89

1453

преди 5 години

И как точно човек който взе поне 54% на изборите е губещ?В Истанбул беше направен опит чрез да бъде подменен вота!Според протоколите Ердоган печели, според системата на ЦИК - неВсичко ще се изясни до 14.04, дано има хора по затворите!

88

Анонимен

преди 5 години

Сега е ред на приятеля на Ердоган Бойко Борисов.Но цветът на картона ще е червен

87

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 103Някой ден ДАНС ще арестува турците които пишат антибългарски глупости тук, разбра ли аха ха ха МухаДАНС ще арестува тези, които кажат шефовете в Москва.Не знам защо си мислиш, че тези вършат нещо за България.

86

Анонимен

преди 5 години

Те турците много да не знаят, защото Путин ще крепи Ердоган с всички сили!

85

Анонимен

преди 5 години

"Ние турците не сме народ,а ориенталски сбирток!По цял ден дращим в българските вестници,ама стискаме българския паспорт повече от турския!"Пич, като пишеш такива подобни коментари по 120 на ден, не осъзнаваш ли, че правиш лоша услуга на България? Като българин на българин ти го казвам. Не съм турчин.Дe...скo e, не разбираш ли...Чудо голямо, че ще ядосаш да се впрегне един от 50 турци читатели. И от ядосването му какво ще спечелиш?

84

Анонимен

преди 5 години

Някой ден ДАНС ще арестува турците които пишат антибългарски глупости тук, разбра ли аха ха ха Муха------Само дето като гледам българите сам самички говорят и пишат по-лоши неща отколкото турци и българомохамедани. И ако има случай в който турчин или българомохамеданин да е казал нещо лошо, то не е било чак толкова лошо... и ВИНАГИ е било, защото преди това българин християнин мислещ се за "патриот" го е обидил.

83

Анонимен

преди 5 години

До 100Да, преследването на и тернет *** е перфектното оправдание за бюджета на на ДАНС...

82

шматка

преди 5 години

Ако загуби и Истанбул значи остава истината че Ердоган е подкрепян само от козарите по селата.

81

Анонимен

преди 5 години

Някой ден ДАНС ще арестува турците които пишат антибългарски глупости тук, разбра ли аха ха ха Муха

80

titoti

преди 5 години

Грешката на Ердоган е, че не взе в щаба си Цветан Цветанов. Няма кой да го открехне, че Цеци е спец по печелене на избори. Не го мързи, даже да ПОМОГНЕ при носенето на чувалите с бюлетини. Физкултурник е все пак, мускули има.Като нищо ГЕРБ щяха да спечелят - после коалицийка и ..... властта е негова.

79

Анонимен

преди 5 години

Значи всичко що е в Анкара, Измир, Адана, Анталия и Мерсин е гюленист братче. Тоя Гюлен ли е тюлен ли е голяма работа ей. На Ерджолан Запада му виновен за инфлацията. На Ташунко САЩ му спрели тока. Абе все някой им виновен на подобни недоразумения.

78

999

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО ЗАГЛАВИЕ !!!ЧУДЯ СЕ КОГА ЛИ ЩЕ ДОЙДЕ ДЕНЯ В КОЙТО ЩЕ СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ХРИСТИЯНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ?

77

Анонимен

преди 5 години

Изборите свършиха, битият - бит, онодения - оноден.Аз ги виждам нещата така - дреме ми на тръбата за Турция и турците. Не ме интересува какво става в земята на широките *** и квадратните глави. Голяма дунанма, голямо чудо кой щял да стане кмет. Наште потурнаци рипат гаче ги грее нещо кой щял да източва Станбул или Анкара. Абе, жалка история

76

Анонимен

преди 5 години

В рамките на продължаващата операция "***" на турския аскер в Северен Ирак, пак се разхвърчала перушина и козина! :-)) Мехметчика си седи на топличко в офиса си в Акънджълар, подпийва си кафенцето, отхапва си от локумчето, и в същото време млати терорягите по главите с турски ракети, изстреляни от турски дронове, създадени от турски инженери, и сглобени от турски техници!

75

Анонимен

преди 5 години

Ами да, Тръмп ще смаже Ердоан! Затова в петък Белият дом заяви че чакат да преминат изборите в Турция, и да седнат да преговарят с Ердоан как да си оправят отношенията с Турция!!! Също се забатачили в Сирия, та имали нужда от съдействието на турския аскер! Последният им опит през уиекенда да смъкнат турската лира удари на камък. Само с един туит могат да се сриват само икономиките на страни от калибъра на българия, с БВП колкото месечният оборот на два средно-големи турски супермаркета!

74

Муха ха ха ха

преди 5 години

До Анонимен 81Ей на това му се казва османски мечти, които обаче действително ще си останат мечти. Не се мери с бай Дони, защото пред тях сте смешни. Твърде сте малки, за да се опитвате да седнете на една маса с Великите, сред които вие никога няма да бъдете. Дони не е решил да ви заличи, не го е направил и не си мисли, че ще е с оръжие. Не, просто ще е с подкрепа на едно доста голямо малцинство намиращо се и на ваша територия и на територията на Сирия, Ирак и Иран.

73

Анонимен

преди 5 години

Българинът скимти, турчина си върви! Нищо ново под небесата! 52% подкрепа за диктатора Ердоган! Въпреки всички машинации и фалшификации на опозицията, пак стои като непоклатима скала мустакатият диктатор!

72

Анонимен

преди 5 години

само с един туит ви смъкна лирата с 40%То беше като се пише приятел и златото беше при него.Не знаеш ли миналата седмица се пробва, атаката тръгна в събота през нощта ,забраниха в лодонската борса да продава и понеделник се изравни.Обаче глей сеира с тяхната пръчка по тях в следващите месеци от четворката.

71

Муха ха ха ха

преди 5 години

До Анонимен 77Не знам на кое викаш мечти? Една от тези мечти ви срина валутата и гризахте само лук. Кво ще кажеш ? Добре ли е тази "мечта"?

70

Анонимен

преди 5 години

Абе, аланкоолу, тук е България и изборите в Турция Медиите в БГса на дюнметата .Гулен те финансират.За тях сьдбата на смьртния им враг е интерноциална задача.Всяка убийсвена критика почва или Ройтер или вьншния одел на ДВ която купиха и те управляват. Всеки сайт позоваващ се на тях се мьчи да те обьрка. Случайно ли едни сьщи разбирачи ни пробутват.За Ердогон; има вьзход има падение, но второто ако се случи на Тръмп стените ни трябват ,комунистите навсякьде са като скакалците.