13

Анонимен

преди 5 години

Баретата откакто му отнесоха топките при разтрела само мотор може да язди...

12

Анонимен

преди 5 години

Пък аз бях сутринта на една бензиностанция, където се събираха моторджии за откриването на сезона , е ако беше чула Компирката какво говорят за апартаментите на властта, за черната надгробна плоча на площад Гарибалди , за ремонта на Графа свят щеше да и се завие

11

Анонимен

преди 5 години

В цял свят рокерите са символ на свободата и съпротивата срещу потисничеството (под какъвто и да е вид). Само в България (а и изглежда и в Русия) те са част от него... Няма такъв срам - всякаква *** се е насъбрала там, зад маската на уж свободомислещи хора.

10

Анонимен

преди 5 години

Защо дете кара мотоциклет? С какъв документ го управлява? Защо пак дете е седнало в скута на баща си и се движат с мотора? На никой от полицаите ли не им прави впечатление?!

9

Я па я..!

преди 5 години

До Анонимен 7 Да не си купил Лада или Дачия ?

8

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова пак ще ни се хили тъпо вместо да вземе мерки против шума защото се сношава с личния си шофьор, който бил умопобъркан моторист.

7

Корен от Тиква

преди 5 години

Тези двамата не трябва ли заедно да са в затвора?

6

Анонимен

преди 5 години

На Фандъкова мястото й е на бул. Цар Борис III - нека се повози на мотор, дори и на кола - да види за какво става въпрос, преди 6 месеца купих нова кола, сега смених 2 предни амортисьора и биалетки, защото всеки ден карам по този "булевард", че чак сега ми пратиха и съобщение за данък мпс - никога !

5

Ти да видиш..

преди 5 години

Таско Ерменков и Станишев там ли са ? И те си падат рокерчета. И Фандъкова яхна ли мотор , като Корделка кобилка ?

4

бг смешки 2

преди 5 години

нямах предвид само Баретата ...той си плаща където трябва както и другите от наркобизнеса ...чудно ми е обаче Фандъкова кво прави точно таМ ! хич не и мястото там ....

3

Анонимен

преди 5 години

Човекът е оправдан - що да не ходи по събори ?Нима сте очаквали некадърната прокуратура и неподкупните съдии да го вкарат в затвора ?

2

бг смешки

преди 5 години

пълен леш на държава ! ужас

1

Съдията

преди 5 години

Редно е репортерката Симова да осъди насилника моторист който я целуна нагло както американската репортерка