115

хи-хи-хи

преди 5 години

Сега и Даниелка от Враца.След Менда ,Цвета /от Болярово/,Николинка /от златоградските села/ ,Теменужка ,Деса Дуловска,Екатеринка и Цецка/с.Добруша ,Ловешко/ ,дойде ред и на калпавата Даниелка да се поотърка във властта.Имам чувството че Боко ги избира на конкурс по глупост.КОКОШАРНИКА Е ПЪЛЕН , САМО ДЕТО НЯМА ЯЙЦА , А САМО КОКОШИ ТОР

114

Анонимен

преди 5 години

До Така деГризат собствения си народ.за теб са оставили да гризнеш хурката

113

Анонимен

преди 5 години

До Jo6ИНТЕРЕСНО, ЗАЩО Б.Б. СЛАГА ВСЕ ЖЕНИ НА РАЗНИ ПОСТОВЕа мeки китки като в бсп ли да слага?

112

Jo6

преди 5 години

ИНТЕРЕСНО, ЗАЩО Б.Б. СЛАГА ВСЕ ЖЕНИ НА РАЗНИ ПОСТОВЕ. МОЖЕ БИ ДА СМЕ ПО МИЛИ С греб ЛИ, НЕЗНАМ ???

111

Анонимен

преди 5 години

Този път няма да спечелите.Прибрахте и останките от бившото СДС заедно с крадливите олигарси,които изобщо не са любимци на народа,трудно ще ви повярва народа.Дано да греша,но надали.

110

Госпожо Дариткова,

преди 5 години

Още преди 6-7 години, когато беше все още гимназист, синът Ви ходеше на училище с джип. Сега с какво превозно средство се придвижва?А онзи джип с какви парички беше купен? Със спестените от неплатения наем за чайната ли?

109

Госпожо Дариткова,

преди 5 години

Съпругът ви внесе ли онези 53 000 лв, които дължеше като наем за чайната в Пампорово (143 кв.м.)?Тази чайна е била държавна собственост, дадена му под наем. По времето, когато Вие сте били общинска съветничка, той престанал да плаща наема. Областната управа се сетила да си търси наема, но чак след като изтекъл срокът по давност. Колко удобно!

108

Бивш седесар....

преди 5 години

Не само за ГЕРБ... За дявола бих гласувал, само за да ликвидирам комунистите!

107

Активист на БКП

преди 5 години

Сега и на тая ще купим 7 апартамента !!!

106

Анонимен

преди 5 години

Александър Йорданов пък е човекът на СДС в листата на ГЕРБОтчаян опит на ГЕРБ да събере гласовете на мразещите БСП и Русия. До изборите все по-често ще чувате лично от министър председателят как комунистите са убили дядо му. Тоя театър се играе вече 15 години от русофила популист бивш член на БКП и охранител на Живков Борисов.

105

Зозо

преди 5 години

До в кварталната кръчмаА *** ще чете лекция как се купува външнотърговска фирма с компенсаторки. Гости Р.Гечев - тема: Как се фалират 16 банки, друг гост К.Премянов - Как се изнася житото от държавния резерв и няма хляб в магазина, друг гост Ж.Виденов - как се прави хиперинфлация и заплата 5 долара ..................

104

Анонимен

преди 5 години

Ако не е завършила физкултура хич не ни я хвалете.

103

Анонимен

преди 5 години

До голем смехАло пристаналия на шайката разбойници от БСП щастлив ли си че слугуваш на сто годишни терористи и убийци?

102

голем смех

преди 5 години

Ало, седесарите, щастливи ли сте, че пристанахте на шайката? И нямахте ли някой по-приемлив от Сашето? Ами той е по-мразен и от Цветанов.

101

ПроСоТо

преди 5 години

увехнал е "Бащицата"...Като припикано мушкато....сигурно отдавна му е станало ясно че тая работа,в която го набутаха-"Политиката и управлението на държавата" НЕ е за пожарникарското му мозъче,но..явно са го стиснали яко за.."некои работи" и сега ще тегли ярема докато падне на браздата....Но така е:-"Г-з глава затрива",казва поговорката...

100

Анонимен

преди 5 години

Другарката Дариткова сигурно е русофил предател назначен под прякото въздействие на руското посолство. Сега може да забравите за Ф-16 и изгонване на руските шпиони и отровители от България.

99

Анонимен

преди 5 години

Ами те от ГЕРБ всички са комунисти, бивши комунисти нема.

98

Така де

преди 5 години

Ами и тази ми прилича на гризач. Плъх-гризач. Гризат от здравеопзване, гризат от култура, гризат отобразование, гризат от пенсии, гризат от парите на болните деца. Гризат собствения си народ.

97

Агнес

преди 5 години

Само да попитам- защо избрахте за шеф на ПГ тази особа, която е завършила образованието си в Русия ? Нали сте русофоби ? И още- защо тази особа е в редиците на ГЕРБ, нали е руска възпитаничка....

96

Анонимен

преди 5 години

45:Продажба на гражданство без аналог в нарушенията на законите на България46: Подмолна комбина с ДПС, опрощаване на джамийските 8 милиона47: АпартаментГейт и т.нСweри си часовника! Според теб сме в национална икономическа катастрофа, което няма нищо общо с действителността.Повечето неща за които си изброил са пришити на ГЕРБ, от вашата майка хранилница!