11

ДртПрч

преди 5 години

А някой разбра ли всъщност за какво протестират тия?

10

ДртПрч

преди 5 години

Само да помислим малко! Знам, че това ви е непривично, но нека помислим, какви ще са последствията ако тия протести успеят и свалят Макрон! Ами... Никакви. Просто ще дойде друг Макрон. Ипембени жилетки да облекат тия, пак нищо добро няма да направят.

9

Анонимен

преди 5 години

Френските де6uлu с жълтите жилетки бавно загряват. Така и не научиха за 20 седмици, че тая няма да я бъде. На революции сме се нагледали и навсякъде са водели до още по-голямо зло.

8

Това е запада!

преди 5 години

Това ли искате? "Сега живеете по чужди държави, плащате високи наеми, работите и правите това което ви наредят белите господари Не ви ли е тъжно? Щастливи ли сте? Ами успех Забравихте ли вече, мама, татко, деца, братовчеди, приятели? Забравихте ли Родината си, неземната красота на България? Хайде да ви е на харлия, но човек без роднини, приятели, спомени е жив мъртвец! Само попитах страхливците и лигльовците търсещи по-луксозен живот и по-красива природа от България Няма да ги намерят

7

Крали Марко

преди 5 години

Тези са Велики. На тези които грабят народа да им е ясно че и те ще страдат. Нека си спомнят гилотината от 19 век. Кога и у нас ще стане така този дълбоко задрямал наш народ !? При нас каква хайдушка приватизация стана . А Костов си живее безметежно. Ние сме умрели лисици. Жалки сме. Добре че Русия ни освободи. Не става нищо от нас. Ето примерно как за пенсионирането никой не протестира. Овце. И по лошо.

6

Анонимен

преди 5 години

Да живее Френската революция!Долу Стария Ред!

5

муспи

преди 5 години

И тъй, остана си в секрет за какво протестират тези французи вече година? Но прави добро впечатление че за евреите не казват и дума, все едно действието става на Марс?! Може би са загрижени че бежанците (а те са милиони) - нямат в лагерите а и жилищните блокове апартаменти за третополови! С право Главния Мюфтия на Европа е казал по Тел Афифската телевизия - " Имаме усещането че още сме в България!".

4

Ужас

преди 5 години

Какво означава неразрешен протест???Това демократично ли е????Ако 20 седмици се протестира във Венецуела какво се случва????Ще провъзгласят друг за президент и ще обявят законно избрания за невалиден???В Украйна беше ли разрешен мейдана????Хайде да говорим и действаме с еднакъв критерии.Успех

3

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой го беше формулирал не само за обществото, но и за термодинамиката, но "без революция няма промяна". Тези протести водят до една по-изродена система, но нищо съществено не се променя. И в България бяха едни протести, после дойде охраната на Бай Тошо и ни поведе към партийни върхове.Ако не започнат гражданска война, то само си губят времето и отежняват положението на други без това да води до промяна. За по-сериозни промени трябват много жертви. Революциите се извършват от немечтатели

2

V

преди 5 години

Еврогейският съюз трябва да се разпадне иначе ще стане по зле . Кво толкова има да се мисли??? Без ЕС Европа ще е много по силна и парите ще отиват при хората на труда ,а не при разни гербераски фирми ;) Никой няма нужда от ЕС .Това е много по лошо от СССР . Да се разпусне ЕС и да се направят договорки за единна МРЗ ,социална система и данъци на федерално ниво .Ако не се направи това с Европа е свършено ;)

1

бай ганю

преди 5 години

тези наистина прекаляват брутално