9

Анонимен

преди 5 години

До ДИВАКлеле, каква поезия!Вземи да пропишеш може и да ти се получи. ВБ е най - големия използвач в Европа. А дали ще говорим вече за ВБ като Европа след някой и друг ден? но аз разбирам. Когато хората са с пълен джоб и стомах не желаят да си задават излишни въпроси. Нямат сметка от това. Явно твоят случай е такъв.

8

Анонимен

преди 5 години

Ще доживеем ли тези най - после да си излязат? Защото това ще стане. Няма смисъл да влачат повече. Но задължително със сделка и то в полза на ЕС. Което е изпито трябва да бъде платено. Никой не е нужно да страда заради техния велик напън за свобода, сякаш някой им е сложил хомот и ги кара да го влачат. Това е най - голямото лицемерие в историята - най - големите използвачи да се тюхкат че били използвани. Но какво да се прави - животът наистина е смешка, макар на някои да им звучи тъпо.

7

Фашистки-внук......

преди 5 години

Фашистки, и, фашисти ,...Вие, сте- жертви,.След, Радецки- Аврора,..Има, само- една- партия,.Вие- сте, проклети,.От, вашите- богове,.Фашизмът, на- Мусолини,.И, нацизмът,. На, Хитлер,.Търсете- се, да- ви- има, човеци ....

6

Анонимен

преди 5 години

Bokluzi.....i koito piwe za tiah

5

ДИВАК

преди 5 години

продължавам , не ходят на "алкохолен туризъм " - ходят на исторически и ПРИРОДНИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ ! БЪЛГАРИЯ Е РАЙ НА човечеството ! Звуча наивно , това което казвам е факт ! И аз давам нещо на България и ,,, моля Ви не обиждайте моите приятели БРИТАНЦИТЕ - интелигентните БРИТАНЦИ са за ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА !!!

4

ДИВАК

преди 5 години

Британия е пулсиращо сърце , нужно на европа , били политически или икономически основания на моето мислене . Това , че АЗ имам икономическа изгода , неозначава , чеощетявам някой българин НАПРОТИВ ! Всяка година получавам около 9000 лири и се харчат в България , отделно моите гост харчат само за едно идване в България(10 дни ) около 700 лирина човек а те са поне 12 или 18 човека и то , минимум два пъти в годината

3

Анонимен

преди 5 години

Утре е 29.03.2019-та.

2

ДИВАК

преди 5 години

имало едно време брекзит , сега сме в ЕВРОПА и ЖИВОТА си ТЕЧЕ НОРМАЛНО . " На шипка , всичко е спокойно !"

1

Анонимен

преди 5 години

Стига циркове остават или излизат без сделка .