73

Справедливост

преди 5 години

Оставка Бойче какво пишеш преди комунистите ти какво направи да е по добре народа нищо апартамент герб това сте комунистите виновен че си взехте евтини апартаменти това ако е друга държава да сте на топло Никога ГЕРБ никога ГЕРБ мизерия за обикновените хора никога ГЕРБ ???

72

скептик

преди 5 години

Спомням си как Мая Костинбродска навремето "спечели" идборите 2013.После БСП ни купиха ядрен блок който не монтираха, прекъснаха Южен Поток и разграбиха КТБ. След което позорно подадоха оставка.Единствените които намазаха бяха полицаите които получиха надбавки за дето биха народа.

71

Анонимен

преди 5 години

Този Росен Йорданов може да си скъса дипломата. Цветанов е злобар, който реди монотонно някакви опорни точки.

70

Анонимен

преди 5 години

В затвора искам да видя прегрешилите не оставка да си харчи милионите спокойно,затвор и отнемане на всеки един недоказан лев.

69

Психоастролог

преди 5 години

Ох, със същата сила можете да извик те в студиото и някой астролог да коментира наталните им карти. В наше село добри психолози няма, просто са лаладжии

68

Васко Георгиев

преди 5 години

Каквито старшинките такива и шефовете им.

67

Анонимен

преди 5 години

А БЕ С ВЕЖДИЧКАТА ВСИЧКО СЕ РАЗМИНА,ЗАЩО?

66

тоти

преди 5 години

Бойко-Ей колегааа...вземи се омитай с тия апартаменти,че до гуша ми дойде от теб...то бива бива ама да беше отишал на улицата па да ревеш че си бездомник,а то 10г.неседна мирен!!! И кво искаш ,да се базикат всеки ден с мен ли ааааа...Е нема повече накъде,чашта преля и ти се ОЛЯ !!!

65

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми какво са си казали.Интересува ме колко са откраднали.

64

Nightborn

преди 5 години

ББ: Ех, Пипон, пипон..... Къде ти беше акъла, като направи тая простотия, бе?! ЦЦ: ***, шефе...... аз такова......... ББ: И сега кво? Ша тряа са наказваме май? Ся ше видиш власт, кога на мен Сретан Йосич прости. ЦЦ: Сушай, Тквоч. Ти за кой се мислиш? Мое а та галат и 100 папи, ама мен канят на Молитвени закуски. Аз съм любимец на евреите. Искаш ли да пусна "ония" записи за теб в нета?! ББ: Чакай, Цецо! Жив бъди не го прави! ЦЦ: Ми тогава си налягай о_сра_ния Г-ъз и млъквай !

63

Българи не спете!

преди 5 години

Бойко му е казал:Цецо! Те искат главата ми, но за да я вземат искат да махнат твоята опора!Затова, дръж се брат, внимавай, не прави грешки, защото тези които ти дават не го провят с добра умисъл. Те са лукавите които искат да те хванат в крачка.Тези "***" те чакалят на всяка стъпка за да уронят престижа на държавата и да сринат България. Ние българите от векове се борим за оцеляване срещу интригите на Империята на Злото. Помни Самуил, те подкокоросаха сина му да избяга в Цариград и после осле

62

Коце кмета

преди 5 години

Я земете се запитайте селени прости, защо Цвъко постоянно гърми с някакви апартаменти и кокошкарски далавери, а големия ромски вожд Тиква никога не го закачат, дори за милиарди? М??

61

tzvetabg2018

преди 5 години

И какво стана - Цветанов е пак на власт?Уж го махнаха от председателското място в парламента,а тя властта пак в него?Докога бе Бойко ще си затваряш очите - обграден си с алчни и жадни да са вечно във властта хора - Цачева,Цветанов и т.н.Говориш,че си различен от предишните комунистите, пък корупцията по твое време се увеличила тройно!Докога ще си затваряте очите,българи!така е навсякъде - в образование,децата се пребиват или посягат сами на живота си,здравеопазване,културата поне още диша?!?

60

Анонимен

преди 5 години

Защо да го е срам, че има над 200 квадрата апартамент след като хората не ги е срам да ровят в кофите!

59

Анонимен

преди 5 години

За какво ни е тая статия?Червеният глас, сивият глас...

58

Анонимен

преди 5 години

Болен Сидеров нали беше против Цветанов като го хванаха в лафката надрусан да казва, че се продават наркотици няма българина е с най късата памет на света *** и упорит гласувайте за тея пумяри

57

Коце кмета

преди 5 години

Според мен всички изброени звучат кафяво. Кафяво като... е, не като шоколад :-)

56

До 53оп.точков писач

преди 5 години

По три от точките искаш да се влияе на природата,епидемии,порои,пожари итн.После в останалите приписваш злините направени от твоите работодатели на тези които се опитват макар и бавно да ги поправятКато цяло шумкарска история,плуем безогледно пък все някой ще се шване.Всичко което си изброил дори и да беше истина не може да се хване и с 1% на Виденовата зима,фалита на банките,заменките,КТБ,Пеевски,Орешаро и златния праст(платен от чужбина) итн...итн...мислиш ли, че можем да ги забравим...

55

Анонимен

преди 5 години

Лицето Цветанов трябва да се скрие някъде,защото вече и децата в дет. градина го знаят като лошия чичко

54

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха. Какво са си казали няма да го кажат на всеослушание. А какво са си казали на саме това е повече от ясно. Казали са си. Вижте как ги изработихме нашите умни й красиви гласуватели. За мезе ви взимат. А народ който управниците го взимат за мезе го пусни да пасе трева. За такива издънки в белите държави им конфискуват имотите и ги пращат в затвора за дълго. Но при вас няма бяла държава а сива така че законите на белите държави не важат.