които не са построени според законите.Хванете само незастроените сгради. СПоред законите, до 5 години ако не се построи сграда, трябва да се разруши, тя става нестабилна. Разгледайте София поне една трета от сградитет са недостроени. В Лозенец, точно до 21 СОУ, до входа на Южния парк, има основи на басейн, които са така от 28 години!!! Още утре могат да се срутят и да убият някого.

12

Анонимен

преди 5 години

И всеки си обича бащинията. Частната собственост е НЕПРИКОСНОВЕНА. Болшивизма е в миналото.Запомнете.

11

Филип Тотю

преди 5 години

по-добре го дайте тоя парцел на Артекс да си построят небостъргач

10

House M.D.

преди 5 години

За чий петел ни е Първа девическа?

9

Ученик

преди 5 години

Учил съм в 7мо, спорът е от 2006 може и по-рано, това показва колко бързо и ефикасно работи държавата и нейните институции. Да не говорим че сграда-паметник се руши на последния етаж учиш чужди езици и се виждат звездите, а тоалетните са буквално гредоред от 1890 -1900

8

Анонимен

преди 5 години

закона за продажба на алкохол бе Х метра от учебно заведение => не само на територията на училището но и около него нямат право да продават алкохол.инъче общината има как да го репресира, както с другите... отиват му всеки месец проверяващи и ще го затворят.

7

нови собственици

преди 5 години

До Анонимен 7Има,но се брои за общо покривно помежение с джакузи и не се плащат данъци.

6

До 2

преди 5 години

Извинявай за безпокойството, но поради бързане май си пропуснал да споменеш Брекзит, Тръмп, Путин и предстоящите евроизбори. Не се притеснявай, човешко е и ако се налага, ще застанем твърдо зад теб...

5

Анонимен

преди 5 години

В България такова понятие като частна собственост не съществува.

4

Анонимен

преди 5 години

В бившият квартал Ем. Марков има много такива примери.Повечето междублокови пространства бяха застроени,защото след като са били обезщетини навремето,на собствениците им дадоха право да си правят каквото си искат.Пълно безумие.Можеше просто още веднаж да им доплатят обезщетенията в крак с времето.Фандъкова живее на 2 км южно и е била директор на въпросното училище.Евгени Бакърджиев и той си построи блок в градинката.

3

Любо

преди 5 години

Този случай не го ли даваха в Господарите преди 5 години? Още ли няма резултат?

2

АНОНИМЕН

преди 5 години

Това е най-малкият проблем. Къде е полицията и телевизията като до всяко училище в София и големите градове наркотрафикантите си продават дрогата на воля и никой не ги закача? Къде е министъра и полицията като в училище в Бургас на най-малките се дават листовки да определят кой им е Родител 1 и кой 2? Тайна ли е ,че в т.н. бутилки с безалкохолно учениците вливат и алкохол и ги внасят в училище? Тайна ли е ,че децата учат за липса на турско робство и на автори като Ваапцаров,Смирненски, П.Пенев?

1

Ученик

преди 5 години

Аз не виждам проблем, излизаш в междучасие дърпаш едно наргиле, пиеш едно питие и в час, защо да ходим на другия край на града и да закъснявам за час!