156

Анонимен

преди 5 години

Андрейке дано доийде някой мазен потен тигър на някое от участията ти и да си завре езика до сливиците ти ,та да видим пак ли ше викаш че е жертва

155

Анонимен

преди 5 години

МОРАЛА НА ЗАПАД - НА ФИРМЕНО ПАРТИ СЕ РАЗДАВАТ МАСКИ И И ЦЕЛТА Е ХОРАТА ДА СЕ НАПИЯТ И ДА СЕ ОПИПВАТ ЕДИН ДРУГ. ЕТО ТОВА СА *** ЦЕННОСТИ. БОГАТИТЕ СЕ ЖЕНЯТ ЗА ПАРИ ПОМЕЖДУ СИ И КРЪВОСМЕШЕНИЯТА НЕ ГИ СПИРАТ...

154

Анонимен

преди 5 години

НА ЗАПАД ИМАТ ОГРОМЕН ДЕФИЦИТ НА ИСТИНСКИ МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ. ЦЕЛИЯ ЖИВОТ НА ТАЗИ СУШИ Е ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА. ПОДОБЕН ТИП ЖЕНИ ПРАВЯТ ПРОВОКАЦИИ КЪМ ХОРА СЪС СЪСТОЯНИЕ И ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ. ДОКОЛКО ТЯ СЕ СЕБЕУВАЖАВА КАТО ЖЕНА Е ВЕДНО ОТ ОБЛЕКЛОТО И ПОВЕДЕНИЕТО И, ОТ НИСКАТА И КУЛТУРА, ОТ АЛЧНОСТТА, ОТ СМЕНИЛОТО И СЕ ПОВЕДЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАРТИТО И СЛЕД ТОВА ПО СЪВЕТИ НА АЛЧНИ ЮРИСТИ... А ИСТИНСКИТЕ ЦЕННОСТИ - ОТДАВНА НА ЗАПАД СА МНОГО КОМПЛЕКСИРАНИ, ЗАЩОТО ЗА ТЯХ ВСИЧКО СЕ КУПУВА И ПРОДАВА С

153

Анонимен

преди 5 години

Селянджер подкрепян от други селянджери .... Някой на *** няма ли да му каже че в САЩ не може да се държиш с жените като пещерняк с чалгарките тук?

152

Ми той умрял ма

преди 5 години

Мачкай Гришшооо...

151

Коментатор

преди 5 години

Един приятел ми писа от Англия. Hey, mate, Kubrat is a class act. Cheers!

150

Жертвата...

преди 5 години

Андреа, ти си жертвата, момиче. Една азиатка ще открадне, по легален начин, от парите на твоя възлюбен и спонсор. Бог да ви е на помош!

149

Ох, на чичо...

преди 5 години

Андреа, ти си виновна! Що не беше там да намляскаш пулето и да го вардиш от "сушита"?

148

Сата Н.

преди 5 години

А защо тогава я е хващал за *** и и го е стискал на партито?

147

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 146 Нито е спал , нито е правил секс.Изработи най скъпата целувка в професионалния бокс.Оная е ..... ама и на нашия не му работят спирачките.

146

Анонимен

преди 5 години

Отивай се извини и си плати глобата. Престани да се държиш като дете!!! Сега с този клип се нахендри още повече.

145

Анонимен

преди 5 години

След "стойка паун на един крак", сега сме свидетели на нова излагация от "дискотечния боксьор".

144

Анонимен

преди 5 години

Всеки селянин у нас...чието най-голямо постижение е - да си купи смартфон с бърз кредит ... плюе Кубрат,че с труд е изплувал от блатото ... най-голямото удовлетворение му е, че в блатото - всички са еднакво кални и безлични!Мачовците - днес си лакирате ноктите... целувате се по улиците ... и ползвате липосукция и перманентен грим!

143

дд

преди 5 години

Дискотечният боксьор

142

Анонимен

преди 5 години

Тези двама ..... (Борат Пулев и мъжа му Андрей) се стискат дори за едно извинение, което жената заслужава. Нахвърлиха и се, че си потърсила правата. Нема такива клоуни, разкъсайте ги финансово и да се приключва.

141

Анонимен

преди 5 години

То пък един престиж .....мани,мани! Кубрат е малко като *** в света на профи бокса. Вдига много шум за нищо.

140

Анонимен

преди 5 години

Трябваше Кубрат и фамилия да млъкнат на време, да не публикуват клипове с Джени и да наемат необходимия тип адвокат! Сега, след тяхното наакване заради "българизмите" ще е много трудно и ще струва много, много средства както и професионалното му реноме! Селияндуризмът пречи извън България!

139

Анонимен

преди 5 години

"Трябва да я съди за оронване на престижа", категорична е Андреа."Ами трябваше на момента да се извини и също така не трябваше да се допуска публикацията на клипа с търкащата се Джени в друг "стол"! Сега ще се случи горенаписаното но в ощърб на Кубрат Пулев, защото трябваше да наеме адвокат и да се въздържи от всякакви, коментари, изказвания и публикации на клипчета в които той не е "главния" герой! С неговите си действия и коментари той се опита (по чалгарски) да срине реномето на Джени ама..

138

Български баща

преди 5 години

Права е андреа изцяло! Жълтата змия прехапа Кубрат и тепърва ще му смуче паричките изкарани буквално с кръв! Виновен е екипа му, задето са я пуснали до него в такъв момент! Да ги уволни веднага! Щатите са змиярник и трябваше да го предпазят, а те гледали като зрители сеира!

137

Андреа - Тодорка,

преди 5 години

Учи се от Сушито - ти пееш без *** по кръчмите с балоните отвън напълно безплатно, поне като си ков...ра, скачай малко класа, а не само да се гологъзиш безплатно във ФБ . Да ти кажа ти доста Оронваш, както се изразяваш престижа на българските жени, виждам нямаш против и гаджето ти да се шегува с други жени, мани за...е...би