69

Додо

преди 5 години

Кръвосмешението в Исляма дотам води.

68

кАКЪВТО ЛИДЕРА

преди 5 години

еРДОГЛИГАН - ТРАНСА

67

шматка

преди 5 години

Турците в сайта не могат да си намерят място:)))ДВ им е виновно че на изток от Истанбул в Турция живеят в средновековието

66

Мъка

преди 5 години

Животът ни беше пуст и безсмислен без тази новина.

65

БРАВО № 62

преди 5 години

До Анонимен 62ПРИЯТНО Е ДА ПРОЧЕТЕШ РАЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ ЗА ГЕННАТА СЪЩНОСТ НА ЯВЛЕНИЕТО.ЗА СЪЖАЛЕНИЕ АУДИТОРИЯТА ПИШЕЩИ НЕ Е НА НУЖНОТО НИВО

64

Менто

преди 5 години

Реджеп иведик, най-красивата мома на селото.!.

63

Анонимен

преди 5 години

А кой твърдеше, че в Турция нямало българи?

62

Анонимен

преди 5 години

Джендърт ли е за страдания е роден. Така им е писано на горките - нещо като веганите, само че по - брутално...

61

Анонимен

преди 5 години

53, 55, 56 - При кого ли си "учил" история? Или ни разказваш сънищата си?

60

Държавата е длъжна

преди 5 години

да прилага строги мерки срещу кръвосмесителните връзки. Създават се генетично обременени деца, обществото се оказва натоварено със задължения към тях. За отглеждането на едно такова се прахосват усилия и финансови средства колкото за три здрави и резултатът възникват само допълнителни проблеми.Не трябва да се примиряваме с вредни привички само защото те били нечии "културни традиции"!

59

Анонимен

преди 5 години

Заболяването най-вероятно е адрено- генитален синдром.Предава се с рецесивен ген от двамата родители.Оцеляват само деца от женски пол.Заболяването се среща в Близкия Изток-турци,иранци, евреи и у нас го има.Желателно е да се проведе пренатален скрининг при фамилии с подобен генен дефект, а не да се правят операции за смяна на пола, да ви имам простотията!

58

До 62

преди 5 години

Боли ли , като гледаш как работливите хора забогатяват , а доносници , като тебе мизерстват.България расте въпреки политическата шайка и благодарение на ЕС.Айде сега с пенсията от фалшивия ти ТЕЛК , си купи талонче от Пеевски и търкайки го на Доган се моли.

57

Кои са българите

преди 5 години

Швейцарците трудно ще купи някой , а трите царства са били български.Винаги се чудя , когато някой сънародник се мъчи неистово , България да умаловажи.То не бяхме славяни , туркмени , татари , но никога българи.Защо забравихте подвизите на ген.Колев , капитан Петко войвода и най-вече Левски , когото още не смеят в светец да издигнат.Руската църква не ни позволява Васил Левски светец за българите да стане.Защо така братушки

56

Анонимен

преди 5 години

Няма диагноза интерсексуален.Има болни хора с точни диагнози.Завчера при пациент с кървящи рани близките му ЕС бюрократи решиха, че е от мръсния въздух в София.Малко по-късно близки на друг пациент изразиха становище, че тетаничния бацил живее единствено в ръждиво желязо.Прочетах един пост на отказала се учителка заради прости и агресивни ученици.Мно-о-го *** народ, особено в ЕС!Бас ловя, че е политически и евро-коректно.

55

XuTbp5bp

преди 5 години

По-бозаво нещо скоро не бях гледал.

54

Анонимен

преди 5 години

"Караманският бейлик е създаден след разпадането на Селджушкия султанат."Aман от фантазьори. Поне като не си сигурен не се обаждай. И като не знаеш нещо, провери го и прочети, преди да говориш глупости.Караманското царство е последното, което устоява на селджуките. Караман е създаден едни 70-100 години след като са изпратени там българите (1018-1020). Реално и българите не са се изпарили. А селджуките се разпадат около 1320-та последно в Рум. Мисли малко!

53

Анонимен

преди 5 години

"Да, в Диарбекир има много българи които са били прокудени от османците."Туркомразците сте разпознаваеми отдалече. Ти ако беше учил достатъчно, за да знаеш какво се е случуло с голяма част от българската "аристокрация" след поражението на Цар Самуил, друга песен щеше да пееш. Войниците били ослепени (не са 150 000, както си мислят патреотете в БГ), а на видни военачалници им се предлага служба в империята, обаче в Мала Азия, за да не си строят отново държава на Балканите. И масово приемат.

52

Анонимен

преди 5 години

"И само България не е променяла името си в цяла Европа."Дааааа... То затова няма държава с името България като идват османците. Кое ми било Видинско царство, кое ми било Търновско царство, кое ми било самостоятелна крепост Кракра, кое ми било Добруджанско деспотство. И са водили войни помежду си. И нито едното не се е казвало България, ама шом ти казваш, значи само България не си е сменяла името. Хвала! Умен си!

51

Алтерниращ веганист

преди 5 години

Дойчевеле? Ама разбира се пaчавpата на американския неолиберализъм дойчевеле.Обаче тук става дума за тежки генетични състояния причинени от инцест това са хеpмафpодити. За разлика от търсачите на привилегии, лигочи и обикновени меки китки, които са генетично здрави, но ни карат да ги наричаме джендърфлуид

50

Анонимен

преди 5 години

И като казвам, че траките не са се изпарили... Тук е имало освен траки, също и келти и готи и елини и какви ли не. И илири в Албанско, те пък са си отделно. Племето Серди на което е кръстена Сердика са келти. В Мала Азия също е имало келтски царства. Тия дни пак обяснявах на разни мaлоyмници, че хората доста често са се сливали с други племена - ярък пример е племето Варни, за които се спори дали са славянско племе или са германско. Така са се мешили, че не знаеш кой какъв е бил.