43

Анонимен

преди 5 години

Ами,нещата се развиват по плана на ционистите!Натикват стадото,при това "доброволно" да се нагъчка в градовете и съвсем се отчужди от земята ,като въобще забрави,как се произвежда храната.След това,в един "прекрасен" момент,ще започне такъв гладомор,че свят ще му се завие.Но даже и стадото да се разбунтува(малко вероятно) и се разбяга от градския затвор,то вече няма да можр да се изхранва,освен да изравя корени(обилно "наторени" от кемтрейлс и да търси животни,вече почти изчезнали от тяхната сре

42

Анонимен

преди 5 години

А тези които се бунтуват съгласни ли са да плащат 200? за интернет и 50-100 за вода, защото на предприятията за комунални услуги е скъпо удоволствие да прекара 20 км оптичен кабел за 3-4 абоната?

41

УЕФА - мафия

преди 5 години

И защо к*очина се цензурира, кл*ошари? Култът към парите е ясен, щом имаш по-голям набор от продукти и услуги в Мадрид, ще идеш там, а не във Валенсия, Севиля, Павликени, Крайова или Нант. Отделно дето е под достойнството на "вдинца аристократЕ" да пътуват било то и половин час до големия град. Друго си е да кажеш "живея на 2 спирки от стадиона на еди-кой си отбор", "на 10 минути пеша съм от нд знам си кой скъп магазин" и т. н. Е, блъскаш половин месец за наема, ама "кеф цена нЕма".

40

УЕФА - мафия

преди 5 години

Научно-техническият прогрес тласка напред урбанизацията. Не е като едно време "Аз имам къща, *** и курник и два декара ябълки, домати и царевица и мога да се оправям". С 2 бона в Мадрид имаш по-ниска покупателна способност, отколкото със 700 ? във Валенсия примерно, но имаш и повече възможности. Останалото е вятър за устата.

39

Анонимен

преди 5 години

Това няма общо с прогреса, а с новия световен ред. Няма морал , а само култ към парите и материалното. Повсеместно зомбираните. Липса на интерес към уникалното и естественото. Издигането на Германия като лидер и премахване на конкуренцията. Глобализацията. От там нататък другото е само следствие. Надеждата е хората да се усетят и да раждат по малко , за да спадне пренаселването, така стойността на парите ще спадне и благата ще се преразпределят.

38

Анонимен

преди 5 години

Това няма общо с прогреса, с новия световен ред. Няма морал , а само култ към парите и материалното. Повсеместно зомбираните. Липса на интерес към уникалното и естественото. Издигането на Германия като лидер и премахване на конкуренцията. Глобализацията. От там нататък другото е само следствие. Надеждата е хората да се усетят и да раждат по малко , за да спадне пренаселването, така стойността на парите ще спадне и благата ще се преразпределят.

37

ДртПрч

преди 5 години

Едно време цяло село е било нужно за да свърши работата, която днес вършат 5 човека и подходящата техника. Нарича се научно-технически прогрес и в това няма нищо лошо. И какво да хората там, след като няма нужда от толкова много земеделци?

36

ДртПрч

преди 5 години

Всеки е свободен да живее и работи, където иска. Като не искат испанците на село, какво да ги направят? Насила ли да ги закрепостят? Като при нас по време на соца? В момента, в който стане изгодно да живееш на село, хората ще се върнат.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35При соца си бе идддиотщина и не знам защо сравняваш нещата. Иначе да, където са парите и добрия живот , там отиват хората. Но това лесно може да се коригира в нормална държава. Няколко добри данъчни закона ще свършат работа. Да се вре цялото население в малка част от държавата в миниатюрни кутийки и мръсен въздух на космически цени и останалото да се превърне в пустиня, е безумие. Лошо е и за самото население на държавата. Да не говорим за качеството на храните и здравето!

34

Анонимен

преди 5 години

При соца с това се бореха с помоща на "жителство",задържаха хората административно по родните места,Сталин не издавал паспорти на селското население,а бележки от селския съвет.Но при капитализма е сввобода на парите.Където са парите-там са и хората.В бъдеще ще има мегаполиси,без села..

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Кои са тези които "Продължават опитите да откъснат държави от ЕС" ?? Путин ли?Хитлер ли? Извънземни ли?

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Нищо малоумно няма! Малоумното е да имаш огромна държава, а 90% от населението да се гъчка на едма малка част. Не са виновни хората, те отиват при по-лесен и добър живот. Някои райони привилчат! Задължението е на управляващите, да направят провинцията по-привлекатела, за сметка на тях. Това става лесно с няколко закона . В началото законите може да са по-драстични, но после, да се облекчат по-балансирано. И това ще от полза на абсолютно всички . Да обяснявам ли защо??

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрав си,вече въвеждат дори в градините каква храна да се дава на децата.И храната,която им натрапват,не само че е по-некачествена и невкусна,но продуктите са само внос,някои дори внесни от извън Европа и пълни с пестициди и може би са и ГМО.Само не са ни заповядват кога да пръ.дн.ем,но може и на това да сложат регулация - къде,колко пъти,времетраене и т.н.,хаха!Поне да предлагаха нещо по-добро,а те предлагат бо.клу.ци на децата,за да си пробутат вносната продукция!

30

Анонимен

преди 5 години

Продължават опитите да откъснат държави от ЕС,не се връзвайте на такива протести, особено ако са агресивни протестиращите!

29

Анонимен

преди 5 години

Нашите *** дето бачкат на полето край Валенсия изкарват по ?120 на ден,работа има за целия китайски народ,ама на 45 жега си е ...... мамата

28

бай ганю

преди 5 години

всеки бяга от рахата на селото за да стане слуга на забързан комерсиален материален начин на живот в друго огрооомно шумно мръсно пренатъпкано село с малко по добра инфраструктура и живот с различни типове развлеченияи в малкото село е хубаво но и голямото село си има предимствата я вижте нашата столица например

27

Анонимен

преди 5 години

най страния протест който съм виждал... народа пощуря от малоумщина

26

юбералес

преди 5 години

До Анонимен Защо е нужно? .........за по-добър живот, за по-чист въздух, за повече тишина и спокойствие, за по-дълъг живот, за по-малко стрес, за повече място за паркиране, за повече приятелство между хората, за по-малко кражби, убийства, за повече жилищна площ, за повече деца .....мога да ти изброявам още много. Питай някого живял в българско село до 1948г. да ти разкаже.

25

Анонимен

преди 5 години

До 18Ама айде рилски пияницо да не казваш на другите какво трябвало да правят.Никой не е спрял никого да работи в селското стопанство на скапаното ти село, ама мераклии няма.

24

Анонимен

преди 5 години

И ква стана сега? Тия от селото искат тия от града да им дават пари.