112

Богомил

преди 5 години

До До инжинерГолям смях.Пропуснал съм голямо шоу. Ти наред ли си човече?Не искам от теб да си експерт по термодинамика, например какво е "свободна енергия"?Но прояви поне малко здрав разум, който всеки български селянин/май измряха тези добри хора/ има. Какво е пречело на САЩ, ако е имало такива "уникални открития", просто да ги изкупи, заедно с авторите им Какво, а? Както Едисон е изкупил и даже обявил за собствени много открития!Няма лошо да си кравар, лошо е да си овца!Я се скрий безумни!

111

идотизъм на квадрат

преди 5 години

не съм привърженик на комуниста МАДУРО,но той е законен президент.но по скоро ме притеснява заглавието на тази статия,кога най после ще се скарат ПУТИН и ТРЪМП- ами нали като се скарат и се сбият и ти *** ще хвръкнеш в небесата. ние обикновените хора имаме жизнен интерес големите ядрени сили да се разбират и да са приятели

110

До инжинер

преди 5 години

САЩ убиха всички откриватели на свободната енергия . И не допуснаха техните уникални открития да излязат на бял свят за да печелят пари от петрол .Това всеки жител на планетата го знае .А вие какъв инжинер сте баш не съм сигурен.Пример....Никола Тесла,Юл Браун ,Стенли Майер и много други+войните който искуствено съсдадоха за да ограбят нечия Държава тук вече говорим за милиони жертви .Е няма как да им се възхищаваме.Аа а, за народа на САЩ те са допуснали такива управляващи и за това са Кравари

109

ПЕНКО

преди 5 години

КАК САМО СЕ ИЗБЯГВА ТЕМАТА ЗА КИТАЙСКИ САМОЛЕТИ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА !!!! ТА КОЛКО СУ-57 ЩЕ СИ КУПИ КИТАЙ / ПО-ЕВТИНО ОТ НАШИТЕ Ф- ? МАДАГАСКАР / ?????

108

Анонимен

преди 5 години

" ако Вашингтон не подкрепи думите си с дела, след година ще видим един укрепнал режим на Мадуро"Какви са тия дела бе джанъм, пак военна намеса ли, и под какъв предтекст: че, Венецуела има химическо оръжие ли или че, притежава ракети с ядрен потенциал.А може би че Мадуро носи розови *** и е целунал американска репортерка по устата.Този път най-вероятно да е третото.

107

Анонимен

преди 5 години

Башар Асад е единственият законен президент на Сирия, свикнаха ли западните лицемери от Англия, Франция и САЩ??

106

Анонимен

преди 5 години

Мадуро е единственият законен президент на Венецуела, свикнаха ли западните лицемери в Англия, Франция и САЩ!!!

105

Анонимен

преди 5 години

Комплексираното джудже така си е наблъскало лицето с ботокс че вече не прилича на себе си. Горкото много иска да е младо и хубаво.

104

Анонимен

преди 5 години

Самият Тръмп се поклони на Путин,а тук някои форумни *** .... се опитват да омаловажават силата и величието на Русия.Съветваме ги да си мерят приказките......

103

Анонимен

преди 5 години

Ако има външна помощ примерно от Русия са такъв политик доктрината Монро може и да не сработи.За това не трябва са се допуска Русия и Китай приметно.Ако пък доктрината не сработи това ще срине популярността на президента.Никой не обича президенти губещи войни.

102

Анонимен

преди 5 години

Де да беше това целта на Путин той всъщност си гони само личния интерес а за многополюсния свят му е през оная работа че даже и не го иска в свят с много полюси самата Русия ще загуби влияние.Пък доктрината Монро не е Русия да не се намесва в западното полукълбо.Това е военна доктрина обявяваща всичко на юг от САЩ за тяхна колония която да експлоатират а населението за роби.Част от тази доктрина е и унищожаването на всеки местен политик несъгласен с нея.Не трябва да има външна помощ за подобен.

101

Анонимен

преди 5 години

До Един от селото ще покажат записите му,какво е правил с руските девушки в хотелката стая,и затова ще си траеЧе какво толкова може да е правил с руски девочки? Подавал им го е ***, плющял ги е раком... Стандартна процедура при рускините. После им е дал по един Бен Франклин, а те са му целунали ръка и са си отишли да си хранят незаконните дечица...които са родили още на 15...

100

Анонимен

преди 5 години

САЩ нямат никакъв интерес да влизат във Венецуела. Набий им едно ембарго и руснаците да ги хранят.

99

за какво да се пъне?

преди 5 години

Русия е една бавно развиваща се държава със затихващи функции.След тридесетина години няма да я има.

98

Анонимен

преди 5 години

До 95 Анонименкаква велика америка те гони бе ! Америка отдавна не е велика а китай е номер едно

97

Анонимен

преди 5 години

Тръмп срещу Путин - просто няма как, ако беше Горбичов - да, при Елцин пак да. Сега при Путин просто не става.

96

стига вече

преди 5 години

Ситуацията е както като в трамвая влезе хулиган. Всички се възмущават, но никой не иска да влиза в схватка щото ще му скъсат дънките, може да го удари и после да обяснява на полицая че не е виновен, а другите пътници вече да са слезли.Накратко всеки чака да му дойде спирката, а някои слизат една спирка по-рано.Путин играе този цирк вече 13 години.

95

Анонимен

преди 5 години

Не, няма да се изправи срещу Путин, а ще му се наведе, най-малко заради ръстовата разлика.

94

Анонимен

преди 5 години

Много просто. Не иска да бута Русия в обятията на Китай. Китай + Русия е твърде много дори за велика Америка. Тръмп искаше да сключи съюз с Русия срещу Китай но Демократите не му дават защото са вложили твърде много пари в Китайската икономика. За това Тръмп се мята като риба на сухо. А той е дяволски прав. Китай е дракона който ще отнесе западната цивилизация към която и ние принадлежим.

93

Анонимен

преди 5 години

Бъдещ груз 200 Дано поне си носят чували за трупове .