115

!

преди 5 години

Този паметник не трябваше да бъде махнат а преместен на местото на комуниста Гарибалди. Хубавото е че не след дълго отново ще бъде върнат, надявам се на по видно място. Г-н Бориов олицетворява развита и независима България затова е нормално да има паметник на един от най доказаните български и европейски политик.

114

Анонимен

преди 5 години

Бих се зарадвал повече на паметник осмиващ Борисов за това че е направил малко в сравнение с предходните. За съжаление единственото с което съм запомнил предните министър председатели е:Пламен Орешарски - назначи Делян Пеевски като шеф на ДАНССергей Станишев - въведе плоския данък и по негово време влязохме в ЕССимеон Сакскобурготски - открадна огромна държавна недвижима собственост, по негово време влязохме в НАТО

113

Анонимен

преди 5 години

Паметникът на мен лично ми харесва. Но не мисля че е особено популярен на това място. Може би на Позитано или в Правец биха му се радвали повече.Иначе адмирирам всяка критика на настоящи и минали управляващи. Нали затова са демокрацията и плурализмът.

112

ШибиРиби

преди 5 години

Ей тва е бг Художествената интелигенция. Строи безплатни паметници, монтира ги и ги демонтира сама и чака да я оценят.Победа беше малко смешно ама по скоро е тъжно. Няма работа и взел че моделирал паметник. Що не се съберат всички единомишленици и да редят тухли барем някой се зарадва с безплатна къща

111

сминдух енд чесън

преди 5 години

Автора ,автора,заслужава уважение,само не от страна на ,,компетентните" органи.

110

само питам

преди 5 години

Бате Бойко в Банкя ли си взема паметника след като са го демонтирали?? Догодина ще видим ли паметник на Бате Бойко и Цецо прегърнати като Кирил и Методий???

109

Scissors

преди 5 години

Абе коя шивачка / лесбийска патица му е дала ножици на тоя бе?Да му ги отнемем!Not funny

108

Евроизбори

преди 5 години

И какво му е смешното? Този "политик" ще ни стои в учебниците по история с 3 мандата. Могат ли тези, които гласуват за Герб да обяснят на децата това по някакъв начин?

107

НЕЩО КАТО НИЩО

преди 5 години

ДА, ПАМЕТНИК НА БЪДЕЩЕТО. ДАЙ БОЖЕ НА БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ. ТИКВАТА НИТО Е БЕЗСМЪРТНА, НИТО ВЕЧНА, НИТО НЕУЯЗВИМА. БЕЗСМЪРТНА Е САМО ПРОСТОТИЯТА, БЕЗМЕРНАТА МУ АЛЧНОСТ И ПОЛИТИЧЕСКАТА СТРАХЛИВОСТ. В ГРОБИЩНИТЕ ПАРКОВЕ ТАКИВА СА "ПАМЕТНИЦИТЕ" НА МУТРИТЕ. ТАКА ЧЕ ПРИЛИКАТА С ЛИЦА И СЪБИТИЯ НИКАК НЕ Е СЛУЧАЙНА. САМОЗАБРАВИЛИЯ СЕ ПАЗВАНТИН НА БАЙ ТОШО СИ ИЗДИГА УЖ НА ШЕГА НЕ КАКВО ДА Е, А ПАМЕТНИК. ЗАБРАВИ ШУТА БОКО РАНГА СВОЙ И СЕ ВЗЕ ЗА НЕЩО НИЩОТО МУ. БИВА НАГЛОСТ И ТЪ ПОТИЯ,АМА СЪВСЕМ ПОЛУДЯХА

106

Анонимен

преди 5 години

На тази която паметника не и харесвал много бързо се издаде. Едно изречение и аргумент не може да формулира, ествестно че ще е гербава....

105

Анонимен

преди 5 години

Това не стига.Трябва да му направим и пирамида и свинкс на фараон Тутантиквуний първи.И до него два други паметника на Цветано Цветани и адаша му ***.ко Мафани и разбира се на Винету.Що му светят очите това да не е проклятието на мумията или Бойко е рода на Супермен.Ех такъв един Тиквун много клониране много ГМО и много си камък трябва, че да поникне на юнашкото, софийско поле.

104

Анонимен

преди 5 години

Герберите като жената от клипа са много сбъркани.

103

Анонимен

преди 5 години

Статуята не е реалистична. Има 3 книги, тиквун не е прочел дори една :)

102

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Не знам кои са тези д.ебили, които цвъкат минуси на хората, които осмиват еднокнижника. Явно това са хора с умствен дефицит, които просто не си пият редовно лекарствата. Да харесваш Боко и Цв. Цв. означава, че самият ти не си съвсем наред.

101

Анонимен

преди 5 години

Значи в бъдещето вече ще е прочел 3 книги.

100

Анонимен

преди 5 години

Трябвало е да го направи с Цвъки - двамата един до друг като Пижо и Пендо.

99

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Боко е обиден, че са го изкарали, че е прочел 3 книги. Затова е наредил паметника да се махне. Всички знаем, че лично вожда каза, че е прочел само книгата Винету. Сега ще го монтират в Банкя, в двора на тиквата.

98

МДАААА

преди 5 години

До МБЕЕЕЕКато гледам лайковете..в България на това се смеят, за съжаление! И добре, че не живея от 30 години с инфантили!

97

ШибиРиби

преди 5 години

Тоя склуптор няма ли кой да го глоби за незаконно строителство, замърсяване на околната среда и т.н и да му вземат лиценза за склуптура . Майтап шси прави с властта ... затвор затвооор , Аман от майтапчии и сеирджии

96

Сакън

преди 5 години

Бойко ако прочете три книги ще изпадне в умствено изтощение!