11

Анонимен

преди 5 години

Не знам дали касовите апарати ще отидат на боклyка, но със сигурност там ще отиде финансофият министър корумпирания мошеник Владислав Горанов. А най-добре ще е да отиде да търка наровете за да се научи да си вади хляба с честен труд.

10

101

преди 5 години

кое по-напред да отива на *** ?! по-голям *** от човека няма

9

Анонимен

преди 5 години

Ще отидат ли на *** старите касови апарати?.......защо , нова приятелска фирма ще внася нови апарати ли ?

8

Анонимен

преди 5 години

След касовите апарати,,какво ще е за смяна?Парата трябва да я обирате от хората!Нещастници!

7

Анонимен

преди 5 години

ЗАКОН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА приет 2018г.............Чл. 54 Облага е всеки доход в пари или в имущество, включително придобиване на дялове или акции,както и предоставяне, прехвърляне или отказ от права, получаване на стоки или услуги БЕЗПЛАТНО ИЛИ НА ЦЕНИ, ПО-НИСКИ ОТ ПАЗАРНИТЕ По този член другаря Горанов който ползва безплатно облага от т.н. кръстник на мафията отдавна трябваше да е изгонен от властта. Вместо това Цацаров засекрети проверката.

6

Анонимен

преди 5 години

Толкова е жалко да се пише за тия устройства. Все едно масово хората са в частната практика. Това не е така, защото в държавата на уважение си, като участник крадлив колектив. Ако покажат статистически данни Частна практика се в големия % извън регистрация. В сивия сектор.

5

Анонимен

преди 5 години

Как е герберасткия папуняк, страхуващият се от земетресения уреден некадърник. Гушна ли комисионните?

4

House M.D.

преди 5 години

Какво е "опция"?

3

отвратитИлно

преди 5 години

само срокове и наказания за раята , а за онея дето краднат милиарди -оставка,мъмрене и преместване пак на дойна служба !

2

Анонимен

преди 5 години

Горанов трябва да си подаде оставката незабавно. Наложи убийствени изисквания едновременно да имаш и СУПТО и фискален апарат с QR-код. Такива изисквания няма никъде по света. Навсякъде се работи или само със СУПТО или само с фискален касов апарат. Това обаче не важи за българския бизнес, който трябва да плаща и за двете неща едновременно и да бъде изстискан като лимон за кефа на неграмотника Горанов.

1

Анонимен

преди 5 години

А така всичко трябва да е под контрол.