26

До OTOMAN LEGACY

преди 5 години

Аби, той величието не знам дали върна, ама лирата стана мазало.

25

Анонимен

преди 5 години

Дано загуби този зъл и арогантен психопат!

24

Sonq

преди 5 години

Как ще не ги интересуват изборите? Глупости пишете! Бях през 2002 в Истанбул, 2 млн бяха по улиците, за да го подкрепят. Толкова пари за предизборна кампания бяха дали, всеки беше с тениска на Ердоган!

23

Турски ятаган

преди 5 години

Много турци не харесват Ердоган,но се получава както в България.Никой не ще Бойко,но народа не може да се отърве от него."Властта покварява,а абсолютната власт покварява абсолютно."-лорд Актън.

22

Анонимен

преди 5 години

"Партия на справедливостта и развитието" ,сега погледнах в нета,тази партия е въведена и и в Либия,след падането на Кадафи,сами си направевте изводите!

21

Анонимен

преди 5 години

До Fenasi KerimНе се учудвай на такива жени,та нали в джамиите и чрез нета промиваха мозъците на мюсулманите и ги вкарваха във войни да се избиват помежду си! Същото се опитаха да правят и някои сектантски църкви,но на Балканите държавите открай време са православни или атеисти и някак не мина номера!

20

ZZP NL

преди 5 години

TREPERI IMAMSKI ***,UTRE VECHER TURSKIYA NAROD STE STE SMACHKA KATO SIRVUL NA NIVA.

19

100%TURK

преди 5 години

Много *** втори коментар.Да ограничаваш едно управление в мандати, е западно колониална измислица.

18

Анонимен

преди 5 години

Бойко и той да се намеси сега да видим стиска ли му.

17

Anonim

преди 5 години

До 9Ти луд ли си???

16

Анонимен

преди 5 години

"Ставало въпрос за оцеляването на страната и ако управляващата партия загуби, страната щяла да колабира, уверява Ердоган". Защо ли ми звучи много познато, по герберастки?"И неслучайно. Мустака унищожи лирата през тази седмица и изчерпи всичките си полезни ходове. Експерти коментират, че единственото, което е направил е да спечели време на лирата до изборите, което ще приключи след тях. Въобразява си, че ако само той е на власт ще може да държи валутата жива, но всъщност я погреба.

15

Fenasi Kerim

преди 5 години

Много коментари в Туитър днес предизвика видео в което една европейски облечена туркиня нападна две с покривала на главите. Опита се насила да им разкъса дрехите. Друг пък турчин качил видео и нарича забулените жени "нинджи" и, че Истанбул бил пълен с нинджи. Религиозните се обидиха и се развихри море от коментари между светски настроените и религиозните.

14

Анонимен

преди 5 години

За Ердоган интересите на Турция са над всичко и ако не беше такъв побъркан религиозен фанатик, щеше да е държавник за пример.

13

НЕбългарин

преди 5 години

България и САЩ, заедно, в съюз, могат да разкажат Турция на война!Американското мощно оръжие и българският военен гений, обединени, могат да направят чудеса! Никой не може да ги спре!-Ти сега лаф ли каза или....Че то САЩ, ако ще с едно диво племе да влезе в съюз пак е способна да победи 99% от държавите в света с изключение на Русия и Китай! Все повече и повече лъхти интелигенция от вас!

12

Fenasi Kerim

преди 5 години

Харесвах Ердоган но като гледам каква цензура има по медиите в негова полза вече не съм уверен. По Снн спряха предизборен репортаж на опозицията заради деня за размисъл но пък излъчиха на живо предаване с кандидатите на Ердоган както и самия него. Водещата се обърна към Ердоган с думите:"Сигурно любовта ви към Турция ви дава сили да сте толкова активен преди избори?".Ердоган говори час и половина и уж Президента е независим пък и е ден за размисъл.

11

Анонимен

преди 5 години

Автобуси от Кърджалийско има ли в Турция?

10

Бай Тронди

преди 5 години

Ердоган е като тиквата яко манипулират изборите

9

Анонимен

преди 5 години

България и САЩ, заедно, в съюз, могат да разкажат Турция на война!Американското мощно оръжие и българският военен гений, обединени, могат да направят чудеса! Никой не може да ги спре!

8

бай ганю

преди 5 години

дали честно или не честно сигурно е че ердоган ще спечели,агонията на турция ще продължи

7

Анонимен

преди 5 години

Меркел кара в момента четвърти мандат.