63

Ха-ха

преди 5 години

Гуайдо е тотално нежелан в работническите квартали на Каракас. Хората го гонят с думи, които не е особено уместно да напиша, но започват с "л" и завършват накрая с "" и има преди това едно прилагателно "американско". Източник на видеоматериала - Ю туб.

62

...

преди 5 години

Значи имаме един ЗАКОННО избран президент а именно Мадуро и един дето никой, камол ли законно не е гласувал за него, но след като САЩ са го избрали то той е президент вече! И не стига това ми с помоща на САЩ си възвръщал и конторла върху потролните активи и залежи на Венецуела! Еми на кой не му стана ясно, че ПЕТРОЛА Е ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ИНЕРЕСУВА САЩ в ТАЗ ДЪРЖАВА ВЕНЕЦУЕЛА! ТОВА СМЕ ГО ВИЖДАЛИ ВЕЧЕ В ИРАН 1979г. Ба си! И сега тия се чудят що русия правела военни бази във венецуела! Еми ...

61

Shark

преди 5 години

"...След това нейният съпруг се обяви за временен венецуелски президент.." Значи признавате, че е един самозванец, който не е избран от никой и който е марионетка на "на десетки държави, между които САЩ". Нали така, това изречение значи именно това.

60

Куелю

преди 5 години

Вий слепи ли сте тоя е жив гейтакос а тая му е сложена за парлама....

59

Анонимен

преди 5 години

Кутевската измеет е налазила тук от сутринтта :)))))))

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Кой ще го застреля? Червените престъпници ли?

57

Анонимен

преди 5 години

Хуан ти кукло на конци на янките ,хайде да четем как са те застреряли ! Хайде !

56

Анонимен

преди 5 години

"През януари се самообяви за президент"??.. Навсякъде по света като се самообявиш за президент даже и през декември те пребират в лудница и ти изписват подходящо лечение.

55

Анонимен

преди 5 години

"Жената до Хуан Гуайдо: Млада, образована, консервативна"---Като я гледам тая "журналистка" златотърсачка , не знам защо, веднага се сещам за една нашенска ТВ журналистка синьо птичка, "Млада, образована, консервативна" жената до Роско Плювналиев...:) :)Голяма любоФФ! :)

54

Перко Наумов

преди 5 години

До Adolf EichmannНито Джордж Буш-старши,нито Джорд Буш-младши е правил расистки изказвания към испаноговорящите......ЧЕРЕП и КОСТИ не е за Антончо от ГЕРБ и ТВ Европа то ест НЯМА ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВАВсички открити расистки изказвания към испаноговорящите са правени от Семейство Клинтън през миналото хилядолетиеНе е тайна че Папа Франциск и Уго Чавес са назначени от расистите мразещи испаноговорящитеМадуро и Гуайдо.....Р"ибентроп-М"олотов.......Дали?

53

32990 - target

преди 5 години

Законният президент е Николас Мадуро.В големите вериги супермаркети (частни рафтовете празни) в предприятията има кооперативи и киоски и всичко е на достъпна цена. Народа е с Мадуро, предатели винаги е имало, но англо-саксонец няма да докопа богатствата. Армията е с Мадуро, народа (бедни и средна класа) са с него!Има купони за храна и лекарства. Истина е че Ел. Системата особено в бедните квартали е направи си сам!

52

Идеалист

преди 5 години

Да такива са добри, умни хубави. Такива цяло лято бяха пред НС у нас, даже свириха на роял...после на власт дойдоха БОКО И ЦОКО.....!

51

Анонимен

преди 5 години

Баща ми почина пред очите ми от инфаркт, когато бях на осем години. Това е психическа травма, остава ти за цял живот. Душевно осакатен си. Статията не е кой знае какво.

50

Анонимен

преди 5 години

Спомняте ли си един европейско-американски филм за АЕЦ Козлодуй в зората на демокрацията?Как показваха една ръждива тел и някакви рухнали постройки поразително приличащи на ТКЗС и гласът на водещият с гробовен тон разправяше нещо от типа на " Тази атомна електроцентрала не е подържана от десетилетия-всеки момент предстои атомна катастрофа-Чернобил 2.Всичко е разграбено а това което работи е на възраст десетки години.Персоналът липсва или е тотално демотивиран-нарушенията са ежедневни"?

49

Анонимен

преди 5 години

"...Млада, образована,..."=======...жълтопаветничка! И ние си ги имаме няколко такива, на хранилка от НПОта и Козяшкотото посолство. И за тях писаха и говориха във "истински демократичните" медии! Малка подробност - сега са на бунището, където им е мястото!Редакцията иска да ги следва ли с тази идиотска пропаганда?

48

Аман от тази

преди 5 години

жалка и продажна Американска _репка !!!

47

Мишо

преди 5 години

Привет! Аз съм Мишо.Жена ми е млада, страхотна и изкарва повече пари от мен. Имам 5 крави и тя ги дои всеки ден по два пъти. После се прибира потна и към 12 през ноща без да се къпем правим страхотен секс!

46

Анонимен

преди 5 години

Такава долнопробна пропаганда нямаше и във вестник Работническо Дело! Браво днеса!

45

Анонимен

преди 5 години

Само една година пред Ирак да нападне Кувейт, САЩ подпомагаха Ирак срещу Иран, а лично Рейгън бе ангажиран в аферата Иран-контри.Само година преди либия да бъде нападната от френски и американски сили, Кадафи раздаваше пари и подаръци на Саркози и Кондолиз РайзаСамо година преди Асад да бъде обявен за терорист номер 1 от САЩ, царира Рания бе обявена за модна икона номер 1 в света.

44

Анонимен

преди 5 години

до 39 - абе Асад лош, лош, ама ако не беше той алтернативата беше ИД. Това - първо. Второ години наред Асад бе добър за САЩ (както и Садам, и Кадафи и Мубарак) и изведнъж стана лош, като престана да им играе по свирката. ОТказал да се разоръжи. А защо САЩ не се разоръжат? Трето - кои са тези "бунтовници"? - Хизбула и Ал кайда.ЕВала, хората поддържани от САЩ, са терористи.