9

Леле

преди 5 години

То това си е споразумение с Тъмп! Да не му подбиват цените още малко! А и ако сносна сделка за оръжие се прави за 6 месеца.....

8

Анонимен

преди 5 години

И като не им продава оръжие какво? Ще се промени ли нещо? Просто ще купуват от другаде, а швaбите ще си загубят пазарите.

7

дедо Ташунко

преди 5 години

Какви 10 милиарда избити евреи бе Додо? (номер 1). Реалната цифра е 2-3 МИЛИОНА предимно полски евреи. Корегирай представите си, момченце. Не се излагай. Германия е загубила две войни и трябва да плаща за всичко и за всички, тука си прав.

6

Анонимен

преди 5 години

До ЛапнипушковКакво ли ще е ако никъде по света няма война? Десетки страни ще се чудят как да запълват дупката в бюджета, в това число и нашата родина!Ама навремето точехте сополи, че оръжейната индустрия е в упадък.Сега когато отново произвежда и печели пак точите сополи понеже вече БКП го няма и заводите работят без братска Русия да казва кое и как.

5

Анонимен

преди 5 години

"Снощи цяла отановска ескадра, ... влезе в акваторията на Черно море и се насочи към Одеса."----------------------------------Няма спор. Ще помогнат за осигуряването на "демократични" избори в Укропия.

4

Шопо

преди 5 години

И ??? Рижко им продава оръжие за 105 000 000 000$...

3

Анонимен

преди 5 години

Като заговорихме за оръжие, по-интересно е какво се случва около нашите брегове.Снощи цяла отановска ескадра, съставена от фрегатите Торонто, Санта Мария, Гелиболу и разрушителят Евертсен, влезе в акваторията на Черно море и се насочи към Одеса.

2

Лапнипушков

преди 5 години

Какво ли ще е ако никъде по света няма война? Десетки страни ще се чудят как да запълват дупката в бюджета, в това число и нашата родина!

1

Додо

преди 5 години

Ще продава, ще продава, къде ще ходи! Саудия е съюзник на Израел, а и Германия има още 5,000,000 години занапред да плаща на Израел и цялото световно еврейство обезщетение за 10-те милиарда евреи и Холокоста!