36

Анонимен

преди 5 години

До лекар до 37не знам ти колко си взимал и колко взимаш но аз съм на 190000 евро БАЗОВА годишно което е около 42000лв на месец в 2019

35

ЖороПърви

преди 5 години

Д-р Диманов обясни, че болницата предлага добри условия за работа - модерна апаратура и високо заплащане... 900 лева бруто!

34

лекар до 37

преди 5 години

Колега не говори така.Такива заплати вземахме когато хлябът беше 1000 лева!

33

лекар

преди 5 години

Да знаеш,че не само ГЕРБ са виновни.Лошото е друго-неонатолог е много рядко срещан специалист който се създава като завършилият медицина първо специализира педиатрия 4 години,явява се на изпит-става специалист педиатър.Вече дипломираният педиатър може да специализира неонатология,явява се на изпит и става неонатолог.Неонатологът е изключително ценен специалист.Благодарение на него оцеляват преждевременно родените деца! Заслужавало си е да му предложат добра заплата която да го задържи.

32

Анонимен

преди 5 години

Започва се!

31

Анонимен

преди 5 години

Кво се притеснявате е га дей София .Няма пари няма лекари. Ама на кой му пука.

30

лекар

преди 5 години

идвам на работа срещу 42000лв на месец, което е колкото правя другаде. кажете ми кой наема? 28 години стаж, имам поне още 10 работни в мене.

29

ива

преди 5 години

В това отделение раждат само ***. Голяма част от родилките отиват в Сливен и други градове и в частната болница в града. Като няма пациентки за какво да стои отделението???

28

абсурдистан

преди 5 години

А,не може да бъде ! Как така ? в българия ли е Ямбол ?държавата процъфтява ,милиарди еврофондове, всички ни хвалят - конгречулейшън ни викат ,папите ни галят , пенсионерите забогатяха с 20 лв .

27

чарли

преди 5 години

Дългата ръка на Москва !

26

Рашко

преди 5 години

Нищо, сега антиваксърите ще ги лекуват. Те знаят всичко, нали гледат клипчетата в интернет.

25

ДртПрч

преди 5 години

А пробваха ли да намерят леккари като им предложат сносни заплати?И аз не бих стоял в град като Ямбол само на добра воля по патриотични подбуди.

24

Хак ни е

преди 5 години

Сами сме си виновни- наричаха лекарите убийци,биеха ги, а ние си пригласяхме в унисон.Сега нямало лекари-ами кой е луд да учи 10 год. и после мизерия и обиди. След като повече се вълнувахме от футбол и чалга ,сега нека да няма доктори/после и учители ,инженери/.Калпав народ сме

23

123

преди 5 години

Толкова години очерняне на лекарите+срамно ниско заплащане-това е резултатът.Вече никой не иска да учи за лекар и да практикува в България.Болници ще има само в 5-6 големи града и то предимно частни.Пълен ужас.

22

Цецо-пентхауса

преди 5 години

ГЕРБ - видими резултати! Аз ги виждам от моето скромно рентхаусче, а вие?

21

Анонимен

преди 5 години

Незнам какво да кажа, но след като вече взеха да затварят родилни отделения в провинцията, май е време или да затваряме държавата, или да разкараме главатаря на тази държава. Утре ще плачат че нямало деца, да плащат пенсиите, ами няма, и няма и да има. Държавата отдавна е ограбена, и парите са изнесени по сметки на Чичо Шорш на другия бряг на океана :(

20

така е

преди 5 години

До АнонимеНТочно така беше. Даже да допълня, че тогава се ядосвахме на румънците, защото ни бяха сложили с тях в "пакет" за ЕС, а те ни бавеха.А след това ни застигнаха и задминаха ... Видими резултати!

19

Хехе

преди 5 години

Няма проблеми, антиваксърите и "холистичните" медици ще ви лекуват. Нали не искате медици.

18

Анонимен

преди 5 години

Нали ГЕРБ прокламираше "България за Европейско развитие? Така се развихме. че чак гайките ни е се развиха за десет години...

17

Анонимен

преди 5 години

До гербМного си нещастен с тези твърдения за хибридни атаки.