33

От Подуене

преди 5 години

Само да ни падне съветския отбор цесека Чорбаливо знаме (Ловеч Микрево),ще му подуем *** от голове!

32

Анонимен

преди 5 години

Закривай червената *** цесека Чорбаливо знаме (Ловеч Микрево)!

31

ВАРНА

преди 5 години

ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, ЧЕ ТОЗИ СЕЗОН ЦСКА ЩЕ Е НОВИЯ ШАМПИОН. ДОМУСЧИЕВИ РЕШИХА ДА СЕ ПРОБВАТ НА НОВО ПОПРИЩЕ - ТЕЛЕВИЗИИТЕ!!! ОЩЕ НА НОВА ГОДИНА СЕ ГОВОРЕШЕ ЧЕ ФУТБОЛА НЯМА ДА ИМ Е ПРИОРИТЕТ. ФАКТ Е ЧЕ ЛУДОГОРЕЦ СА СПРЕЛИ ДА КУПУВАТ МАЧОВЕ И СЪДИИ. ТОВА СЕ ВИДЖДА ЯСНО.

30

Анонимен

преди 5 години

Любо е н а *** н, уж е за правото.

29

открито

преди 5 години

Гр.Г. е дал три крави от Микре само за една дузпа и чорбата от литекс да е доволна.

28

супата

преди 5 години

Чудно защо Любо не плаче против съдията, да няма поръчана компенсация.

27

Анонимен

преди 5 години

"Четвърти вариант - всичко за ЦСКА" :D

26

Поздрави!

преди 5 години

Важното е, че Цска не съществува след 9.9.2016 г. !!!

25

Анонимен

преди 5 години

Истинско дерби и една грешка го реши в полза на ЦСКА. Да видим дали чайките ще играят така нахъсано и срещу *** и ***? Едва ли щото баражът миналата пролет и мачове с обрязаните моряците свалят шорти.

24

защо лъжете бе?

преди 5 години

ЦСКА не фалира ли преди 3 години ?!?!? Или бъркам нещо ? Тия не са ли ЦСКА -СОФИЯ от Ловеч и Етро поле ? Или "бизнесмена" от Микре с куфарчетата на Нора Ананиева купува и журналисти да пишат лъжи?

23

СВИНСКА ИМ РАБОТА

преди 5 години

ПО-БЛИЗО СА,С КУПЕНИ СЪДИИ,С КУПЕНИ УПРАВНИЦИ . КРАДЕЦЪТ НА ДДС ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА ПРОДЪЛЖАВА ДА КРАДЕ И ЛЪЖЕ ДЪРЖАВАТА,А ВЛАСТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ГО ПРИКРИВА,ЗАЩО ?

22

бай хой

преди 5 години

До Цска-Сф. за смях...Кочев - Гочев - Богдан Дочев, помниш ли тази песен, теленце?

21

бай хой

преди 5 години

До АмаГовориш за Леефски, нали?

20

ооф

преди 5 години

Не можах да гледам мача, ама сигурно пак са ги ощетили цскату.

19

Ама

преди 5 години

Така е от едно време!Ако до 80мин.не вкарат,следва дузпа!Нищо ново под слънцето!Чичовото го знае от Стойчо Младенов!Ако не стане,следва отстраняване на ах този съдия,който се подиграва с труда нa момчетата!

18

Анонимен

преди 5 години

Заслужено спечели с дузпа. Ами то и Черно море заслужаваше да победи.,ама на тях не им дадоха дузпа. На 52 години съм и така ще запомня софийските отбори ,че когато не могат да оцелеят вратата , съдията в края на играта винаги им помага да вкарат гол.

17

Анонимен

преди 5 години

Чичовото така обработи преди мача съдията, и... всички видяхме реферския подарък.В друга държава при такива приказки щяха да отнемат лиценза на треньора. Не знам дали е нормално да се говори така преди мач, но у нас явно може.

16

Цска-Сф. за смях...

преди 5 години

По времето на комунизма отборът на БКП - ЦСКА го бутаха нагоре със всички средства и основно чрез съдийството. Затова прякора на ЦСКА беше ЦСКА-Съдийско знаме и повечето от титлите му по онова време бяха спечелени от покорните съдии. БКП отдавна не съществува, а ЦСКА от 9.9.2016г. когато окончателно фалира. Въпреки всичко съдиите свирят несъществуващи дузпи в края на мача. Очевидно Г.Ганчев плаща добре...

15

Пената от Мировяне

преди 5 години

Днес е дербито ГМО ФК ,,Уеффски-Лаффчис,, 1992 срещу АФД ,,Тракия,, Пловдив ...

14

????

преди 5 години

Кирил Домусчиев...............Киро Гела ..................още ли продава наркотици (дрога) и прекурсори на терористите и главорезите от ИДИЛ???