31

Сата Н.

преди 5 години

Македонците са отделна нация.Който не признава това или е глу пак или български ***.

30

ruseborn

преди 5 години

До Сата Н.дървото за теб!

29

Сата Н.

преди 5 години

Украинците са отделна нация.Който не признава това или е глу пак или руски ***.

28

Анонимен

преди 5 години

Същата история е като с Македония. Изкуствен език, пренаписана история, пропаганда до дупка, само и само да де държат разделени хората. Вчера бях в Харков. Там има наистина разни тинейджъри с промити глави, които се вързват на идеята че Украинците са собствен народ, но на 90% от хората им е смешна идеята за Украйна като отделна страна.

27

Анонимен

преди 5 години

пак не си подготвен, в Украина 8 милиона са самоопределили се руснациот които само около 2 млн останаха в Украйна. Повечето са в Лугандон и няма да гласуват.

26

Анонимен

преди 5 години

До мазепа 16Не думай! А дали не се оказаха от футболен отбор?Анатолий Шарий ви взе здравето от пранкове!

25

кубанская столица

преди 5 години

До привет от ГерманиТези от погранични райони никога не ще бъдат вна украина повече. И не само това. Тези райони не са полностью освободени от украинци. Нашата цель е пълностью территория от Донецкая и Луганская област. Wiedervereinigung kommt!

24

до мазепа

преди 5 години

аха селфита, знаеш ли колко лесно украинци стават уж руснаци, и език и оръжие и дрехи ако щеш, ама и номера на някоя руска казарма ще ти изрисуват за по автентично.

23

до мазепа

преди 5 години

ти ходи цветя ли да им поднасяш....бреййй че осведомен и поименно ги знаеш

22

ан

преди 5 години

като се замисли човек 90г двете германии се обединиха и стана най силната европейска държава и никой не реагира ,а се радваха2014 г разделиха русия и украйна с помощта на 5 млд и стана даже войнаа русия и украйна са като източна и западна германияда не говорим за фалшивото косово и нереализиралата се каталуниястандарти а

21

до швабата

преди 5 години

ето точна цифра8 334 000 преброяване 2012 руснаци в украина. 4 милиона в Казахстан, 1,2 в Беларус, 430000 литва, 300000 естония.....

20

до швабата

преди 5 години

пак не си подготвен, в Украина 8 милиона са самоопределили се руснаци.

19

привет от Германия

преди 5 години

Тези от пограничните райони са етнически руснаци ,които ще гласуват за някой от хората на Путин , но от тях нищо не зависи защото в цяла Украйна руското малцинство наброява около 1.5 до 2 милиона души от общо население 40 милиона ! Така че решаващи ще са гласовете на украинците ,а не на етническите руснаци в Украйна ! Украинците са прозападно ориентирани , мразят руснаците още от времето на Сталин заради ужасните руски репресии над украинския народ , а сега тази анексия на Крим усилва омразата !

18

привет от Германия

преди 5 години

Щели да гласуват за този който обещае мир ?!Мирът зависи от Путин , ако Украйна се откаже от правото си свободно да избира желаният от украински народ път , тогава ще има мир , Путин ще прекрати войната ! Но ако на власт остане Порошенко или дойде някой друг като него който ще продължи желаната от украинският народ посока към ЕС и НАТО ,тогава Путин няма да прекрати войната ! А за 5 г. ,13 000 жертви са нищо , ами то по пътищата от катастрофи загиват повече хора ! Струва си да се борят !

17

Анонимен

преди 5 години

До мазепаНа псковкото гробище има погребани двеста десантника, ''заблудили'' се на сто и десет километра в украинска територия........Местните си защитават собствените къщи,собствената земя,собствената си родина,а каква работа имат там чужди представители?

16

Анонимен

преди 5 години

Върнете Украйна на Русия,Украйна винаги е била стотици години наред част от Русия и населението е с руски произход,разменете ги с Венецуела и готово,това е изгодна сделка за всички,за ЕС,защото ще потушат конфликтав центъра на Европа,за Русия,а за САЩ ще е най-изгодна,хем ще си вземат Венецуела заедно с нефта!

15

мазепа

преди 5 години

До АнонименНа псковкото гробище има погребани двеста десантника, ''заблудили'' се на сто и десет километра в украинска територия.

14

мазепа

преди 5 години

До АнонименХиляди видеа и селфита на руски войници във фейсбук, коментари и пожелания на близки да се върнат живи и здрави. Селфита на цели роти качени на своите танкове - тагнати от източна украйна.

13

Анонимен

преди 5 години

До мазепа 13Не думай!А някакви доказателства?Спътниковите снимки не вършат работа, аз мога на пейнта да ти избацам по-хубави.

12

мазепа

преди 5 години

Руските доброволци отпускари в Украйна, ползват по време на отпуск и танковете си. армията на ДНР и ЛНР има 900 танка, колкото танковете на Франция и Британия взети заедно.