73

Путин в...

преди 5 години

Русия и русофилите тук ще останат с пръст в устата след балотажа в Украйна! Петро Порошенко ще вземе над 40 % от гласовете! На този проруски ***-комик 30 %-те процента е таванът! Каквото и да прави Путин, Украйна ще остане под ръководството на Петро Порошенко! Украинците мразят Русия!!!

72

Хвани единия,

преди 5 години

удари другият!? И там са циркаджии като у нас. Преди време Кулеков и Бойчев не бяха ли същите смешници? Ако бяха спечелили, само шоу щяхме да гледаме, каквото ще гледат и украинците!

71

Анонимен

преди 5 години

Авоарите на Порошенко се управляват от фамилия Ротшилд.

70

Анонимен

преди 5 години

Дори не си заслужава човек да си вземе пуканки и следи драмата,пет пари не давам кой ще спечели!То е ясно,че зеления.Само не можах да разбера,защо си е сменил хубавото славянско име Владимир,с типично руското Володя и сега е Володимир,нали уж са против руснаците?

69

Анонимен

преди 5 години

. А Порошенко си е пълна нула-А не си ли си задавал въпроса как една пълна нула може да е шоколадов крал и президент на 35 млн държава? Понеже виждам, че много разбираш, пусни си речта на Порошенко от брифинга след изборите - 40 мин без листче и без чаша вода и чуй аплодисментите на хората. На Зеленский специалитетът му е да говори като леко подпийнал и с това забавлява публиката.

68

Анонимен

преди 5 години

как можете да пишее таково загавие все пак той ще е президент шоуме на това е срам за българите ама че сте нег.амо.ни

67

Анонимен

преди 5 години

До поглед от друг ъгълще видиш, че на 2-и тур ще дойде отрезвяването и част от гласувалите "за бъзик" за зеления, проектирайки един тв-сериал в реалността, ще гласуват обратно!също така освен тези, които са пуснали за другият nyтински играч - бойко, всички ще прехвърлят по-голяма от гласовете за порошенко."краля на шоколада" е достатъчно да тръгне с плашилото - "гласуваш за зелен, получаваш - пу.тя" и ше видиш какво ще стане! а там 80% от населението е твърдо против pycнаците!

66

поглед от друг ъгъл

преди 5 години

Според официалната информация Зеленский е спечелил 30% от гласовете -3,2 млн.гласа!Значи ,общо на избори са отишли около 10 млн.избиратели.Пита се,какъв процент са тия 10 млн. от общия брой и за колко млн.жители на Украйна може да се говори!?Все още може да се намери информация,че жителите на Украйна са 44-45 млн.!?Май това вече не е вярно!?

65

Анонимен

преди 5 години

Да се нарича просто клоун не е сериозно. Този човек, дори да не е практикувал, е юрист, доста интелигентен и ерудиран. Гледал съм го в негови изяви и предавания, нямаме еквивалент на такава личност между наши комици или шоумени с ищах за политици. Онзи си е актьор, може да мисли, има си дар-слово, бърза реакция и рефлекси на политик. А Порошенко си е пълна нула.

64

Анонимен

преди 5 години

До 66Според вас излиза, че Роналд Рейгън също е клоун.--разрушителя на ссср , преди да стане прецедент и бил в предимборните щабове на преднишния, а също така е бил губернатор на калифорния цели 2 мандата, т.е. той става прецедент след много сериозна политическа школовка... а не като нашия - от самолетчето го инсталираха безгласна буква ...така, че сравнението на зеления с рейгън е неуместно!порошенко ще спечели втория тур, с 2-3% разлика.

63

Анонимен

преди 5 години

Защо се учудвате, че хората предпочитат Зеленски? Те просто вече се наситиха на сериозни политици с опит.Колкото до "клоуна", пак идея на някой умник. Весел и шегаджия на сцената, в живота Зеленски е сериозен и трезвомислещ човек. Според вас излиза, че Роналд Рейгън също е клоун.

62

vlady

преди 5 години

Порошенко е изтъкнат професионалист майстор на чашката с отлична алкохолна подготовка и сериозни успехи в пианизма включително многократни делириуми, доказал се е като достоен ученик и последовател на великия Елцин. Украйна има нужда от такъв президент, Русия също се нуждае от достоен наследник на великия Елцин.

61

Стамат

преди 5 години

Рачков - президент!

60

Анонимен

преди 5 години

зеления е кремълско ***.порошенко вече изпълни задача 1 - да не допусне оная шантавата да бъде с него на втори турсега ще вземе нейните гласове и на останалите, без оня путински байко и ще спечели 2-3% разлика

59

Анонимен

преди 5 години

Мдддаааааа..............от трън та на глог, че е по-висок!!! Мили Боже, кога ли ще свършат страданията на укропите! Всъщност не на всички, по-скоро тези в Донбас! Другите не заслужават съжалението.........сами са си виновни за всичко!

58

Зеленски

преди 5 години

Володимир Зеленски е евреин, по собствени изявление в ютюб. Дали украинците са го избрали?

57

Стамат

преди 5 години

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят!Марк Твен

56

Анонимен

преди 5 години

ИВФ си иска парите обратно и смешника сега трябва да спасява пропадналата държава. Друг избор няма, шокото си взима парите и бяга.

55

до 58

преди 5 години

алкохолизирани крепостни селяни като сибирската империйка трябва да се управляват от диктатор (според традициите)

54

Анонимен

преди 5 години

Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.