16

Анонимен

преди 5 години

И в Нова Зеландия разбраха истинското лице на християнистите.

15

смешен плач

преди 5 години

Много бързат австралийците да плачат. Оставете ги да толерастват. Ще заплачат истински, когато мюсюлманите почнат да изнасилват жените им и децата им и когато почнат да колят мъжете им. Защото всяка история с мюсюлмани завършва така. Нова Зеландия още не е изпищяла от ислямистки терористи. Но и то ще стане, както са я подкарали.

14

Анонимен

преди 5 години

На снимката комунисти

13

Българина

преди 5 години

Били са поставени пред джамията малки плюшени мечета с фесчета, тюрбанчета, хиджабчета и бомбени коланчета...

12

Анонимен

преди 5 години

Проблема на политиците е,че всички без изключение се мислят за големи тарикати!И като объркат нещата хукват друг да им плаща сметките!

11

тя

преди 5 години

Айде да не преиграваме , че ставаме смешни с тия сълзи !

10

тя

преди 5 години

"Каквото повикало ,такова се обадило " На убитите християни , кой ще почете смъртта им ?Едно мюсюлманско семейство има по 6- 7 деца , а християните 1- 2, къде е разликата !

9

Анонимен

преди 5 години

Снимката която сложихте не от това събитие

8

Анонимен

преди 5 години

Свобода за Тарант!Той е герой!

7

Adolf Eichmann

преди 5 години

Омразата е винаги в пъти по силна от любовта. Юдеите никога няма да успеят да превърнат хората в овци и ще бъдат изстрити от съществуване както янките изтребиха цялото индианско население в Северна Америка - над 50 милиона. 3та Световна Война ЩЕ има, въпрос на време е и целия театър и планове на западняците ще изчезнат завинаги. Човечеството ще оцелее и никога няма да направи грешките допуснати досега. Евреите ще бъдат само в книгите по история като индианците...... кофти ама ко да прайш.. съдба

6

Бай Ганьо

преди 5 години

То по тая част на света не е точно като в ЕС...Социал много много няма, а и да има не може да живееш на него.А бежанците ги държат на островите и не ги пускат поне в Австралия, докато не ги проверят на 100% и им дадат статут някакъв, но после им дават малко безплатни курсове и временен наем или добавка за наем и да се оправят.Баницата е с пари при старите британци.

5

пецата

преди 5 години

И там има ранобудни студенти като в бг , за 20$ ще сменят религията и майките си ще продадат

4

Анонимен

преди 5 години

Видяхте ли че всичко е постановка на самите мюсюлмани може би подкрепяни от правителствоти.Джасида вече редовно ходи на джамия и само не е приела официално ислямът.Така нареченият "враг на човечеството" оня глупав харпун фитнес маниакът.С 1000 патрона успява да убие 30 и да рани 18.Не уцелва човек от 2 метра дори оня стреля по него.След атентатът цял свят се изрежда да съжалява и оплаква мюсюлманите.Сега ще приемат пет пъти повече клошари на социал.Всичко беше театър на тия.Като с бежанците.

3

Гoшу

преди 5 години

Хич да не се коркат. Сега ония от ИД като им пратят някое надъхано камикадзе да се взриви в някоя църква, ще им мине мерака да ги харесват и пак ще плачат

2

Анонимен

преди 5 години

Е за кво циврят?Ще им докарат нови бежанци на социал.

1

Ф.С.В.

преди 5 години

За 1 месец има тройно повече желаещи за емиграция в Нова Зеландия - и всички са от тази религия- Когато станат повече от вас - тогава наистина ще пла..чете само че никой няма да ви обърне внимание - нареждайте плюшени мечета на площада ,,,