8

Синя майна

преди 17 години

Наистина достойна постъпка от достоен човек. Малко хора са като Чомаков. Не че няма тепърва да започнат да го плюят. Балкански нрави - това си е.А иначе евала за този заем за улиците. Както виждаме за последните 6 месеца външния дълг се увеличил с милиард и половина.Браво на Тройната коалиция - крадци безподобни. Та това ще ни докара такава инфлация, че заемът от Чомаков след година ще е равен на цената на една боза.

7

az

преди 17 години

Изненадваща новина. Народната любов е като ветропоказател, така че процента й не гарантира качествата на Чомаков. Едва ли той се страхува да застане пред нея. Дали по-достоен ще дойде, никой не може да каже, трябва да се докаже. И естествено, че пак няма да го направи народния вот. Този дето подкрепи измислени партии като ГЕРБ (ченгета), НДСВ, и Гоце. Тъжна картинка, народе.

6

преди 17 години

А как това помогна на СДС това? Да кара СДС да му поставя краен срок да каже дали се кандидатира ...След като подари половината Пловдив на Гергов, сега сигурно и ще работи за него. "Той поясни, че обявява своето решение чак сега, тъй като се е опасявал, че ако го съобщи по-рано, това щяло да подейства дезорганизиращо на екипа, с който работи."

5

европеец

преди 17 години

На всички майни мога да кажа, че така се прави в политическия живот. 8 години са достатъчно в политиката да реализираш донякъде това, което ще бъде добро за града и хората, които живеят в него.Сега, майни, пред вас стои много отговорна задача, да не допускате НАЙ-СИНИЯ ГРАД в България, да се обърне наляво!Наред с това, трябва да се избере този, който би направил най-много за красив град като Пловдив!И накрая, не гледайте само в бяло и черно, за 8 години Чомаков направи много за града (малко градове могат да се похвалят с това), да не изреждам всички придобивки!

4

Майната

преди 17 години

К'во става бе, майнички ? Нали Чомаков много го обичахме ние, пловдивчани? Нали уж му бил сигурен третия мандат, нали много бил направил за Пловдив, що го е шубе сега да се изправи пред "народната любов" ?Ами - то той ясно си го каза преди няколко дена - щото не бил събрал достатъчно политическа подкрепа....Е, сега стана ли ви ясно за какво става въпрос ? Че него го интересуват само партиите, а не хората.....Ами, то той им слугува, получаваше съответните "благодарности" (рушвети, де!) - както се казва - изигра си вече ролята...Сега се търси друг слуга, ама този път май няма да ги огрее, щото Славчо ще им го начука на всички партии !!!

3

преди 17 години

Bravo 4omak, napravi pat za niakoi po-dostoen. Slav4o Atanasov ot VMRO e serizen kandidat primerno, a za Gergov mafiota niama nujda da govorim. Ne stiga 4e sloji raka na Panaira ami sega i kmet iska da stava. NE !!!

2

Ботев

преди 17 години

Не се кандидатира защото е без никакъв шанс за да не се излага. Пък и не е лаком някой друг милион му стига.

1

Аполитичния

преди 17 години

Учуден съм от постъпката му - да чуя нещо такова от политик е някакси странно за нашия политически живот!!!