75

Анонимен

преди 5 години

Владимир Зидаров = Лютфи Местан. Интелигентен човек, ама с промит мозък, и много алчен. Г-н Цацаров, за измяна на Родината не се полагаше разстрел на място без обяснения?

74

иван

преди 5 години

До емир_кжМежду впрочем, ти всъщност си българин, пишещ от името на турчин, като мотивът ти е просто да спамиш. Айде нема нужда.

73

НС

преди 5 години

До емир_кжПрокуратурата и ДАНС ще проверят и теб!Оперативно интересен си и със сигурност ще бъдеш разследван.

72

емир_кж

преди 5 години

Турците в България сме застрашени от репресии, г-н Местан трябва да призове НАТО и САЩ да следят за демокрацията и човешките права в България. Ние турците в България вярваме в американската демокрация и желаем да бъдем инструмент при нейната реализация на Балканите и в Европа. Прокуратурата и ДАНС трябва да следят коментарите за саморазправа и разплаване на етническа вражда, има си ИП адреси, нека подстрекателите бъдат открити и наказани.

71

1

преди 5 години

До Анонимен-70,има ли смисъл за някакви си 183кв.да го разследва др.цацаров,пък и няма асансьор.

70

1

преди 5 години

др.цацаров,а проверката на човека с новите маратонки,кога ще е.

69

Анонимен

преди 5 години

Някой го е страх от признаването на малцинства...адски го е страх...

68

Анонимен

преди 5 години

Сега от едната страна Костов,защото герберите се огънаха на огромния натиск и го приеха,а от другата БСП и двете англосаксонски партии.ГЕРБ,ДПС,ОП европейски.Пропагандата в Афера заблуди хората,трябваше да послушаме Доган,че няма алтернатива!

67

Анонимен

преди 5 години

За Пламен Георгиев...........шеф на комисията за борба с корупцията.............прокуратурата няма ли да се самосезира!Той също е корумпиран...............в имотната мафия..............."Апартамент-гейт"!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Пламен Геориев............шеф на комисията по корупция...............корумпиран!!Пролуратурата няма ли да се само сезира??

65

за ДОСТ

преди 5 години

ДОСТ е незаконна и антиконституционна партия и трябва да се забрани!Лютви Месатан - ага да се вкара в затвора за антидържавна дейност...............поне за 10 години...............в България нямаме нужда от радикални ислямисти, които се крият в турското посолство и се срещат с ходжите, обучавани в Саудитска Арабия!!

64

Анонимен

преди 5 години

Не,това е борба между европейци - ГЕРБ,ДПС и англосаксонци,амероканци - БСП!Току-що го разбрах!Затова и атаката е дошла от американската "Свободна Европа"

63

Анонимен

преди 5 години

три дена преди да избухне скандалът с имотите САЩ изпратиха своя посланик, той се разходи в МС и подуправителя по банково дело, Димитър Костов бе уволнене. на следващия ден привикаха в САЩ, зам-главния прокурор ИВан гешев и той като се върна каза че няма да се кандидатира. Какво ви говори това - че САЩ ни бият шамари за корупцията. Включително и на прокуратурата------Не,това е борба между европейци - ГЕРБ и англосаксонци,амероканци - БСП!Току-що го разбрах!

62

Анонимен

преди 5 години

Браво!

61

Една българка 1

преди 5 години

Аз предлагам много по-лесна процедура относно желанието на г-н Местан да събира подписка за признаването на турско малцинство в България.Нека г-н главния прокурор на републиката да премахне двойното гражданство на всички български граждани ,който се чувстват турци. През възродителния процес избягаха в Турция,после се върнаха. Били български граждани.Играят си на *** ми - доди ми,опростете ми дълговете на мюфтийството,разсрочете дълговете на тютюнопроизводителите. Още какво ще иска Местан???

60

анонимен

преди 5 години

Понеже сам каза че не си умен българин, не знам как се става милионер, за това питай Йончева и Нинова. Те имат знания и опит. Време е да ги въдворят при Маринела.

59

Анонимен

преди 5 години

А на Цвъки проверките кога?Заплати - апартаменти, как така?

58

Анонимен

преди 5 години

55 - намери си историческа тема, където да тролиш глупостите си. Явно от Герб ти плащат добре, за да разводняваш темата, но няма да успеят да избягат от големия проблем - всичик хора назначени от Цветанов е трябвало да го проверяват, а те са в кюпа с него.

57

Анонимен

преди 5 години

55 - първо - тази тема въбще не е мястото. Второ отдавна е доказано че Асеневци са БЪЛГАРИ. те произхождат от самуиловия род, по майчина линия, а Иван Владислав се нарича българин, сина му персиян също е наречен български княз, жената на Иван Владислав - българска царира и т.н. Шишмановци са разкланонение на Асеневци, те пък са българи отвсякъде. Шишман се подписвал цар на България. освен това куманиет се появяват 12 век, няма как Кубрат да е куманин, той е сармат. Който пак го прави българин.

56

Анонимен

преди 5 години

Шишкото и той май се уредел с евтин апартамент от "Артекс"