54

Петър

преди 5 години

Откак Цветанов си подаде оставката ГЕРБ дръпна напред защото доказа че могат да се държат като мъже. Де и президента и БСП да можеха да се държат така.

53

KOKO

преди 5 години

KAKAV MORAL,KAKVI PET LEVA? VSI4KO E POLITIKA I FALSH,ZA ZAMAZVANE NA O4ITE NA NARODA S KAL-OTNOVO I OTNOVO. TAZI SHAIKA OT KRADZI,TRJABVA DA SE IZMETE.

52

kitaec

преди 5 години

Не се тревожете за Цветанов,статуквото го брани яко

51

Милион

преди 5 години

Имуществото на Цветан Цветанов надвишава с цял милион доказаните му доходи. Така че нека комисията за отнемане на незаконно продибитото имущество се задейства, и да върне на държават заграбеното от него. За това не е нужно съдебно решение, а само разследване от комисията.Ще го направи ли комисията? Очевидно не. Първо трябва ГЕРБ да падне от власт. А това зависи от всички нас. Така че гласувайте.

50

въпрос

преди 5 години

Къде живее Елена Йончева и може ли да докаже доходите с които е купила жилището си?

49

Анонимен

преди 5 години

Не не е фалш а нова имотна сделка.Но тоя път няма да я дават по новините.

48

Анонимен

преди 5 години

Никой не вярва на номерата на Шейтан .Българите умират от глад , а шайката от преяждане . И в палати да живеят , всички като им дойде времето им трябват 2 м.кв. Грабете и се уреждайте да ви видят по света и у нас какво представлявате и за какво са ви избрали хората .

47

До ЧОЧО

преди 5 години

А бе Чочо,то тея от ГЕРБ направо откраднаха кацата бе. А ко само се бяха пооблажили *** дойди.

46

Анонимен

преди 5 години

Фалш и то не политически, селски цървулски фалш, в който могат да се заблудят само безмозъчни.

45

Чочо

преди 5 години

Абе моралисти фалшиви .Ако ви дадат да си топнете пръстчето в кацата с меда само връхчето ли ще топнете,все едно като е това в онова само оченцето да е вътре.Хайде престанете,че ми се повръща от псевдо ултра патриоти и моралисти и помислете трезво какво бихте направили ако сте във властта.Ще упреквате Цветанов,че взел нещо евтино,ами ако предпочита скъпото нямаше да е в парламента а в психиатрията.Всички власт имащи се възползват от положението си и затова са се стиснали като дупета и си траят.

44

Iozeff

преди 5 години

До ВинетуЗащото са мазохисти!Харесва им да ги боли!Харесва им мизерията която виждат навсякъде!Беззаконието,мръсотията,корупцията ги привличат и тичат да гласуват за еднокнижния!

43

Iozeff

преди 5 години

До ВинетуТи какъффф цвят *** си!?Хахаха?

42

Анонимен

преди 5 години

политически фалш

41

Анонимен

преди 5 години

Откъде и как идват милиончетата за бизнеси, вип ОКТОПОДОмезонети, хпалати и още и още? Обяснения - по късата процедура. Няма обяснения, няма имотче. Те са си курдисали недосегаемост за до края на века. Щото си имат опорна точка сред оскотели от лакомия и айдуклък "наши хора". На всеки сто метра.

40

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно не съм за БСП, но Цецко просто яко изплиска водата. Сега се направи на жертва и ще продължи да е на заплатка в ГЕРБ, да лобира за това онова, да си живурка в мезонетчето и да цица държавни парички...щото субсидията за партията пак данъкоплатеца я плаща.Изобщо няма да коментирам и слуховете за чудовищните далавери на партията, която той ръководи, и които ако са верни (голяма вероятност), аферата с апартамента е само върха на върха на айсберга.

39

Владо

преди 5 години

Разликата между платената цена от подалите оставки и пазарната цена се явява в случая вид подкуп за лобиране и внасяне на поправка в закона в интерес на строителната фирма да си довърши небостъргача.ФАКТ!!!Хайде сега прокуратурата да си се самосезира и да покаже,че се борят с корупцията на най-високите етажи на властта.

38

Винету

преди 5 години

До 38. Айде почнаха плюнките и срещу Дариткова. А бе, червени пар.цали, вижте си първо гредата в собствените очи. И в кражбите, и във фалитите на държавата, и в лъжите нямате равни. И оня етнос е предимно ваш и на ДПС - айде малко обективност. Свали си червените очила.

37

До 36

преди 5 години

Ти отговори защо държавата е опростила 53 хиляди лева на съпруга на Дариткова и защо тя е забравила да си декларира Ягуара. Точно тези, които са забъркан и в далавера на ГЕРБ и кражбите им от държавата гласуват за тях, плюс един любим етнос, на който се плаща да гласува пак с нашите пари.

36

Анонимен

преди 5 години

До 35. Елена Йончева ли имаш предвид?

35

Винету

преди 5 години

До 26. Ама според теб е така. А ти си завистлив и озлобен червен *** и е ясно, че това ще напишеш.Само че като са толкова лоши ГЕРБ защо хората четири поред, повтарям четири пъти поред, ги слагат първи на изборите? Защо бе, червен ***? Айде отговори?