16

пешо

преди 4 години

До Пешотаралеж

15

Анонимен

преди 5 години

До NightbornСтатията е за САЩ, къде видя евроджендърство? Аман от чели, недочели, но компетентни по всичко. Пиши в бгмама - за там ставаш.

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКакво е това "змий"? Неграмотен си, значи е ясно защо тук намъкваш политика, чудейки се как да подкрепиш партияата на простаците.

13

Анонимен

преди 5 години

Бокова има един в гащите . Чесно казано незнам дали е таралеж ама боде като такъв ....Който е достатъчно смел да провери по нататък на мен ужаси ми стигат

12

Анонимен

преди 5 години

ядът змий. Тъй че няма да е зле да ги пуснем на позитано 20

11

мама ми купи днес

преди 5 години

пъстра книжка с картинки...Тука зайче как играе,Кума лиса как го дебне,Таралеж на кълбоЩе избави зайчето

10

Анонимен

преди 5 години

Имам позната, която гледа таралеж. Мирише целия апартамент на урина и изп*ажнения. По-лошо е от това да гледаш куче. Жената е на 35г без деца , но гледа бодил, който много я радва. Аз бих се притеснила на мястото на гяджето й.

9

Nightborn

преди 5 години

Те и кренвиршите с изтекъл срок на годност разнасят салмонелоза и не само. Да не говорим за саламите с изтекъл срок, дето се "рециклират" и се предлагат отново на пазара. За така наречените "топли витрини" в магазините, дето всичко, което му наближава да си замине се готви и предлага какво ще кажете ? Ей, до това ли опряхте ?!

8

Със салмонелоза

преди 5 години

може и от куче и котка да се зразиш,от недосварено яйце на кокошка........особено ако котяка излиза навън и прибарва по контейнерите....ай стига глупости, точно за таралеж се сетихте да пишете.

7

Анонимен

преди 5 години

Свобода за таралежа и останалите диви видове!

6

шматка

преди 5 години

А нас какво ни интересуват здравните проблеми в САЩ

5

Име

преди 5 години

и хапят!

4

Анонимен

преди 5 години

Другото дразнещо нещо е ,че нощно време ходят насам-натам и грухтят.

3

Пешо

преди 5 години

Дивите таралежи, освен това, са пълни и с кърлежи!!!!!!

2

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее абе голям смях *** напушва, като гледам, как некои уж хора, пък мислят, кат мисири...А бе как ще взимаш горски животни до си ги гледаш у вас бе? Ами те нивгаж няма са научат като хора да живеят и дори не трябва, щото сегашните хора не са разумни и си мислят, че всичко дето е миловидно, могат в кревата да си го турят.Не салмонели, ами и бяс докарват таралежите, а и инфекции и алергии колкото щеш.Градска му работа-проста му работа-само фасоните са им големи!

1

MaйMyнaтa

преди 5 години

Абе, не е така. Таралежа е добричък, не е като ... Жена