53

Неизвестната

преди 5 години

Еми хайде имай жена и деца и пак вземи 600лв.и да те видим до кога ще ти стигнат,пък пак ходи гласувай за тия .... Герб

52

Анонимен

преди 5 години

До Объркан1. Парите ще ги свършите в първите 6 месеца, докато се установите отново. Нещата тук доста се промениха за последните 10 години. 2. България се пише с главна буква, колкото и отдавна да сте се изнесли.

51

Ибн ебн ал Булгар

преди 5 години

На запад ги боли че ингилизите излизат, даже не се и говори. И без ЕС си има съюзи. Немско говорящите, скандивците, четворката. Плашат гаргите англичаните, гаргите сме ние.

50

гуню

преди 5 години

Аз живея в рруси. Вземам 600лв. Стигат ми, не пуша, ракия от село, жена и деца нямам да ме брулят. Април и май стоя без ток щото имам още да плащам тока от зимните месеци, но ще гласувам пак за ГЕРБ. ДОВОЛЕН СЪМ от живота, слава на йехова.

49

ДИВАК

преди 5 години

До Объркан - препоръчвам ти да хващаш към Москва , там плащат не 3500 паунда а рубли с числови измерения по високи , около 12000 или 15000 рубли

48

Анонимен

преди 5 години

До ОбърканТи майтапиш ли се?! 4000 паунда ще ти стигнат за година две тука?!!! Да не би да живееш в началото на 90-те, когато се преживяваше месеца със 100 долара?

47

Объркан

преди 5 години

Направо се чудя какво да правя, все се надявах да откажат брекзита и всичко да продължи по старо му, с жената успяхме да посъберем за 10 години към 3500-4000 паунда и сега не знаем на къде да поемем, май ще се приберем в българия, парите трябва да ни стигнат за година-две. Пък после ще видим, дали португалия, Кипър или Марсилия ще видим, където наемат чужденци все още. Работата си е работа, парите не миришат, докато мога ще бачкам пък после ще му мисля, да му сеpа на живота.

46

a

преди 5 години

До АнонименГермания? И аз се чувствам така, вероятно както ти си се чувствал преди 28 години, 1991? Доста е кофти.

45

Анонимен

преди 5 години

Мда, лошо е да си без род и родина. Знам за какво говоря, бежанец от 28 години в страната на мути.

44

До 34

преди 5 години

А на кой му пука за теб и жена ти. Явно няма, на кой да се похвалиш, след като си седнал да разказваш лични неща пред абсолютно непознати.

43

Стамат

преди 5 години

Масонски панаири!

42

Munchen_DE

преди 5 години

До 43 - благодаря за съвета!Сега разбирам, че Мей иска още едно гласуване другата седмица. Загатнала е също така и за предсрочни избори, ако и тогава не мине. За 1 Април са предвидени пак и indicative votes. Тези индикативни гласувания ако не дадат ясен отговор щяло да има още едни на 3 Април.На 10 Април е крайният срок да дадат отговор какво ще се прави!

41

БГ

преди 5 години

Игричките им с излизането вече им струва над 1-2 годишни вноски а резултат няма икономиката им не се развива нормално лирата и тя а каквото и да решат губят главовете на опозицията а тя е 50% от населението с 1 удар 2 автогола

40

а

преди 5 години

Щадят ги от ЕС, все още. Но принципно, това е Великобритания, дори и да останат сами, все ще оцелеят някак си. Но много ще се променят нещата ако Шотландия им тегли един шут в ***, аз лично много бих се радвал на този сценарий, обичам шотландците, мразя велико-англичаните.

39

Анонимен

преди 5 години

Вече намирам, че депутатите в БП играят перфектно ролята си. Прекрасно разбират, че в страна, с разделен на две равни части народ, каквото и да приемат ще бъдат посочени за виновни! Затова и нищо не приемат! Остава любопитно как ще добутат нещата до някакъв изход. Ето първата дата от дедлайна (29.Март) вече е минало без определен резултат!

38

Номер 7

преди 5 години

Пия си ирландското уиски в бара на хотела и гледам лузерите на спечения остров как се връзват. Мийте заднисите на британците, те затова ви смятат за по-низши от пакистанците.Поздрави от Фуертовентура и не се впрягайте толкова, ами стягайте куфарите, че вас първи ще изхвърлят ако не бачкате от сутрин до вечер за англетата

37

до Munchen_DE

преди 5 години

ако четеш, хваюай си самолета, намери някакви българи, които дават стая в лондон за 2 седмици от bghelp и заминавай. преди 14ти април, важно е да си влязъл преди 14ти там.

36

Анонимен

преди 5 години

Какво ме интересуват тия? Дайте нещо за Джени Суши!

35

ГОЛЯМ ПРАЗ

преди 5 години

АНГЛИЧАНИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ И ..ЧУПКА ПО ШИРОКИЯТ СВЯТ--ЕВРОПА ЩЕ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ БЕЗ АНГЛИЧАНИТЕ...

34

Munchen_DE

преди 5 години

До Ох англофоне ....Така ми се изрази операторката по телефона, която координираше кандидатурата ми с английския работодател. Звънна ми от тел. започващ с +44. Яд ме е, защото с тази дебати и противоречащи гласувания си играят с живота и със съдбата на много хора!