9

House M.D.

преди 5 години

Мая лъже нагло. Изредените от нея правни субекти, с изключение на ВиК и електроразпределителните дружества, не са монополи. Освен това никой не я пита дали е обект на политически атаки. Ерго, тя ме отговаря на зададения въпрос.

8

Анонимен

преди 5 години

Гол популизъм, Манолова е извор на простотия и деградация.

7

Анонимен

преди 5 години

3 - една надпартийна институция няма право да коментира ПАРТИИ. Нито Герб, нито БСп. тя може да коментира само граждански искове и институции. Точно тук е слабото място на Президента - той има право да критикува правителството, Парламента, Прокуратурата, но не и Герб личто като партия, защото излиза че не представлява всички българи. Това че го прави, не му прави чест.

6

Анонимен

преди 5 години

Ох майко..... голяма победа - ама за кого? миналата година им се обясняваше, че този нов закон ще е по-лош за хората с уврежденаия но Мая Манолова лаеше да се приеме. Сега го приеха - лае да се отмени, защото много хора не можели да ползват ТЕЛК. последно?И тя не осъзнава какво иска, но се пъха навсякъде, с цел да стане политик. Докато се занимаваше с делата по Топлофикация повееч я харесвах.

5

Анонимен

преди 5 години

Ако се оттегли като омбудсман, хората ще го приемат като дезертиране и рейтинга й ще падне за нула време.

4

Анонимен

преди 5 години

Дано реално да сте им помогнали, те имат нужда.А какво стана със сградната инсталация? А с ЧСИ-та? А с мобилните оператори, които си правят какво ли не зад гърбовете дири на лоялните си клиенти и ги обвързват с абсурдни договори? Когато защитите правата на гражданите срещу олигарсите, тогава се хвалете!

3

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Да, госпожо омбудсман.Днес назовавате проблемите, но и дума не обелвате за тези, които ги причиняват. Разпалено защитавате правата на хората, но така и не казвате кой им ги нарушава ... Думата "ГЕРБ" не фигурира във Вашия речник вече... За Бойко Борисов и дума не казвате ...И стига с тези оправдания за надпартийността на омбудсмана. Да казваш истината и да посочваш виновниците не е партийност.

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Госпожо Манолова, тези несправедливости и беззакония, това нарушаване на гражданските и човешките права на хората... Откъде идва всичко това ?От небето ?От Путин ?От извънземните ?Не !Всичките тези безобразия са дело на управляващата мафия около ГЕРБ, за която Вие и дума не смеете да кажете !Купиха ли Ви ?Уплашихте се заради разследванията срещу мъжа Ви ли ?Помним една друга Мая Манолова , която жилеше здраво ГЕРБ и техния лидер Борисов... На какво се дължи тази метаморфоза ?

1

Шопо

преди 5 години

Секси Мая -Премиер !!!