13

La France

преди 5 години

Да се махат вече британските киселяци. На никой няма да липсват. Ще си останат завинаги в сянката на Велика Франция, натирени в ъгъла. Макрон е лидер на Европа, Франция е основателка на ЕС, а британските пaдпaдъци са едни съвременни шyтове. Колкото да ни разсмиват, за друго не стават.

12

Анонимен

преди 5 години

От 11 и сега някой да не се обиди.Сравнението няма нищо общо с жените.Това което искам да кажа, е че англичвните както и турците открай време водят курвенск.а политика.Тоест предават всеки и си сменят съюзите всеки ден в зависимост от това кой плаща повече.Сега Тръмп им обеща свободен пазар и специални отношения и тръгнаха да излизат.Сега разбраха че ги е прекарал и искат да влизат.Ведруги ден Индия ще им предложи свободен пазар и пак ще искат да излизат.За това да им помогнем, като ги натирим.

11

Анонимен

преди 5 години

Абе и гов.но от запечен задни.к излиза по-лесно отколкото Англия от ЕС, пък уж много иска.В момента ЕС с нищо не ги спира, техните собстевени депутати и население са против, което ме кара да се пирам абе тия знаят ли изобщо какво искат.Те са като оня виц за проститутката дето харесвала трима едновременно и накрая да не я карат да се мъчи да избира я опъ.нали и тримата.А за разпада.Първо нищо не се разпада, второ Англия беше троянски кон на фащ, ако я държим, нищо хубаво няма да дойде от нея.

10

TT

преди 5 години

До Анонимен 4Първи ще се разпадне гниещият труп на име Рассия...

9

Анонимен

преди 5 години

Някога генерал Дьо Гол е искал да защити Франция и Европа от окупация след ВСВ,но някои страни от Европа не застават зад него,а Германия тогава е била слаба и окупирана,тогава Дьо Гол търси помощ от СССР,но те не се отзовават на молбата му,вероятно защото са мислили,че това е клопка,така цяла Европа се превръща в колония на щатите.От колонизатор се превръща в колония.Дьо Гол е велик мъж,но смачкан от политически задкулисни игри,единствено той се е опитал да защити Франция и е предусещал накъде

8

Анонимен

преди 5 години

И вчера доказаха, че единствено са единни в гласуването против. Излизане без сделка беше ясно още преди половин година. Няма да е в събота, а след 2 седмици.

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименОбединено кралство или ЕС ще се разпадне първи. Всички тези народи не са ли колонизирани от Германия и каква е разликата.Германия няма вина за нищо,дори и англичаните не искат да излизат от ЕС,просто други сили искат да разпарчатосат ЕС,за да ги командват и превземат изцяло,но може да стане така,че ако ЕС се разпадне,да се разпадне и Англия след тях.

6

Анонимен

преди 5 години

Ще пеем "Земля в илюминаторе" на 12 април. Американците от яд скочиха чак до Луната, когато разбраха, че губят космическата надпревара и първият спътник и човек в Космоса са руско-съветски.

5

Анонимен

преди 5 години

Обещанието не е като завещанието.Някога Англия не са застанали зад Дьо Гол и това е било най-голямата им грешка,както и на останалите европейски държави,които губят не само колониите си,но и независимостта си! Ако го бяха защитили,сега Европа щеше да е номер едно в света.Все пак е по-добре да си запазят добри отношения между Англия и ЕС,това ще е добре и за двете страни,без значение дали ще останат или ще излязат.

4

Анонимен

преди 5 години

Обединено кралство или ЕС ще се разпадне първи. Всички тези народи не са ли колонизирани от Германия и каква е разликата.

3

Анонимен

преди 5 години

Излизането от ЕС е първата крачка към разпада на Обединеното кралство.

2

Трудовакъ

преди 5 години

Северна Ирландия трябва да се обедини с Република Ирландия, а Гибралтар да бъде върнат на Испания. Време е процесът на деколонизация в Европа да завърши.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво на хората!