31

Православие

преди 5 години

Въобще не ме интересува тоя кви ги плещи.Имаме си патриарх и той ми е най-важен,какво мисли той!!!

30

Анонимен

преди 5 години

Дайте да дадем!Вие си внасяйте редовно църковен данък на Католическата църква, но тя ще ви доведе още дупки да запълвате с вашите пари. Католическата църква се явява демократична повече и от еврейска банка.Я като си толкова отворен, раздавай от вашето имане докато останете бедни като църковни мишки и тогава хората ще споделят с вас част от приходите си. Стига с тия Кръстоносни походи срещу християнството!

29

да

преди 5 години

Само на мен така ми изглежда, или наистина мюсюлманина стои изправен с гордо вдигната глава а папата удобно е превил гръб пред него?

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя Папа има блага физиономия и свято излъчване.

27

Анонимен

преди 5 години

Тая мечка трябва да си посипе главата с пепел и да моли бога за прошка за всички злини които католиците са причинили не само на Европа , но и на целия свят ,а не да дава съвети как по бързо така наречените ,,мигранти '' да ни затрият !

26

Анонимен

преди 5 години

тоя само говори, не съм го видял един бежанец да вземе при себе си. във ватикана е пълно с големи празни помещения, що не пуснат бежанците да си опънат чергите вътре ??

25

Анонимен

преди 5 години

Точно обратното да настоява ! - мигрантите да се държат добре,да не насилват жени, да работят,да учат , да не източват социални, да не си налагат варварските религиозни идеи,да не правят атентати.да спазват закона и морала, и да са благодарни на хората ,които са ги приели!

24

Факт

преди 5 години

До ФактВерно само един е!

23

Анонимен

преди 5 години

по добро отношение от сега на къде ? ...най интересното е че никой не пита аджеба що бягат тези хора

22

Mopcku_

преди 5 години

Ватикана очевидно е много далеч от проблемите с мигрантите. Както е далеч и от останалия свят. Защо Ватикана не започне да приема мигранти?

21

Адолф Айхман

преди 5 години

Папата е юдейска ***. С това си изказване окончателно го потвърди. Ахмед Али Агжа няма ли брат или син който да се справи по добре този път? :))

20

УМНИТЕ ЗНАЯТ

преди 5 години

"СНИМКАТА" казва всичко

19

Kuala

преди 5 години

На това се казва безочливо плямпане на лъжи. Ако се разходите в Рим, където това човече живее, първото което ви се набива в очите е жандармерия, коли и много полицаи и войници. Въроръжи са с автомати и оръдия. Домът на това човече е ограден с яки огради, а също и влизането в неговата църква става след щателе преглед на багажа. Та вместо да плямпа лъжи, да ги махне тия дето го пазят и да се радва на мигрантите. Те всъщност са ужасно много в днешен Рим. Явно и него го е страх от мигрантите.

18

Факт

преди 5 години

Само 1 католик във форума...

17

Анонимен

преди 5 години

А случайно някой призив да се обърне внимание на това, че европейците не трябва да бъдат жертви на мигранти и изтривани от лицето на земята?

16

Работник

преди 5 години

На този йезуит дето го избраха за папа му давам следното предложение : "Трепането и депортирането са част от по-доброто отношение!" Хората на властови позиции тотално са загубили връзка с реалността и със собствените си народи. 2033-та наближава !!!

15

Ludoto Lenche

преди 5 години

..kak pak vednaj papata ne se obadi v zashtita na iznasilenite beli jeni v Evropa I v zsshtita na iznasilenite detsa ...v zashtita na jertvite na atentati izvarsheni ot fanatizirani isliamski teroristi ubivashti v imateo na tehnia bog Q!!! Maina_ta mu na papata...litsemer ,lajets ...katolik pedofil !!! Vkraina smetka Satanist !!!

14

Ха-ха

преди 5 години

Папата да не би да ни е началник и той!?Белодрешкото да си гледа педофилите-католици и да не се меси на хората,дето нямат нищо общо с него!

13

Нестор

преди 5 години

Да си ги прибират католическите западни колонизатори, държавите от византийската общност не им дължим нищо!

12

Анонимен

преди 5 години

Папата е сатанист и мечтата му е да види ЕВРОПА изцяло разрушена под еврейския ботуш..Какво очаквате от един старец педофил който само малки момченца са му в главата