366

Смешници!

преди 5 години

Не виждате ли как я държи тази играчка, даже не е обхваща с ръце, а само на пръстите му стои! И деца ще разберат, че това е детска играчка, пластмасова!? Все с плитки номера излизат гербаджиите, и преди време щяха да го убиват, пак преди изборите. Ох, ще ми олекни ако тези *** ги няма в живота ни! Ако някой иска да го убива, тъпани ли ще бие!?

365

само питам

преди 5 години

Бате Бойко не казваше ли,че е безсмъртен и ще ни огрява вечно????По едно време преди да стане премиер и още не беше кмет на София за нашето Слънце, имаше реклама ,че е супермен. Рекламата беше за кисело мляко. Някакъв лооош човек беше откраднал киселото мляко на 2 деца. Свършваше с надписа яко мляко. Беше преди много години,ама аз помня....

364

Тачев

преди 5 години

Всичко е ченгеджийска постановка. Целта е нов мандат и диктатура . овцете ще ги баламосват а беьовете ще дерът тия които гласуват за тях . Бушона цветанов подава оставка рейтинга на бея расте добре измислено и в холивут ще им се възхитят

363

Анонимен

преди 5 години

ил Алах ибрахим ил Алах ибрахим бомба в лукойл

362

Анонимен

преди 5 години

Една кола бомба в руското посолство безплатно

361

Таско Ерменков

преди 5 години

Ние с Антоан Кутев ще се женим търся му рокля

360

Охобохо

преди 5 години

Абе ако е решил някой няма да тръби из интернет.Ще се заложи някъде и ще действа без да раздухва.Първоаприлска шега е това,но действа върху електората на ГЕРБ,сплотява го,нахъсва го да гласува с две ръце на изборите.Далаверата с апартаментите отказа много симпатизанти на ГЕРБ от гласуване и сега с такива евтини пиари се мъчат гербаджиите да ги привлекат обратно но едвали.

359

Анонимен

преди 5 години

Това теленцето на крушевската *** ли е ?

358

Анонимен

преди 5 години

Хе-хе!Тиквата от БанкИ си прави поредния пиар. :) :)

357

Анонимен

преди 5 години

Кво стана с Москов нали били вкарали некви отровни ваксини и то от нашите турски господари та да си вкарат хората пивече живак в децата няма да живеят вечно,я.Наградиха ли го тоя психопат?Поне едно БМВ купиха ли му за награда като един малък Адолф Айхман в лагер с еврейчета се изживя.

356

Анонимен

преди 5 години

Според мен всичко е нагласено.Някакъв *** размахва въздушна пушка и ще раздава правосъдие застрелвайки премиерът а отдолу коментари на верни гербаджии какво животно е той само помисляйки си че мож да затрие Вождът с таз пластмасова пушка.Е така със скъсаните чехли и окапаният с бира суичър.Дишайте дълбоко и спете спокойно.Г-н Борисов ще царува дълго и честито а като го гледам пращи от здраве нищо чудно да изкара още 50г.Б-г е възможно да я няма но ушеви и политици- до краят на света.

355

Анонимен

преди 5 години

този добряк от снимката ще пострада много от майтапа си.Той дори и не си е помислял че тези тигри които ги гледаме по телевизията всяка вечер,не са се наспали от години защото ги е страх да заспят поради съвеста си,и много други черни дела.Ще му съкратят живота на човека.Гледам колко много мишки се подиграват с него,но той поне е имал смелоста да си прави бъзик със силните на деня.Докато 95% от хората ги е страх и да си помислят,какво би станало ако се отделят от стадото с добитъка.Майтапчия е.

354

Слави нали--

преди 5 години

търси комик за шоуто---е те го ТЕ !

353

ИЗВОД

преди 5 години

Ако Б.Б. осъди тоя индивид ,значи няма никакво чувство за хумор !

352

Анонимен

преди 5 години

Какват ни държавата такива и борците срещу нея....

351

Владимир Путин

преди 5 години

Смърт за Бойко! Американска ***! Тебе ще те отстрелям безплатно!

350

АНОНИМЕН

преди 5 години

Най-напред с пластмасови играчки се започва...

349

Идеалист

преди 5 години

Малко преди фалита на КТБ, също се говореше, че някой някого искаше да да убива. После се оказа фалшива новина, но КТБ фалира.

348

абе не знам

преди 5 години

Абе не знам, но трябва Герб да си ходи вече. Нагледахме се на доста несправедливости. Не е нормално, морално и както искате го наречете да се гласува за тези хора! Те са тотален провал!

347

Pepo

преди 5 години

Защо мутантът Петър Кичашки, който се е родил без крака има такава млада и красива жена - Милена Кичашка? Защото е перспективен soрoсоиd, директор на НПО, което се занимава с подривна дейност срещу BG.