11

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ ОЧАХВАХ ,ЧЕ ВАРНЕНСКИЯ "ВЛАДЕТЕЛ" Е ОЩЕ ЖИВ !!! СМЪРТ НА ПАРТИЙЦИТЕ - ПАРТОКРАТИ И ГРАБИТЕЛИ- "ПРАМЯНОВЦИ " !!!

10

ааууу

преди 5 години

Турция има силна армия и не се съобразява със съседите, защото са мишки.

9

до еничар

преди 5 години

Важното е, че живееш в България, четеш български медии и говориш и пишеш на български, отр.епко :) Цял живот това да ти остане - да тролиш по форумите. ***

8

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам да го кажа но България да се подготви за потурчване сега ви поднасят тези новини яваш яваш да не се стресирате изведнъж а след време вече ще сте свикнали, кажете това не е ли хуманно отношение към християните.късметлии сте.

7

Наблюдател

преди 5 години

Турция със сила налага политиката си в България, тъй като България е слаба, а Турция е силна. Отделно за някой и друг апартамент политиците ни са готови на всичко.

6

до еничар

преди 5 години

Никой тогава не ви е сменял религията а просто искаха имената ви щом сте поданици на България имената ви да са български това гърците го бяха направили 50 години по рано.Не казвам това да ли е правилно или не но не преиначавайте нещата.Турките управляващи тогава се бяха изказали за териториални претенции и иска тези територии Кърджалииско и Добричко да са техни за това беше всичко това.

5

Анонимен

преди 5 години

Никой не ви се меси! Вашите сами гласуват повече привилегии на Мюфти паша, отколкото той иска! Герб, ДПС и Доля, а пишман патреотарите бдяха за кворома и ако не достигне някой глас, уж щяха да объркат копчетата! всичко е рахат, мир и любов!

4

Анонимен

преди 5 години

Крайно време България да изгони всички шпионски рускотурски НПО'ошки !Бог да пази България от рускотурската империя !

3

а

преди 5 години

Кликнах тази статия само да видя Краси с Премяната.Много интересно. Тенкс, ай гес?

2

бай ганю

преди 5 години

обсебените в някаква истерия могат да се успокоят и да си направят изводите колко лесно податливи са на медиини писания които да определят ежедневните им настроения и нагласизамислещите е очевадно че няма ниакъв скандал от един такъв никакъв въпрос но нали трябва да се вдига пушилка че сякаш нещо ни застрашава и политиците да вдигат акции най вече цвърчащите пишман патриоти освен друго не могатнароде няма скандал просто ви се поднася във такъв вид

1

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да се бърка в работата на парламента, парламента ако ще ядрени бомби да изстреля и да краде колкото си иска никой да не му се меси, а Захариева може ли да се меси в работите на Вeнецуела и да признава разни Говейдовци.