26

анонимен

преди 5 години

Само че след 10 години изтича давнностния период.Демек пак им ги опростиха.

25

равнопратка

преди 5 години

до:гневен мъжОтносно Ислямската философия си на светлинни години НАЗАД,нищо не знаеш!

24

Анонимен

преди 5 години

Няма разлика между мюсли и юде-и..И едни и други обичат да се налагат с бой и лъжи,малтретират жени,мразят христианите и не могат да се интегрират. Отделна храна,отделен манталитет,ползват блага на христианския свят с готовност да забият нож в гърба,покланятся на един бог-парите.

23

равнопратка

преди 5 години

Невежеството идва не от изповядване на религията Ислям ,а от манталитета на хората в съответната държава.Аз съм мусюлманин,живея на няколко места,защото не съм само с българско гражданство(не живея в Турция).Относно някой ислямски така наречени държави,мога да кажа,че тези държави се контролират от"други"държави,които дърпат конците...виж България например

22

Димитър

преди 5 години

Тези дългове рано или късно ще трябва да започнат да се изплащат.А при подобно разсрочване и с нови последващи разхищения,тези дългове ще станат още по главозамайващи.Какво ще правим след 10 години?Напрежението в обществото би ескалирало от липсата на справедливост и равнопоставеност.Да плащат и поне да кажат на какви вносни ще плащат и от кога ще започнат?!

21

мак

преди 5 години

Какви са тези привилегии? На кого му опрощават или разсрочват за цели 10 години изплащането на дълга? Ще ти вземат заплата и малко по малко ще върнеш дълга, но не и в този в случай, защо така? Съмнявам се, че изобщо ще го платят, а пък имат безброй имоти, т.е. хич не са бедни.

20

гневен мъж

преди 5 години

"Равнопратка" ,действително имам много сериозни познания в областа на тази,т.н."религия" ислям.Тя по своята същност е една много примитивна философия,която има живот само върху фундамента,наречен тежко невежество,съчетан с възпитание на омраза още от детските години.Готов съм на всякакви диспути по тази тема.Въпрос:-Посочи ми ислямска държава,в която да има високи технологии,истинска наука,прогрес,демокрация и човеколюбие.Има само смърт,и нечовешка жестокост.Защо мюслитата бягат към нас?Помисли!

19

равнопратка

преди 5 години

до:гневен мъжЛъжа,как може да казваш,че изучавал Исляма от 30 години,ако е така няма да пишеш глупости,та къде го изучаваш,от статии в днес бг,факти,блиц...?***,Исляма е религия,която си има специфични предмети,а ти търсиш ГЛУПОСТИ!

18

мира

преди 5 години

Я платят я не никой няма да ни онформира пак на наш гръб

17

Shark

преди 5 години

Че каква новина е това. Естествено че ще плаща лихви, както всеки, който получи отлагане на някакво задължение. Те за какви се имат? Кое тук е новото че се пише в новините?

16

Анонимен

преди 5 години

Парите няма да ги платят,но за сметка на това "Единствено Главното мюфтийство от мюсюлманските вероизповедания ще получава субсидия от държавата."Не знам това добре ли е или е зле.Ако им дават субсидия,то трябва да не получават финансиране от чужбина,иначе какъв е смисъла?

15

Анонимен

преди 5 години

Една добра новина.

14

the Ghost

преди 5 години

плащането на дълга с лихвите ще стане точно, когато на главния мюфтия му израстне кожата на онова място

13

гневен мъж

преди 5 години

Запомнете-фесовете нито ще върнат дълга,нито ще плащат лихви.От 30 год.изучавам исляма,начина им на мислене,начин на живот ипр.Те установиха,че ние вече се страхуваме от тяхната многочисленост,агресивност и сила.Станаха арогантни,нагли,безцеремонни и заплашителни.Те разбраха,че вече се страхуваме като общество от тях.Сега беше времето юмрукът на закона да им се сторави с пълна сила.С две продадени сгради в София или Пловдив,цялата сума се изплащаше.Виновни са герберската ***.Ще ревем скоро.

12

Анонимен

преди 5 години

Пак се уредиха да бозаят от две места. Това неможе даго измислят и направят нито учените от БАН нито от Турската Академия на Науката.

11

Един

преди 5 години

"Депутатите не приеха предложенията на Обединен патриоти да се забрани финансирането от чужбина, както и да се декларират даренията." - та нали това беше изначалната причина да се променя закона за вероизповеданията? Що ги ручахме жабетата?

10

Анонимен

преди 5 години

Лихвите трябва да са като тези на бързите кредити.

9

Мария Гаргамел

преди 5 години

Поредното злодеяние на Цецо и компания

8

иван

преди 5 години

Мюсюлманството е езичество, за едно езичество е нормално да създава проблеми. При тях главната цел е домогване до ключови позиции в управлението на държавата, а религията при тях е само една маска. Добре е, че много техни последователи осъзнават този факт.

7

Анонимен

преди 5 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!