16

Анонимен

преди 5 години

Пълна измишльотина.Идват си потурнаците изселили се в Турция с привилигированото двойно гражданство и някои криминалета пренасящи дрога или валута.За почивка абсолютно НЕ.

15

дам...

преди 5 години

Както е споменал по-долу друг коментиращ България е възприемана от турците като част от бившата Османска империя! За жалост нашата продажна политическа класа не схваща един факт, Турция ни превзема и това е факт! На нас обаче ни внушават, че ни е само съсед с когото търгуваме и турците почивали у нас.

14

робството

преди 5 години

България 1393/1396 : 1878 = 488 години.Гърция 1453 :1821 = 368 годиниМислете повече и обичайте Бог. Може и Русия също така...

13

Анонимен

преди 5 години

турците са бедни а бедния не е турист

12

Анонимен

преди 5 години

В България има нещо, което липсва в Гърция - казина. Първите са още на граничните пунктове, а зависими хора бол.Всичко останало в Гърция е повече с по-добро качество

11

Дон Карнаж

преди 5 години

Ако не сте забелязали Турция ни възприема като временно независим заден двор на Османската Империя, който е въпрос на време да си върнат. Не виждам кой или какво ще ги спре, но може това да е по-лек режим отколкото тоя на завладяната тихомълком от Путин държава. Ще ни направят някой ден пак житницата на Империята и ще ни върнат по нивите. Тамън ще се храни българския социален мазохизъм, ще се задоволи стокхолмския глад и хората ще се занимават с нещо конкретно и физическо както си предпочитат

10

Дон Карнаж

преди 5 години

Ем да Гърците не понасят хора които са ги малтретирали почти половин хилядолетие. Другото което не понасят е Гърци които са били комунисти и са били изгонени/избягали след като комунизма е бил наритан там.Ние в БеГе-то обаче какви сме харни човечни и толерантни. По добри сме ог Гърците, нали. Нали няма да се излагаме както тях, да палим сгради, да правим граждански войни и да гоним комунисти безкомпромисно... никви атаки по парламенти и т.н Важно е да не се пролива кръв, да не се стига до там.

9

Тато

преди 5 години

Предпочитат, като ни имат за провинция...

8

Анонимен

преди 5 години

То и истинските българи ги обичаме също толкова. Не става дума за кoпанapи като Тиквата и Гуменката.

7

ВАШ

преди 5 години

Цитирам по памет Ангелче.ва :Увеличава се туристически поток от Турция с 50 % !!!!Лани бяха двама , сега трима души !

6

Анонимен

преди 5 години

Какъв беше лафа за фалшивите новини? Утре да не изпраскате пак две статии, едната как няма летовници и втората как реват работодатели по Черноморието?Мои роднини живеещи в Западна Европа им е било предлагано от туристическа агенция България, но те тактично са пропусналДа не мислите, че хората не знаят какво представлявате?

5

Ха-ха-ха...

преди 5 години

И мислите, че някой ще ви повярва?

4

От 3

преди 5 години

Не съм ***, а имам близки роднини в Одрин, а жената работи в туристическа агенция. Между другото, някой да е видял турски турист в България? Освен по избори? Просто питам.

3

Анонимен

преди 5 години

Нема такова нещо! Това изобщо не е истина.

2

Анонимен

преди 5 години

Ами защото в България са като у дома си, а в Гърция никой не ги обича.

1

татарин

преди 5 години

това са пенсионери переселенци България е много скъпа дестинация за турците