8

Пепи

преди 5 години

Какво лошо има,че казах ,че 20 год. ****нце най-вероятно не може да си изкара сам парите за поддръжка на немския кош и защо не му разпространявате снимка на него и такива като него заедно с възпитателите ( родителите им)ИЛИ И ТОЗИ Е СИЛНО МОЙ ЧОВЕК и не е удобно....

7

D

преди 5 години

До Дедо ПопКаква спукана гума? Глючовите думи в статията са БМВ и 20-годишен. а комбинацията им е страшна. Няма нужда от повече разяснения.

6

До 4

преди 5 години

Някак си заради формата на предницата и разположеното на двигателя бмв-то нанася много поражения на другите коли при челен удар. Като брадва е. По същия начин пак с бмв един ром уби 3 деца край Плевен мисля.

5

Елемаг

преди 5 години

Желая да запитам Транспортна комисия към ГРОБ ,която постави началото на лобистките закони още от първия мандат с "ФАРОВЕТЕ?: В случая скоростта или ФАРОВЕТЕ са виновни за ПТП-то или просто имаме млад шофьор с БМВ?Защо в ГО остана само Бонуса за застрахователите а моя МАУС над 20 години без дори фишче си остана ей така във въздуха? Имам още много въпроси,ама ще има някой ГЕРБ-ер,който ще даде минуси!!!

4

D

преди 5 години

Как така става, че винаги виновните убийци остават живи?! За да продължават да убиват ли??? И после Господ гледал отгоре.

3

Анонимен

преди 5 години

Като видя някой с питбул и някой с БМВ бягам на поне половин километър от него! Съветвам ви и вие да правите така. Лошото е, че на пътя няма къде да бягаш!

2

Гост

преди 5 години

И какво излиза сега?Четирима напълно невинни са загинали,а олиткоумеца с беенве си е жив и здрав...Накрая ще се окаже я син,я племенник на некой и ще му се размине.Жалко за невинните хора..

1

Пепи

преди 5 години

20 годишен с БМВ убива 4 човека.... Лека им пръст.Това няма да спре никога ... поне така си мисля.