27

Анонимен

преди 5 години

Ако това което пишат медиите за най-висшият съдебен орган на България - Касационният Съд (ВКС), че се оглавява от кум на сем. собствениците на Артекс, ако това е вярно... то тяхното е неизпълнима мисия. Защо не го включат и него в с писъка, при този сблъсък на интереси?

26

бум

преди 5 години

сложете му взривове във вътрешните колони и го взривете, този небостъргач е незаконен, като гарга в чуждо гнездо

25

Анонимен

преди 5 години

Ако строежът спре и правителството пада, много дълбки са нещата....а дано Миряновите се разприказват, но едва ли, ще ги очистят както направиха с Мишо Бирата и жена му

24

Анонимен

преди 5 години

Хайде пък да кажем,че точно в тази част на Лозенец в лъскави офиси се взривяваха м..утренските приятели на бб, който пък трябваше да ги лови извършителите като главен секретар на МВР, я си спомнете колко убийци бяха заловени и колко убийства разкрити.... нито едно

23

Наблюдател

преди 5 години

И тези искат апартаменти на 630 евро.

22

баба мара

преди 5 години

не искам небостъргачи в софия грозно неуютно земетръсно изобщо това презастрояване ще ни довърши навсякъде вече е гето а цените са все по високи

21

КОМУНИСТ...

преди 5 години

щом чуе за Златен век го спира веднага! Не може така, я, Златен век тук, а в Москва?

20

Болшевишки червен те

преди 5 години

Хубаво си беше когато властта си я менкаха комунистите от БСП и СДС. Нищо не се строеше, а само се крадеше. И нямаше като сега, гладни синьо-четвени ***. Но дойде проклетия ГЕРБ ни разтури рахатлъка.. #оставкабе!

19

ФАНДЪКОВА 10Г

преди 5 години

ФАНДЪКОВА И ГЕРБ 10Г ....ВСИЧКИ УЛИЦИ СА С 50Г АСФАЛТОВА НАСТИЛКА

18

Хухи

преди 5 години

Защо не пишете, че главния борец е Галъпагоса пърдян?Или ви каза да го криете.

17

Men

преди 5 години

До Не разбирамКато не разбираш защо се обаждаш?

16

лозенчанин

преди 5 години

В Младост може да се строи незаконно, в Лозенец не може защото там е бъкано с червени бабички и на тях не трябва да им се разваля рахата.

15

Не разбирам

преди 5 години

И какво лошо има в София да има небостъргачи? Значи хем искате да живеете в развита и богата държава ама не искате да се строят магистрали, мостове и небостъргачи?Е на това вашто се казва "искате хем агнето да е цяло хем вълка да е сит".И Борисов вече ви го каза в прав текст - като не искате модерна инфраструктура, спираме всичко, и се вършаме на колиби и селски пътища както е било само до преди 50-60г.

14

ceko

преди 5 години

Ае да не обясняваме как половината Лозенец е заселен с комунисти получавали апартаментчета преди 1989!

13

Възмутен

преди 5 години

До АнонименАми като протестираха срещу пре-дългото задържане на Иванчева в ареста какво стана? Нищо! Иванчева още е под домашен арест, дело няма, "Младост" е огромна строителна площадка...

12

ай сиктир

преди 5 години

Законен е нЕма как след толкова евтинки апартаменти да не е законен иначе криминалната хроника ще се обогати с още няколко трупа.

11

пена

преди 5 години

Голяма болка им е на комунистите, че вече никой не им дава да се разпореждат с чуждите имоти...

10

Анонимен

преди 5 години

Такава сграда се иска постояна подръжка. Сега за построените сгради няма кой да отстранява ремонтите. И това стройтелство трябва да намали.

9

Анонимен

преди 5 години

Няма да стане. Цветанов вече си е заплюл последният етаж +асансьор.Пък и има доста гербави калинки чакащи за апартаменти.

8

Анонимен

преди 5 години

Нито едното нито другото ще се случи Просто ще им подновят разрешителното и строежа ще продължи. По интересното е кой им е разрешил да строят небостъргач като се знае че София е земетръсна зона. А както се знае как строят мутрите това чудо ще се срути при първото земетресение от 5-та степен. Жалко за тези на които домовете са около тази недомислена сграда. При всяко земетресение ще трябва да се изнасят колкото е възможно по надалеч за да не рискуват своя и на децата си живот.