17

БАЧКАТОР

преди 5 години

Ислямисткото управление приключи, време е за християнското!

16

Анонимен

преди 5 години

До 14Виж сега. Това са данни, които са публично достояние за цял свят. А интернета не е новост в България и повечето хора знаят, как и къде да проверят. Не върви да си измисляш глупости. Тия трикове остаряха и вече *** са предложими.

15

Моля за превод

преди 5 години

"Водещият български дипломат някои сериозни икономически проблеми, които сполетяха югоизточната ни съседка през последните години от управлението на Реджеп Ердоган."

14

Анонимен

преди 5 години

В БГ БВП на човек - 9080 долара, в Туркие - 8715 долара! .Хахаха. Това от коя година е защото за миналата в бг-$8500 в ТR-$12500

13

Анонимен

преди 5 години

Спестяванията им нарастват ама иначе са в криза според "водещият" дипломат ама понастоящем бивш.

12

Анонимен

преди 5 години

В другата коалиция също май има ислямистка партия, така че полека с манипулациите. Този път може и да не ми триете мнението. Засрамете се. Цензура се правеше по времето на комунизма. Вие комунисти ли сте?!? Истински неолиберали. ;-)

11

НЕбългарин

преди 5 години

До 10Викаш разликата между 9080$ и 8715$ е толкова голяма, че едните са просяци спрямо другите? А нещо да кажеш за разликата между откриването на физкултурни салони, спортни площадки, и пазарлъка за едвам 8 броя ф16?А от другата страна тунели под Босфора и мостове над Босфора за милиарди, най-голямото летище в света, атомна централа Аккую, Турски Поток, поръчка на 100 броя ф35, разработка на собствен изтребител, производство на безпилотни въоръжени самолети и т.н. Я пак помисли за просяците!

10

Анонимен

преди 5 години

Този човек как е бил консул не ми е ясно! Че той си няма най-елементарна представа за положението в Турция! Ако служитилите във външното ни министерство са все капацитети като този, направо сме за скръб в международните си отношения!

9

От БАН

преди 5 години

Когато икономиката ти е влязла в рецесия, това означава само едно... Нужна е война за съживяването и. Примери в света много. Правете му сметка с кого и е изгодно на Турция да влезе във въоръжен конфликт и с кого се заяжда напоследък. Познахте, учете турски или правете лицеви опори. Изборът е ваш!

8

Анонимен

преди 5 години

Само в големите градове на Турция има тук таме богати. Всички останали са турбо бедни. Яка нищета.

7

Анонимен

преди 5 години

Ердоан сигурно ще си аранжира нов преврат. Все пак не му дадоха Оскар за първия

6

Анонимен

преди 5 години

е, българите ефективно са 5 млн. но депозитите в банки са около 52 млрд (БНБ)., което е 26-27 млрд. евро. Турция е почти 20 пъти по-многобройна, и би трябвало да има около 500 млрд. кво излиза?! Великия турчин си е жив просяк в сравнение с българина. На глава в БГ - 5000 евром на глава в Турция - 2111 долара или под 2000 евро:))))) В БГ БВП на човек - 9080 долара, в Туркие - 8715 долара! ХАХАХАХАХА!!!!!Каде е Ястреба османлията да се посмеем заедно?

5

кк

преди 5 години

И какви са тия нови "управляващи" като не са ислямисти? Християндемократи може би?

4

.

преди 5 години

Лошото е само, че този резултат не е признат от Ердоган. Съответно не важи в Турция.

3

Анонимен

преди 5 години

Както се вижда преврата срещу Ердоган имаше своите дълбоки основания !

2

Защо

преди 5 години

Забравяте и Измир. Той също не е малък град.

1

бай ганю

преди 5 години

170 млрд във спестявания......и още толкова под дюшека в евро