29

Анонимен

преди 5 години

До Бай ИванПрекръсти се на бай Асан защото лъжеш като дърт ром.При социлизма имаше две абсолтно различни Българии -на номенклатурата -с отделно здравеопазване , отделен валутен режим , отделно образование , отделни кватали , отделно снабдяване със стоки , заплащане ,което беше държавна тайна и пр и пр. а от другата страна беше народът принуден доброволно да се самооблага , да ходи по съботници , да ръкопляска на мъчителите си , да скандира по събрания и пр. и пр. низости и само за един виц оти

28

Анонимен

преди 5 години

До Бай ивна...Шевитата са си по злетак от опека бате

27

Анонимен

преди 5 години

До 23Не е! МЪлчи ся, тм! Ууу.

26

Анонимен

преди 5 години

Не я знам какъв страх изпитва от Тръмп, но той спечели, защото хората се ужасяваха какво може да стане, ако Хилъри Клинтън беше взела властта. В случая Тръмп беше по-малкото зло и по-разумния избор.

25

до 9

преди 5 години

Вероятно визираш Сталин.

24

.

преди 5 години

Не, не ме интересуват.

23

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали греша, но тук има коментар, който призовава към публично обесване на хора по улиците на България. Знам че "демократичната" българска общественост мечтае да види обесени публично "всички комунисти" и "всички крадци и престъпници", но, според правилата на сайта, не е ли това подстрекаване към тероризъм в Интернет пространството?

22

Анонимен

преди 5 години

Бесилките по улиците са асоциация с кръстове те на Куклуксклан, предполагам.))) Защото тук не практикуваме този спорт от 1944 година. За последно им се е кефил Цар Борис III. Той умря.)))

21

б

преди 5 години

До .а моето мнение? А мнението на милионите други хора, които са плащали данъци само за да може такива плюжаци като теб да крадат? Не те интересува ха? Е, надявам се бесилките по уличните стълбове да те заинтересуват в един момент. Знае ли човек :)

20

.

преди 5 години

Както казах, мнението ти не ме интересува. Не се хаби да ми пишеш.

19

а - хаха (смях)

преди 5 години

До .демек, твоят аргумент е - сега е същото, значи преди е било добре!:)Иначе, има много хора, които са се облагодетелствали от този режим преди '89, надявам се ти да не си от тях, но най-вероятно си.

18

.

преди 5 години

България ти е смешна, така ли? :) Или ти е била смешна, но вече не ти е смешна, така ли? :) Аз пък, да ти кажа, пет пари не давам за мнението ти, нито преди, нито сега. Мри, самоубивай се, пиши книги, чу.кай се с ев.реи, стой зад глу.павите си думи или лъжи за пари. След малко ще ида да си прибера чистите чинии в шкафа и вече ще съм те забравила. Както и пре.стъпния ти мъж. И завинаги.

17

Бай Иван

преди 5 години

Драга Мадам:1."развита"не означава белите да карат шевита, а *** да не смеят да се качат на автобус2.здравната система беше еднакво достъпна за всички и напълно безплатна. Връзки? Да, може би ако имаш приятел лекар. Разхищение - ха ха ха. Кой ще ти го позволи?:) Партийният секретар на болницата?:)3.никаква наука в образованието? Че тя цялата държава беше поставена на научна основа. На основата на научния комунизъм.Много зле сте образована, Мадам. Като повечето американци, за съжаление.

16

а

преди 5 години

До .Не знам как звучи, но това е истината, България преди 1989 е абсолютно слабо развита държава със смешна икономика, смешни жилища, смешна промишленост. В сравнение със всяка една държава към оня момент от Евопейската Общност. Смей се, няма лошо, аз стоя зад думите си.

15

.

преди 5 години

а, или както там се наричаш,Или си роден/а след 1989, или никога не си бил/а в социалистическа България, но това си е лично твой проблем.Това, което описваш, е състоянието на България след 1989-та и, най-вероятно след 1997-***.Смехът си го задръж, защото звучи леко ис.те.рично. И приятен суъсайд. :)

14

а

преди 5 години

До Анонимен"Социалистическа България беше добре развита и сравнително социално справедлива европейска държава."Погледни колите. В БГ, и, да кажем, Гърция, или даже Югославия. За какво развитие говориш?"Здравната й и образователна политика, както и присъединяването на малцинствата са образци"1) здравната политика - връзки, нехайство, разхищение;2) и образователната - служба на партията, никаква наука"А комунистическите й лидери живееха като аскети"Те и днес така живеят. (смях)

13

.

преди 5 години

Дано сем.Буш заедно с Клиентът к Килъри изгорят в Ада! Анатема!

12

Анонимен

преди 5 години

Но, дойдоха американците от сем.Буш и ни "освободиха". :)

11

Анонимен

преди 5 години

Много се лъжеш, ако мислиш, че социалистическа България приличаше на днешна Северна Корея. Социалистическа България беше добре развита и сравнително социално справедлива европейска държава. Здравната й и образователна политика, както и присъединяването на малцинствата са образци, към които Европа се стреми и днес. А комунистическите й лидери живееха като аскети в сравнение с "демократичните" олигарси в следващите години.

10

а

преди 5 години

До Анонимен"Добре си бяхме при руснаците"Има турове до Северна Корея ако искаш да се върнеш към онея години. Отиваш, гледаш, и цъкаш с език. Не са много популярни, знам ли и аз защо.