69

само питам

преди 5 години

Абе други Булеварди в София няма ли за ремонт?? Това Цариргадско колко пъти се ремонтира вече??? Ще рече човек,че до Цариград всяка година е тоя ремонт. Писна ми бе хора, в една лента като се наврат 1 милион коли и автобуси... А ремонта на Граф Игнатиев ще приключи ли тая година,една улица цяла година не могат да ремонтират Бойко и Фандъкова.

68

Анонимен

преди 5 години

Предвид капацитети в СО ... Наистина повярвах и избеснях.

67

Анонимен

преди 5 години

Нямаше да се учудя, ако беше и истина! Щеше да е поредната безмна идея на главния архитект от Плевен - Здравков. Та нали съвсем не на шега, същият се гласи да направи цялото пространство около "Ал. Невски" пешеходна зона, а като пробно загради бул. "Витоша" пред Съдебната палата, та сега колите да трябва да обикалят и правят допълнителни задръствания...

66

az

преди 5 години

Защо им давате идеи?!

65

Анонимен

преди 5 години

Тоест ще прехвърлят некадърниците G.P Group от Графа на Цариградско, за да откраднат парите и да съсипят и него !? Феноменалан новина...ОСТАВКА!

64

01АПРИЛ

преди 5 години

Моля някой да каже че е първоаприлска шега че ме ме стегна сърцето....

63

дам

преди 5 години

Добре че е първи април, че с такава глупост Фандъкова нямаше да спечели и 5% на изборите .

62

Анонимен

преди 5 години

Цацаров пък си подал оставката.

61

Анонимен

преди 5 години

Пропуснали са ще поставят и пешеходни ескалатори от Младост до Орлов мост.

60

Жо

преди 5 години

До ГостПЪРВОАПРИЛСКА! Пише го на края на статията.

59

Гост

преди 5 години

Булеварда си е добре със 80км/ч.Не му трябва вело алея или каквато и да е друга глупост.От столична община да помислят как да не се образуват задръствания,а не как да създават такива.

58

Анонимен

преди 5 години

Първоаприлска, но близо до истината.Може би сега е момента да напомня, че когато построиха Цариградско шосе в сегашния му вид, максимано разрешената скорост беше 110 км/час и така беше до 1989 година. После дойде демокрацията и разрешената скорост стана 80 км/час и шосето се затапи. Сега по него преминават за единица време по-малко МПС-та в сравнение с преди 1989 година, въпреки че колите изглеждат много повече.

57

Анонимен

преди 5 години

Първоаприлска, но близо до истината. След ремонта на Цариградско шосе, който направи ГЕРБ, там е пак за ремонт. Манията на Фандъкова да слага светофари на всяко кръстовище, нищо чудно да стигне своя апогей със светофар на Плиска. Другата мания на Фандъкова - да затруднява максимално движението с бус ленти, велоалеи и безумни ограничения на скоростта, странно как още не се е проявила в пълен размах и за Цариградско шосе.

56

Мен

преди 5 години

Колко пъти ще го ремонтират това цариградско!?

55

Цвента Ц

преди 5 години

Покрай този ремонт цвъки ще купи още 1-2 АПАРТАМЕНТ@. Честито цвъкльо.

54

ПаренКашаДуха

преди 5 години

И аз за една бройка да се хвана, но това с бюлетините ми светна лампата.

53

Аз пък се усетих

преди 5 години

още на светофарите... Добре ме развеселихте!

52

Анонимен

преди 5 години

А бе не четохте ли накрая,че статията е шега! Днес е първи април

51

Sergo

преди 5 години

Това беше добро :)

50

голямо препитание

преди 5 години

Тъкмо свърши ремонта почваме нов. Първо беше Орлов мост, после нагоре, после пак Орлов мост, сега цялостен ремонт. Джебелът трябва да си получи порцията, че да гласува за ГЕРБ.