174

Правоверна

преди 5 години

Падишаха е толкова наперен, защото на големите мусулмански празници си прекадява чурката по изгрев слънце пред сурите на Моамед, за да порасне тя едра и могъща като дунавски шаран по волята на Алла!

173

Теорема

преди 5 години

Турците може да са прости,но за това пък злобни и агресивни!

172

Jas

преди 5 години

До 185: Всеки народ, който се е развивал, е плащал за развитието си най-скъпо: пот, сълзи, кръв и живот. Като си толкоз ербап турчин и плюеш по всичко българско, защо изобщо живееш в България, защо говориш български? Най-вероятно защото в Тусията те наричат *** и изобщо не те бръснат за турчин. Къде са великите турски писатели и поети, дръзнали да критикуват режима и закотвените в обществото навици и манталитет? Кои са великите мислители на турското Възрождение, че да си позволяваш да плюеш?

171

Анонимен

преди 5 години

Но иначе си е много хубава, ако я разглеждаш от гледна точка да намаляваш популацията на хора с дефекти, защото са носители на тия дефекти..Тази роля в природата се изпълнява от естественият подбор. Освен това кой си ти за да казваш от еволюционна гледна точка кое е дефект и кое е ефект? Иначе ако за намаляването на българите е виновна евгениката така както ти я разбираш, ами браво на този ЕВГЕНИК!!!

170

Анонимен

преди 5 години

" ...българите са на доста по-високо ниво в развитието от турците. И затова Алеко Константинов е велик, затова са го убили.".Викаш защото са на доста по-високо ниво си убиват великите хора? Разбрах....е, поне утешителното за тебе е, че никога няма да те убият по тази причина ако изобщо схващаш какво ти намеквам ;)

169

Анонимен

преди 5 години

"Евгениката се оказа безпочвена."Зависи от кой аспект се разглежда. Ако я разглеждаш от гледна точка на измислиците, че уж нацистите искали да създават изолирана съвършена раса само от едни и същи, тогава е безпочвена. Но иначе си е много хубава, ако я разглеждаш от гледна точка да намаляваш популацията на хора с дефекти, защото са носители на тия дефекти.

168

Турчина

преди 5 години

Ако искате да знаете,турците си обичат родината България!Ние никога няма да вдигнем ръка срещу България!Ние бихме загинали за нея,ясно ли ви е?

167

Турчина

преди 5 години

Азра Акин стана "Мис Свят" преди около 16-17 години.След време няма да има "чисти" нации,защото гена се изражда.Богатия генофонд дава устойчивост.Това е и целта на човечеството-многообразие и обединение.Норвегия преди години вкараха черни сред населението си,защото гена им започна да се изражда.Евгениката се оказа безпочвена.

166

Анонимен

преди 5 години

Аз например не ме интересува какво става в турция, а вие сте много загрижени за България..Не те интересува ама киснеш и коментираш само под новините за Турция. Това едно и второ освен Турция не се интересуваш и от българската граматика. Не се пише:" аз например не ме интересува..". Правилното е: мене не ме интересува. Също не е грешно да напишеш ако толкова държиш на "аза" да го напишеш така: аз не се интересувам.От разградските села ли си?

165

Анонимен

преди 5 години

Турчин със съмнително потекло, защо не си гледати "просперила" турция а все киснете в БГ. сайтове ? Аз например не ме интересува какво става в турция, а вие сте много загрижени за България. Вие сте това което сте благодарение на нас Българите, образовахме ви имате наши гени те така. Както съм писал и преди ума и красотата я имате от нас, всичко останало го притежавате от османците. Българските турци са по красиви и нямат нищо общо с грозните там. Това се дължи на нашите гени.

164

Анонимен

преди 5 години

Джаси, истината е, че такива като Ердоган се раждат на 100 години, а българите раждате такива като боеко. Разбира се ти като българин не можеш да схванеш разликата

163

Анонимен

преди 5 години

Шматарок, истината е, че българите ходят да се тъпчат в Турция, а не обратното.

162

Jas

преди 5 години

До 165: грешиш, именно защото българите са способни да се погледнат критично отстрани, виз. "Пази боже сляпо да прогледне" и фигурата на Бай ***, са на доста по-високо ниво в развитието от турците. И затова Алеко Константинов е велик, затова са го убили. Турската народопсихология и исляма като цяло не търпят каквато и да е критика отвън или отвътре, те са "идеални" и не подлежат на замисляне и дискусии. Иначе такива като Ердоган там нямаше да са на власт.

161

шматка

преди 5 години

До 168Хехе можеш да си приказваш измишльотини колкото искаш но всички видяхме туркината която беше дошла да гласува в БгРевеше че автобуса който е трябвало да ги прибере не дошъл а тя нямала 20лв да си плати пътя до Одрин.Нещо да кажеш.

160

Уикипедия

преди 5 години

Кутригурите[1] са група прабългарски племена, обитаващи през 5-7 век степната зона северно от Черно море и западно от река Дон. Те са родствени с утигурите, живеещи на изток от тази река. Според Питър Голдън името е тюркско и означава деветте огурски племена,[2] а според Дейвид Ланг името също е от тюркски произход и значи изтъкнати.[3]

159

Анонимен

преди 5 години

До169. Инвестициите са Милярди ? за Истанбул от 1990г. Като се построй чост при Босфора - 2бр. + тунел, много фирми от Германия, Франция, Италия са с пройзводство на световно ниво в Истанбул. Това е защото за бъдеще космополитния град за остане в ЕС.

158

Wiz airdo

преди 5 години

Do 142 pogledni nametnika na han krum v ukraina vij kakiv simvol ima

157

Анонимен

преди 5 години

Турците нямат нито един ерудиран политик ! От четене на коран не им е останало време дори и един западен език да научат , винаги ползват преводачи ! Те затова не могат да се възползват от западните инвестиции и да направт Турция велика сила ! Ако в България имаше такива инвестиции досега България щеше да стане номер едно в Еврпа ! Браво на нашите политици ,всеки знае поне по 2 западни езика !

156

Анонимен

преди 5 години

Имам роднини,които работят по хотели в Анталия.Смеят се,когато дойдат българи да се хранят на "ол инклузив сървис", защото се тъпчете,като невидели и винаги се подиграват:-" В България тези хора не се ли хранят!"

155

Анонимен

преди 5 години

Аз малко се съмнявам, че българите имат тюркски произход. Оригиналните българи може и да са тюрки, но съвременните са много повече индоарийци също като ромите. Това бит, култура, традиции, народопсихология са близки или напълно се припокриват.