9

Анонимен

преди 5 години

Защо не се обади когато карат децата да кандидатстват и да учат в други райони.Когато децата имат за съученици из целия град, какво очаквате?КОЙ БОЛЕН МОЗЪК КЛАСИРА ДЕЦАТА ДО 16 ГОДИНИ ИЗ ЦЯЛА СОФИЯ.ВАНЯ КАСТРЕВА -ГЕРБЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА -ГЕРБМинистъра-ГЕРБЗащо и родителите да са длъжни да познават родители в други квартали?

8

От колонията

преди 5 години

"Той отбеляза още, че голяма част от родителите "абсолютно безотговорно се отнасят към това какво правят децата след училище"Глупости. Норвегия е купила цялата администрация вкл. МВР да не се правят никакви реформи в полза на децата в образованието и в подкрепа на хората. Продадоха всичките си задължения на няколко НПО.5000 човека вече са в групата НЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТОhttps://facebook/groups/344827183050805Държавата ПРОДАДЕ гражданите си.

7

Анонимен

преди 5 години

Не са безотговорни, а принудени да бачкат по 10-12 часа на ден, на по две места за изкарат на едни безхаберници-милионери заплатите/вноските за апартаменти.

6

Анонимен

преди 5 години

Нормално е, НЕбългарите се увеличават

5

:-)

преди 5 години

На някои хора много им се иска да наложат по-малката сестра на Истанбулската конвенция, а именно Националната стратегия за детето. Затова зачестиха новините за престъпления от деца.

4

Родителите

преди 5 години

са на позиция, като в нози виц за една мутра дето казал - Откак купих на мойта жена мобифон кога и звънна все си е в къщи.

3

Анонимен

преди 5 години

с тази безнаказаност ще е така! отваряйте ТВУ _тата и постройте затвори за малолетни, *** няма да са по улиците, а дали ще станат хора там , не ме интересува.

2

Анонимен

преди 5 години

240 учители има,които им дават пример всеки ден.Не е учудваща новина!

1

Анонимен

преди 5 години

Нормално. От планов социализъм към див капитализъм.Няма страшно след 20-ина години България ще изчезне като държава и ще има територия част от глобалното село.И работодателите няма да се оплакват, защото ще могат да експлоотират прииждащата маса.