22

Скептик

преди 5 години

Приятелю, нещо ме пързаляш. България е в група за война с Русия в момента, без нито един повод.. Нещо няма равнопоставеност. Не говорим за САЩ. Май ти си предател.

21

Анонимен

преди 5 години

Между другото направи ли ти впечатление едно нещо.Това е българско сайт но в него думата България почти не се използва за сметка на думите Русия и САЩ.Също така всички откриват някаква тайнствена връзка между паъриотизма и троленето в полза на интересите на Русия и САЩ.Явно без да разбера сме станали я американски щат я губерния и вече в България има само руснаци и американци.Целия форум все едно се пише в САЩ или Русия.За това казах, че на сегашния българин предателството му е в характера.

20

Анонимен

преди 5 години

За което си прав си прав.В Салвадор Хондурас и Гватемала мнозинство са индианците даже са повече от метисите но статистиката не се е променила много съвпада с първите данни който имаш.В Боливия Перу и Парагвай пак индианците са мнозинство според последното преброяване и по-точно 25 процента метиси и мулати 12 процента бели другото е индианци от два различни народа и това си е на испански в сайтовете на правителствата на съответните страни.Все пак метисите и мулатите са смес от бели плюс други.

19

Ъруин

преди 5 години

Нали са световният жандармерията за демокрация. Арабската пролет е дело на САЩ, но Европа обра негативите с мигрантите. Когато искаш сфери на влияние си плащаш. Явно някои са се опънали на Тръмп и помощите ще се дават за протести и преврати . Още ли има хора, които вярват, че САЩ са загрижени за хората по света?

18

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на Тръмп сме все по-близо до края на кошмара наречен американска хегемония.Дано да продължи така.Вече Европа е против него латинска Америка на която управляващия елит е европейски по пройзход същи е против него.Все повече латински държави се ориентират към Китай и Русия като икономика към независима политика и към проекта за Иберо-латиноаметикански съюз започнат преди 30 години от Испания.Тръмп благодари ти цялото население на Испания че ни правиш свръхсила.

17

Анонимен

преди 5 години

Май трябва да благодарим на Тръмп щото прави грешка след грешка.Очевидно не осъзнава че от векове латинска Америка не е била толкова сплотена и то именно заради кретениите му а неговите марионетни режими все повече отслабват защото вече става въпрос на патриотизъм да си в латинска Америка против Тръмп и САЩ и за първи път всички партии действат с почти еднакви програми.Тоя *** в стремежа си да утвърди руши доктрината Монро и създава нов глобален опонент в задния си двор, за което браво.

16

Анонимен

преди 5 години

Изобщо и четирите раси ги има във всички латиноамерикански държави.Индианците са доминантно население само в Еквадор в Перу Колумбия и Венецуела са значим дал от населението но не мнозинство това са данните на самите държави не мое мнение.Във Аржентина Уругвай и Чили да мнозинство са белите.Черните пък навсякъде ги има но никъде не са мнозинство.Метиси и мулати пък са мнозинство в централна Америка и северната част на Южна Америка и краибските острови.Това са реалните положения.

15

Анонимен

преди 5 години

Абе хора като искате да видите разпределението на населението в латинска Америка що не видите класациите на самите държави правят преброявания и резултатите ги има.Първо населението не е 600 а 500 милиона, второ вярно е че от тях метиси и мулати са най-много следващи по-брой са белите, след тях черните и индианците са най-малко от всичките.И всичко това е пръснато във всички държави.В Мексико примерно 20 милиона са бели бивши европейци в Бразилия белите са 52 процента другото не е бели.

14

Анонимен

преди 5 години

Дотук с мита за американската демократичност и хуманност.Значи на фашисткия диктатор в Никарагуа който оряза пенсиите намали минималната заплата за два месеца изби повече опозиционери от Ердоган за година и накара три милиона души откакто е на власт да избягат в съседните страни и разреши разполагането на аметикански бази и е на власт с финансиран от САЩ и подкрепен от американски командоси военен преврат помощи може но другите три страни само защото са казали нещо против фюрера Тръмп помощи не.

13

чичо

преди 5 години

До BROWN POWER MEXICOАми то точно щото белите са само в Аржентина и Уругвай са и най - развитите и уредени държави на континента ,особено Уругвай (призната като част от Европа) ,другото са ромски ''държави'' изключая Чили .

12

Анонимен

преди 5 години

То остави че помощите се пренасочват за платения Говняйдо дето уж много го обичат пък без американска помощ не може да събере и хиляда души на площад с балончета.Може и да не обичат Мадуро но и по него не виждам да горят от любов.Но не забелязвате друго.Защо в списъка със страни със спрени помощи я няма и Никарагуа.Съвпадение ли е че всички страни със спрени помощи са с правителства настроени против Тръмп и политиката му а в Никарагуа управлява фашистки диктатор който лично Тръмп качи с преврат.

11

до 8

преди 5 години

До АнонименИ защо като имат всичко са потънали в мизерия ? Нали управлява "народа" ? Защото "всичкото" им се управлява от руснаците ли ?

10

Анонимен

преди 5 години

Помощите се пренасочват към капана за мишки за Венецуела. Гуайдо иска пари за платени протести и за личната му офшорна сметка в американския щат Далавера. За работата иска поне десетки милиони долари.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако спрат парите и на Потрошенко game over.

8

Анонимен

преди 5 години

Венецуелците гледат политиката на САЩ и няма да ги излъжат. Имат петрол, търговия с Китай, оръжия от Русия. Имат всичко, за да бъдат много богати.

7

Анонимен

преди 5 години

"Демократизираха" американците из Африка и Азия навред, щото освирепелите от бомби *** не могат да преплуват океана, и налазваха Европа. Ами сега? Я да видим сега НПО-тата там как ще интегрират латиносите. Все акъл ни даваха на нас, европейците, към какво да сме толерантни и как да интегрираме пришълци, които в живота си единствено са държали оръжие в ръце и е*али когато, където и каквото шава. Е сега да ги видим.

6

Анонимен

преди 5 години

Тия поне да не ги мислиме. Нямат си ЦЕНТРАЛНО Отопление.

5

Анонимен

преди 5 години

Трумпета спира помощите а те ще му дойдат на гости във ФАЩ.

4

Анонимен

преди 5 години

Новото поколение пУлитици:***, по-***, Пет звезди, Тръмп, Тиквата БорисУФ.Нещата отиват на изуй ***.

3

Анонимен

преди 5 години

Тръмп не е лигльо като Меркел и Обама да раздава пари и помощи бадева на латиносите, докъде стигна белия човек да рани търтеите и да им слугува.