21

анонимен

преди 5 години

Щом нямаш достъп до здравеопазването- Закривайте тая *** с роби .

20

AZ

преди 5 години

Нищо не се ограничава,просто няма да го плаща касата,а пациентът.Няма да харчи пари за плюскане,пиене и цигари, а за лечение. Безплатното свърши.

19

Анонимен

преди 5 години

Нещата са ясни - БОЛНИТЕ ДА НЯМАТ ДОСТЪП И КАСАТА ДА НЕ СЕ ОХАРЧВА!!!Какво толкова има да се коментира?

18

dolu grob

преди 5 години

emi nakraja na godinata trebwa da ima edni 3-4 miliarda izlishyk ta Tikwata da si napylni djoba otnovo i otnovo.a che bylgarite shte umirat, puka mu na banditskata kaska!

17

Анонимен

преди 5 години

Като дойде БСП ще цъфнем и ще вържем!

16

АнонимеН

преди 5 години

ИСКАХТЕ ГРОБ НА ВЛАСТ НА ВИ ГРОБ!

15

Свилен

преди 5 години

Какъв разкош!Цял живот плащаш здравни осигуровки,но недай си боже да се разболееш и да нямаш връзки или пари-ще те оставят да умреш пред болницата като куче.

14

Лешояд

преди 5 години

Закривайте здравната каца, докато не са започнали дела в европейските съдилища за отказ от здравна помощ срещу бг.По-голяма глупост от здравното осигуряване в бг - няма.Цял отбор побъркани политици се упражняват от 20 години кой ще направи по-големи поразии, в резултат гробищата (и избирателните списъци) са препълнени.

13

Анонимен

преди 5 години

Ама торорке пушек от горе надолу ходи ли та мрънкаш а или ти си мрънкаш всеки ден я викни 112 имате навика да даваме фонд за дарения *** пии си хапчетата и *** на психиатър

12

Анонимен

преди 5 години

за облъчените гирбави тролчетамедицината в българия преди 89 година беше на по-високо нива от турция и гърциятука идваха даже за операции на сливици да не говорим за останалотоплащаха в долари в нашите болницисега сме 30 години зад турците и не е виновен бай тодор ами такива по.сер.ковци детоси избират крадливите упавници и после бае ви тодор виновен

11

В един ред

преди 5 години

Какъвто народа такива и управниците му ....................ПРОСТИ !

10

Анонимен

преди 5 години

всички са за смяна, всички да напуснат парламента, не ги бива. да има само министри, които да вършат работа по министерства. Инак, нищо не се прави, само хрантутим апартаментгейци.

9

Помня

преди 5 години

До Бай Тодар 8 Тодаре , сигурно си млад и нямаш представа каква изостанала медицина имахме някога .Няма западни лекарства и консумативи , няма модерна техника.Баща ми почина на 56. Три години в най "елитните " болници не могат да поставят диагноза.Абе като всичко останало.Мизерия.

8

Анонимен

преди 5 години

Да сменим ГЕРБ, Борисов и Цветанов с апартанебтите и да дойдат БСП и Корнелия които живеят под наем и ще има пари за терапии.

7

Бай Тодар

преди 5 години

Вместо терапия - да ядата болните банани! Бананова терапия в бананова република!

6

Православен

преди 5 години

Да се разбира Геноцида на Бойко и Цецо продължава!

5

Анонимен

преди 5 години

Медицината постоянно носи нещо ново, а статистиката не иска и да знае за това, и постоянно отчита нарастване на броя на болестите и болните.

4

Анонимен

преди 5 години

медицината постоянно носи нещо ново, което дава възможност за живот. Ние няма да имаме достъп до него. това е чудовищно, държавата спъва най-важното развитие. Тя не помага, не поддържа, само пречи!

3

House M.D.

преди 5 години

Какво означава "иновативно"?

2

Анонимен

преди 5 години

здравеопазването у нас не подържа живота. Закриха фонда за деца, всичко прави за да ни заличи. Защо ние не го заличим официално, поне да се знае!