17

Северомакедонец

преди 5 години

В Беларус са загинали 3 млн. - около 40% жителите, а от тях евреите са около 800 хиляди. Според журналюгата те са избивани защото са евреи, а другите явно защото са комунисти или защото са се и съпротавлявали и воювали! И нека не клевети белорусите - винаги се е знаело за избитите и за евреите. Пълно е с паметници, ама евреите са една трета, за кой по напред. Пък и в Съветския съюз не са делели хората по етнос и религия. Ако не бяха съветите щеше да излети в комина рано или късно

16

Nightborn

преди 5 години

Видиш ли дума започваща с "Евр...", бягай далеко от договорки ! Това ще те дои, ще те мачка, ще му плащаш до живот и пак ще си му длъжен !

15

Дедо

преди 5 години

Тия сле 10-тина година ще вдигнат "жертвите" на 20 млн.,само гледайте.То в цяла Европа през ВСВ е имало по малко от 1,2 млн.,ама щото са "богоизбрани" и пълни с пари и им се дупим целия свят-от Щатите до Путин!

14

Социолог

преди 5 години

В списъка на Хитлер след евреите са били гейовете,инвалидите,лудите,ромите,арменците и славяните....В един момент можеше да не повярва ,че сме тюрки и траки и да ни пише графа- славяни и да почне чистка и тук.....

13

хах

преди 5 години

сигурно са били политици :)

12

Коко

преди 5 години

Аз пък се чудя откъде през втората световна война в България е имало доста евреи!??Не вярвам да са били тук през турско робство, вероятно след освобождението са дошли тук да заграбват!??

11

Анонимен

преди 5 години

Ще се разплача! Това е отговор от Шалом за Рамщейн!:))) Дойч;анд юбер алес! как започнаха войната 15 300 000, а след 6 млн. жертви се оказаха 15 700 000?! Юдеите се по-лоши от муслитата!!!!

10

добно племе

преди 5 години

Те руснаците сами са се избивали. В същото време са обезбългрявали обширни ройони от Украйна, Балкарската републикаа и т.н.

9

до 6

преди 5 години

е ти не знаеш ли, че всички загинали във ВСВ са Евреи, няма други жертви като например 26 милиона руснаци и т.н. само Еврейте са жертви!!

8

Анонимен

преди 5 години

Има ли нещо на света, което т.н. "зпад" да не използва против Русия? Бъдете сигурни,че ако утри падне метеорит над Лондон пак Русия ще е виновна за това, но първо ще разправят на хората,че това е част от руска ракета или стар съветски спътник. В Беларус по този случай смятат да издигнат паметник, но за това "случайно" не се пише.

7

Анонимен

преди 5 години

Възможно е да са ги избили и съветските войски.Затова са премълчавали факта за да не се повдига въпроса.

6

к0нсерва

преди 5 години

как разбраха, че е еврейски гроб, днк анализ ли направиха?!

5

Анонимен

преди 5 години

Следващия път като додат немците ще убиват наред нема да има съветска армия може пък жендърите от НАТО да опазят евреите.

4

Анонимен

преди 5 години

Не може да бъде нали руската армия си е лежала, а латвийците, финландците и другите храбри украински войници са спасили света от фашистите.

3

Моше

преди 5 години

Мръсните германски св.не ще си платят скоро държавата им ще изчезне от картата гнусна немска ***!

2

Анонимен

преди 5 години

Е как така бе, нали нацистите и фашистите бяха добрите.Руснаците са лошите.

1

Анонимен

преди 5 години

Путин е виновен. Той лично е избивал гнусните жи дове.