87

Анонимен

преди 5 години

Купен е още от Доган за да стане главен секретар. После многократно е купуван и препродаван и днес има десетки тайни собственици. Един от тях, както се видя е ЦЕЦКО - задкулисието.

86

ГЕНИЙ

преди 5 години

НА *** НАРОД..ПРОСТОТИЯТА МУ Е ДО ШИЯ, РАЗБИРА СЕ!

85

Бай .i.

преди 5 години

Акцията със скулптурата е просто гениална!Обидените и засегнатите няма смисъл да лаят, стават смешни.

84

поръчан е!

преди 5 години

Поръчах на същия велик скулптор да ми спретне и Корнелка. В ръка да държи нотариалните актове от ТЕХНОИМПЕКС!

83

ахахаха

преди 5 години

На "кухи" хора..."куха" радост...ахаххахаха

82

Анонимен

преди 5 години

Аха чудно това на рай заприлича.Паетник на ББ дето е рода със Супермен ама Супермен на планетата му го харесвали и дошъл тук по други причини а ББ го експулсирали и му набили черен печат да не вземе са се върне.И сега паметник смокиня но с праскови и да трябва тоалетна отдолу и хартия.Човек като гледа тоя ядрен мутант след като е ял от прасковите е нормално да го напъне.На всеки се случва.

81

Ясъмкон

преди 5 години

Не барайте плексигласа, че като дойда да има дека да м0чам и тропам. Убаво го е сложил човека там ама барем да е направил и стойка за тоалетна хартия. Със що че се бришем?

80

ШибиРиби

преди 5 години

Тоя склуптор друго поле за изява няма ли. Голяма философска обосновка надиплил чак да му се чуди човек за какво е учил. Сега ако посади една смокиня и зачака да върже праскови цена няма да има *** учил недоучил цъpвyл

79

БСП.

преди 5 години

По коментарите ще ни познаете.Ами,да.Няма по прости,неграмотни и озлобени коментари от нашите,комунистическите.

78

Анонимен

преди 5 години

Трябва ми това плашило за нивата с картофите.

77

Аз

преди 5 години

Аз мисля, че паметника е чудесен, вече втори ден водя кучето си, да го маркира.

76

Анонимен

преди 5 години

81 вече четох на комунистите коментара за кухата скулптура,искам да попита -на приватизаторката скулптурата сигурно е приватизирана и тя знае ли чужд език освен евентуално руски?

75

До Чочо

преди 5 години

Такава глупост не бях чувал. В БКП бяха само помазаните с роднини или със "заслуги". На завършващите Симеоново, на изхода никой не е раздал БКП книжки.

74

еми да..

преди 5 години

До ДртПрчАз съм напълно съгласна с Вашето мнение, но ми е жал за резултата от лайковете... Оказа се, че народа ни все още в голям % е *** и няма шансове за цивилизация.Дай му сеир на народа...и му гледай сеира! Аз това правя от мнооооооого години извън границите на България. Очаквах "развитие" поне на средно европейско ниво на социално обществен живот, но...УВИ. Тук се вижда резултата!

73

Анонимен

преди 5 години

до 79 Тази "скулптура" е куха ______________________________________________________ Да, куха е като първо образа си.Нито знае езици ,нито как да се облича и държи официално ,а за икономически познания да не говорим .Той е просто една куха фигура сложена да имитира власт ! Това е замисъла на паметника .

72

Анонимен

преди 5 години

Е сеира го имате,ама няма кой хляб да ви даде! Голтаците се радват!

71

Анонимен

преди 5 години

Тази "скулптура" е куха и не е поставена,а оставена за малко,та човекът да си почине.И на това ли няма право,аланкоолу?

70

ДртПрч

преди 5 години

Всеки в тая държава си прави, каквото си иска. Общо взето, всеки луд с номера си. Чудя се дали скулптурът има разрешително да излага творбите си на улицата.Нямам нищо против критиката срещу властта, сатирата и т.н., но тая простотия вече е излязла извън контрол.

69

Нали

преди 5 години

От ЕС ни бяха казали да премахнем всички комунистически символи, а Бойко е с книжка от Българската Комунистическа партия и до преди 30 години се е бил в гърдите, като комунист , та даже и на една от книгите на статуята пише БКП. Това двоен стандарт ли е?

68

да, бе

преди 5 години

До Анонимен 60 УНИКАЛЕН ПРОС ТАКТ!----------------------------------------------Искаш да кажеш: УНИКАЛЕН ПРОСТАШКИ АКТ!