23

вервер

преди 5 години

Тя е Джо Камерън от рода Камерън.Родена е преди 600 години в планините на Шотландия,тя е безсмъртна и не е единствената,отдавна чака да настъпи часа на сбирката,когато ще остане само един !

22

Анонимен

преди 5 години

До 26стремежа към "съвършенство", към "безсмъртие", към "идеалното" е стремеж към ... Финала!когато нещо е "идеално" то значи няма к какво да се "подобри", значи то е завършено, а Завършеността е Финал ... а финала е Край ... а Края е Смърт! Смърт на Човека ... изчезването му, превръщането му в Машина! Поглеждали ли са "братята" на нещата под този ъгъл ?!?Масоните са Убийци на Човечеството, въпреки, че мислят, че го "усъвършенстват" ...те ще го Убият ...в името на "съвършенство"луда работа!

21

Анонимен

преди 5 години

До 18Без отклонения няма еволюция--"еволюцията" в една посока е регрес в друга!с други думи - когато печелиш, не знаеш какво губиш и когато губиш, незнаеш какво печелиштака, че масонският стремеж към "безсвмъртие" дефакто е подсъзнателен, а може би и неосъзнат стремеж към Смърт ... на човека, да речем!стремежа към "идеални" хора, "без болести", ще доведе до *** и дефакто до "смърт" на Човека, какъвто го е създала и развила природата по естествен път!

20

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбрах.

19

...

преди 5 години

Ако това не е майката на Дънкан Маклауд, пък на :D

18

юбералес

преди 5 години

Шотландски боец

17

asd

преди 5 години

требе да остане само един

16

Анонимен

преди 5 години

Докога ще преписвате тази "новина" ? Поне от 2 години се върти ...

15

до Циник

преди 5 години

пак се изказваш неподготвен. Генетичните отклонения са в основата на еволюцията. Без отклонения няма еволюция.

14

Рептил

преди 5 години

вече не се и крият, мамка им!!!!Българиа на три морета и пет океана!!!111едноедностоиединайсе1111

13

Анонимен

преди 5 години

ако не изпитваш болка, как ще изпитваш удоволствие (наслада)? как ще имаш сензори за едното, ако си лишен от сензори за другото?а щом няма да изпитваш и двете - значи си мъртъв! само мъртвите не изпитват - нито болка, нито удоволствие!пак масонски трактовки и промиване на мозъци за "вечен живот"! амин!

12

Анонимен

преди 5 години

Абе, знаех аз, че Дънкан МакКлауд не е измислен герой... тази сигурно му е роднина! На всичкото отгоре е и шотландка. :))

11

Анонимен

преди 5 години

Реално новината е че откриха птедназначението на ненужния ген че може да се лекува генното заболяване водещо до нечувствителност към болка че вече могат да се правят операции без химическа анестезия че вече могат по неоперативен път да се възстановяват тежко увредени органи бързо и че болката може да се включва и изключва.Но бъдете милостиви моля де.Това го е писал журналист не биолог или доктор.

10

Анонимен

преди 5 години

Често помирисва плътта си..... Абе тая май и обоняние няма на Острова всички са такива, някои дори оцеляват от атаки с Новичок способен да убие цял Солсбърир децата наоколо си играят с флакони пълни с Новичок захвърлени от масови убийци по детските пощадки. Земята е плоска и не се върти, а Планетата Нибиру приближава все повече и повече установиха британските учени.

9

Анонимен

преди 5 години

До 8 принципно си прав но не става дума за това.Има едно генетично заболяване свързано с един от посочените гени онзи който му влияе канабиса и той именно предизвиква нечувствителност към болка.Но това се знае отдавна.Интересен е втория ген който мислеха за излишен а се оказа че е имало нещо излишно само в мозъците на еволюционистите.Този ген включва и изключва болката а не я премахва.Тоест той е ключ и за лечението на генното заболяване и за не химическа анестезия и повишена регенерация.

8

Анонимен

преди 5 години

само една безполезна мутация се изтъква като плюс за овластяване на бабите. би било добре да мутира с цел безсмъртие или имунитет срещу старчески болести в комбинация с не скъсяващи никога се теломери при делене на клетките. и тогава да се похвали.

7

дедо Ташунко

преди 5 години

Защо ме триете оператори?Заболяването се нарича аналгезия и Гай Муций Сцевола поставя ръката си без да изпита болка пред царя на етруските върху горящ м,а.н,г.а.л Така успява да спаси Рим, защото царя решава, че всички римляни са безстрашни като Сцевола и не изпитват никаква болка от раните си. Големи бързаци сте, но нищо не знаете от историята, дечица операторчета...

6

Анонимен

преди 5 години

Ако хората не изпитват болка как детето ще се научи, че огънят пари или да се пази от остри предмети. Въпросната дама трябва да бъде спешно евтаназирана без упойка и без туй нищо не я боли.

5

Анонимен

преди 5 години

От 5 аха ясно вече се трият и мнения против материализма и ееолюционизма върха чиста диктатура.Но нищо пак ще поясня.Еволюционизма от една страна твърди че в организма няма нищо излишно защото ако има му пречи да оцелее от друга пък твърди че има защото еволюцията е безцелна и оставя след себе си дефекти, което е пълна глупост разбира се.Но пък е идеално за капиталистическата пропаганда на оцеляването на по-богатия и нацистката за оцеляването на по-жестокия и чистокръвния.А излишни органи и гени

4

Анонимен

преди 5 години

От 5 еволюционистко твърдение излишни гени и органи.Да ама теория от която могат да се извлекат две взаимноизключващи се твърдения е и противоречива и погрешна.А защо е тая комедия.Много просто защото ако няма излишни органи и гени тогава в еволюционната линия има посока и тя е към повишена комплексност.Тогава пък принципа на естествения подбор се превръща в принцип за опазване генетичната чистота на видовете.А тогава цялата дарвинистка глупост се самовзривява.