13

Анонимен

преди 5 години

Ами аз съм бил в тая *** Бангладеш. Значи бившата Максуда Варна (бивша защото кмета я срина), ей това са най-развитите им градове. Всичко там е био ***. Бащата прави деца на жена си, на дъщеря си и на внучка си.

12

А

преди 5 години

Няма как ако направят ултразвук да не видят за какво става дума. Или е развален телефон, или някой е превеждал с краката си.

11

Анонимен

преди 5 години

Е такава с две матки не съм гнясъл, но съм гнясъл една с две тутки едната все още беше девствена

10

До 2 А да видим

преди 5 години

Теб баща ти с 70$ месечно ли те отгледа ? И си имал щастливо детство ?!

9

\m/

преди 5 години

И Бангладеш е родината на тия къде по цял свят създават и живеят в абсурд!Така че и през 5 дни да ражда, изненада няма, и най-вероятно е лъжа.

8

Tman

преди 5 години

До Чарли Харпърпо добре от някакви *** англичанки, дето раждат, а не знаят, че са бременни... почнах да качвам килограми, бях 100 и станах 130, а липсата на цикъл си го обяснявах с хормонален дисбаланс в следствие на 5-те кила пилешки гърди на ден, които ям в продължение на 15 години....

7

Дедо ви Шишарко

преди 5 години

До 123Тя сигурно първото го е родило на улицата или зад някой храст.

6

123

преди 5 години

Какъв е бил този доктор, дето не е разбрал за другите бебета... ноу комент

5

Краят е близо

преди 5 години

Докато белите християнки се побарват, "онез" раждат през 26 дни... Всяка една от тях може да снесе по 14 потенциални терориста на година!!! Шмеркел, за тебе има специално място в ада!!!Българиа на три морета и пет океана!!!111едноедноено1!

4

Анонимен

преди 5 години

тя поне е станала майка, много жени ще си останат само с котките от много мислене и търсене на подходящ.

3

Чарли Харпър

преди 5 години

Бегай бе, тия индо-ромки имат акъл и инстинкт на улични котета. Бременна била, *** родила, *** не видяла, че е бременна с още 2. Кой знае и в какъв коптор ще ги отглежда. Направо са ми отвратителни такива.

2

А да видите

преди 5 години

На 20г, с бюджет 70 долара месечно - жената родила три деца!А българките чакат да станат на 30г да родят най много едно дете и недоволстват ако мъжа печели по малко 1000 месечно.

1

Додо

преди 5 години

Кръвосмешението дотам води! Бързо! Je Suis Arifa! Докарвайте я в Европа и гледайте сеира на Меркел и Макрон като се скарат кой да в прибере за бежанка!