13

коментар

преди 5 години

Помислил съм Димиитре...Нещо хубаво за България за тези 10 години????

12

Димитър

преди 5 години

Гласувай!Но помисли добре за кого!Това е момента,при който много неща зависят от теб!Или поне едно нещо,но то е за години напред!Ти си суверена и решаваш кой да упълномощиш да те представлява,в случаят през Европа.Повечето от електората дори не са запознати за работата на ЕП и т.н.т и за политиките които имат и национално значение.Политическата ни култура не е на ниво.Истината боли,но е такава.

11

Анонимен

преди 5 години

Е как да ме мотивират личности като сашо прасето и свинетка? Мое да ме фанете за долуподписания и да ме разведете по пл. "Гарибалди" около паметника дето го нанахте!

10

пенсионер

преди 5 години

забравям да си пия редовно хапчетата и още по сигурно ще забравя да отида да гласувам за мераклиите за голямата и мазна брюкселска БАНИЦА ! пък и каква е файдата от тях ?

9

Друг пенсионер

преди 5 години

До пенсионерТогава по-добре не гласувай! С тези пенсии сме защото 60-те години БКП - Тодор Живков прибраха парите от пенсионния фонд в общия кюб, за да покрият натрупаните загуби от "рентабилния" труд на пролетариата.

8

Maks

преди 5 години

Стандартното месечно плащане за всички членове на Европейския парламент е 7 957 евро (£ 6,537). Тя е приблизително равна на заплатата на британския депутат, но когато паундът е слаб, депутатите печелят повече от депутатите.Членовете на ЕП получават и фиксирана месечна помощ от 4 299 евро за покриване на офис разходи, като наем на офиси, телефонни сметки и компютърно оборудване.В допълнение, членовете на ЕП могат да претендират за пътувания, свързани с техните служебни задължения в Брюксел и Страсбург. В миналото те можеха да претендират за скъп, гъвкав полет в икономична класа, дори и

7

пенсионер

преди 5 години

И ДА ГЛАСУВАМ, И ДАНЕ ГЛАСУВАМ, ПАК ЩЕ ГЛАДУВАМ...

6

Анонимен

преди 5 години

БСП СТАРА СКЪРЦАЩА ПРОГНИЛА ВРАТА,КОЯТО СЛЕДВА ДА СЕ ЗАТВОРИ,КОНЕЦ ФИЛЬМ!!!!!

5

ALL

преди 5 години

Мотивирани ли? Че,эа какво?Да гласуваме,но какъв е избора?Не! Тия ще си клатят феса 5 години с 18000 Евра на месец заплатка! плюс многото бонуси.Изчислете колко ще получат за 5 години за сметка на ограбените ни пенсионери със 100 Евра на месец.Жалко и непоправимо!!!

4

Анонимен

преди 5 години

СОФИЯ,ПЛОВДИВ,ВАРНА,БУРГАС,РУСЕ,БЛАГОЕВГРАД,КЮСТЕНДИЛ,СИЛИСТРА,ПЛЕВЕН,СЛИВЕН,ЯМБОЛПЪЛНА ПОБЕДА НА ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ НАД ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ,АМИН!!!!!

3

Ооо да

преди 5 години

Нямаме търпение, само като видим СДС+ГЕРБ и ти се гади. Те на Бойко много меркалии му се явиха и ще издържи ли до изборите, та и паметник приживе му вдигнаха.

2

Анонимен

преди 5 години

Да, за да натрием носа на ОПГ ГЕРБ.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ТОЛКОВА МНОГО СЪМ МОТИВИРАН ЧЕ НАПРАВО МИ СЕ ПРИСПА