5

До бре , бре

преди 5 години

Явно си от сегашната администрацията, щото ако направят промените, няма да взимаш подкупи, *** долен , и хората ще чакат по цял ден на опашки. Вие това искате некадърници такива.

4

Анонимен

преди 5 години

готвят се да раздават паспортчета на идващата вълна от "немци" с миграционен произход. и трета смяна ще им се наложи да въведат. горките лелки дето колят бесят зад гишето. да видим бай арапинговец знае ли номерцата от типа "шо си със шапка?"

3

Младен

преди 5 години

Е това ако го направят с 16 часовия режим във всеки КАТ, ще призная че има администрация в БГ. да ама не, пълни безредици в МВР, работят разни пенсионери полицаи, които освен това си гледат и семейният бизнес, горкият народ, път за младите няма.

2

Сп???нс !?

преди 5 години

МВР-то са голяма фарса, вместо да променят начина на работа, те ще назначават още.В Испания: отидох да ме освидетелства лекар за 15 минути, секретарката му ми пусна документите за подновяване и след 2 недели си получих новата книжка в пощенската кутия. Испанският КАТ си върши полицейската работа, а не са ги обърнали на секретарки, книжки и лични карти да издават.

1

Ивземов

преди 5 години

Като не може да се краде от еврофондовете хайде пак от народа.нови паспорти,шофьорски книжки и т.н....