9

SS

преди 5 години

Като говорите за лошо отношение към животните,що ядете месо,телетата,прасетата,пилетата,овцете душа нямат ли?Писна ми от извратено мислене което се насажда на нормалните хора.Когато. уличен *** ухапе дете или възрастен човек,трябва ли на някой кучезащитник да му се смени лич.карта от бой?Отговорете ми.

8

Всеки да си гледа

преди 5 години

колкото кучета иска, но НИТО ЕДНО да не скитосва из улици, паркове, градини!Уличните кучета са пАК ВАШИ КУЧЕТА Изоставени!!!Големи глоби трябва да има за стопани , оставили "любимците си на улицата, а ако не искат да ги приберат или да плащат в приют- евтаназия! Не сме длъжни да търпим по улици и паркове кучетата им! ЗАТОВА трябва да има ЗООПОЛИцИЯ и всички животни с чип с име и телефон на собственика!В КОЯ ЦИВИЛИЗОВАНА страна има скитащи кучета?????

7

Ханибал

преди 5 години

Безпричинно лошо отношение към животните проявяват само *** същества с половин мозъчна клетка. Обаче ако улично куче нападне мен или семейството ми, ще го убия от шутове без да ми мигне окото. Уличните кучета трябва да се кастрират и приберат от улицата. Обожателите им могат да си вземат по 15-20 парчета в къщите и проблема ще бъде решен.

6

ист

преди 5 години

След протеста вечеряха с младо агнешко и печени прасенца.

5

Анонимен

преди 5 години

Както изнасяме месо от крави, пилешко, овце защо не изнасяме и месо за Китай и Виетнам.

4

Анонимен

преди 5 години

За тия само един ЯК бой, улигофренчета..... Тая анархия с бездомните кучета не е случайна, Негативнат енергия и страхът от нея е пусната да се разхожда на свобода, задайте си въпроса защо е само тук на Балканите се вдига най много врява за свободата на бездомните кучета, защото някой има интерес тая Негативна енергия да се разхожда и внася страх между нас.

3

Оф,

преди 5 години

Колко много безделници има в България!

2

Анонимен

преди 5 години

Ами направете си частни кучкарници и си поддържайте качество вътре. Но не забравяйте да спазвате законите и поддържайте хигиена и високи стандарти. Защо все чакате на държавата? Нали социализма свърши? Събирайте си пари и не чакайте на Полиграф Полиграфович.

1

да

преди 5 години

За културата на един народ се съди по отношението му към животните. Навсякъде има жестоки хора, които избиват комплексите си, измъчвайки животни. Наричат се садисти. Тук са повечко.